Snel, vakkundig en klantvriendelijk.
Ik hoor wel eens verhalen over afzetterij bij garages. Ik zeg dan altijd dat ze naar Haleco in Nuth moeten gaan; op hen kun je blindelings vertrouwen! Ze denken altijd met je mee, proberen je altijd ergens tussen te krijgen als je krap in de tijd zit en de service is altijd 10/10. Geweldig werk door geweldige mensen!
Deskundig en zeer klantvriendelijk.
De Medewerkers binnen Haleco hebben plezier onderling, zijn klantvriendelijk en leveren correcte service.
Heel vriendelijk, behulpzaam en snel klaar.
Correct geholpen en uitleg wat er zoal is gebeurd aan de auto.
Wij zijn al meer dan 40 jaar klant. Komen zelfs uit België. Dát zegt toch genoeg....
Dit geeft toch inspiratie om zo verder te gaan. Team AutoFirst haleco
Goede service, vriendelijk, deskundig en goede prijs/kwaliteit verhouding!
Betrouw baar meteen geholpen door vriendelijke personeel
Vriendelijk geholpen door de firma! Kreeg het juist advies welke banden ik nodig zou hebben en nemen de tijd om je zo goed mogelijk te helpen!
Doorgestuurd door een collega van Haleco waar we eveneens zeer tevreden over zijn, hebben we onze camperbus naar tevredenheid laten keuren en de reparatie werd gelijk uitgevoerd, waar ik op kon wachten. Aanrader.
snelle afspraak
Prima en snelle deskundige hulp.
Altijd bereid tot overleg. Er wordt rustig de tijd genomen om je goed te informeren over verschillende opties.
Werkzaamheden goed uitgevoerd. Op tijd ontvangen
Ik laat hier mijn dubbele bediening voor mijn lesauto’s inbouwen. Altijd netjes en betrouwbaar!!
Heel goed
Goede service, deskundig en netjes afgewerkt
Mijn camperbusje is stukken beter dan toen ik het kocht een half jaar geleden. Heel blij mee! Goede uitleg op mijn vragen.
Mijn auto moest een beurt krijgen en APK gekeurd worden. De kleine mankamenten werden meteen naar mijn tevredenheid opgelost. Geweldig.
Meer dan 20 jaar klant. Bij ontevredenheid ga je niet meer terug. Ik zie geen reden een andere werkplaats te zoeken. Houden zo.
Beste Frans, Bedankt voor deze feedback. Dan kunnen we met een gerust hart verder op de ingeslagen weg.
Fijne service, duidelijke communicatie, mooie prijs kwaliteit
Ik kom al jaren bij deze garage. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kan er altijd meteen terecht als er iets met de auto is, heel fijn.
vriendelijk en snelle service