voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparatie Airco auto. Lekke leiding snel gevonden en vakkundig gerepareerd.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben onaangekondigd binnengelopen en direct prima geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd , gewoon goed. en keurig advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uit en inbouw van de dubbele bediening in een lesauto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf krijg nog even bericht over verdwenen uitlaat opzetstuk ??

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Men staat me vriendelijk te woord. Als er bijzonderheden zijn bij het onderhoud wordt er altijd overleg gepleegd. In al die jaren dat ik onze auto\'s bij Haleco in ondehoud hebben (14 jaar) heb ik maar een misser kunnen constateren. Bij het vervangen van de koppeling en kopeling cylinder begin mei. Is een van de biuten van de versnellingsbak niet goed aangedraaid. Deze raakte los en kwam in het schakel mechanisme terecht. Gelukkig kon de wegenwacht het snel oplossen. Verder ben ik over de gehele linie heel tevreden over Haleco. Tja het tarief, maar ja waar is dat niet pittig?

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden.\r\nOndanks de drukte hebben ze er toch voor gezorgd dat de dubbele bediening op tijd in mijn auto ingebouwd is en ik weer de weg op kan om mijn volgende vakantie bij elkaar kan verdienen.\r\nBedankt.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word er al zins jaren op een klantvriendelijke en professionele manier behandeld, ook als ik uitleg wil over een onderdeel wat vervangen is geworden, staan zij mij steeds op een professionele maar ook voor mij als leek op dit gebied verstaanbare manier te woord.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele goede service en kon ook snel terecht voor een afspraak.\r\nben zeer tevreden over het werk dat aan mijn auto verricht is en zag dat zelfs mijn auto nog gewassen was

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn top!\r\nDonderdag eerste keer langs geweest en had van te voren dan wel gebeld voor een afspraak te maken met hun, voor het vervangen van de achterdemper.\r\nToen bleek bij het vervangen van de achterdemper dat de middendemper de boosdoener was van het geratel in de uitlaat is mij dit verteld geworden en heb ik ook gelijk gevraagd om de middendemper dan ook maar te bestellen voor de volgende keer.\r\nDe monteur kwam na ½ uur het kantoor op gelopen om te vertellen dat de inmiddels bestelde middendemper zojuist was binnen gekomen en deze dan ook gemonteerd kon worden als mij dit schikte.\r\nIk heb gelijk Ja gezegd.\r\n\r\nDit heb ik nog nooit van een garage meegemaakt dat je midden op de dag iets nabesteld en het binnen 1 uur al op de betreffende locatie is.\r\n\r\nGoede service en ook uitleg over de verschillen in behandeling en kosten.\r\n\r\nIk heb samen met de 2 dempers ook nog een airco onderhoudsbeurt laten doen en een benzine opschoner laten uitvoeren.\r\n\r\nDe auto (Opel Astra G \'00) loopt weer als een zonnetje!\r\n\r\nHaleco gaat door daar waar anderen hun service beëindigen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een servicevriendelijke garage met deskundige monteurs. Staan altijd klaar en koesteren klanten.

Daelderweg 27

6361HK Nuth