Zeer vriendelijke mensen met kennis en ervaring.
Aan alles werd gedacht alleen de eerste afspraak was niet geheel duidelijk. Mijn boeking voor APK was niet in de computer noteerd.
n.v.t.
Onderhoud wordt altijd goed uitgevoerd met voldoende overleg mocht er iets extra's aan vervanging nodig zijn. Zeer tevreden over Haleco.
Vakkrachten aan het werk. Weten waar ze mee bezig zijn. Denken oplossingsgericht met de klant mee. Prijs/kwaliteit is in orde. Ook altijd in voor een grapje, gemoedelijke sfeer.
beurt en apk keuring snel en prima uitgevoerd voor een faire prijs en goede communicatie
Snel geregeld via de mail. Duidelijk contract. Bij ophalen mooi op tijd geleverd en duidelijke en klantvriendelijke uitleg. Verdere financiële afhandeling volgens afspraak. Zeer tevreden
Klant staat centraal en men doet er alles aan om de meest gunstige oplossingen (technisch, kosten, tijd) te bieden.
Goed advies gekregen. Auto weer 100 % in orde. Geeft een veilig gevoel en veel rij plezier.
Haleco zorgt er jaarlijks voor dat ik probleemloos en zorgeloos weer kilometers kan maken met mijn camper.
Goed, had ik ook wel verwacht.
Vorig jaar heb ik hier Een auto gehuurd want mijn auto stond bij de garage. Vervolgens netjes terug gebracht. Samen met de eigenaar de auto nagekeken. Geen problemen bevonden. Huur netjes afgerond niks meer van gehoord. Nu ga ik een jaar later ergens anders een auto huren omdat mijn auto kapot is en zeker een maand of 2 bij de garage staat. Blijkt het dus dat dit bedrijf mij in een zwarte lijst van verhuurbedrijven geplaatst heeft. Ik even gebeld naar haleco, blijkt dat er een rekening open staat van een kapotte stoel en een dag niet betaald. Ik heb hier niks van gehoord en ben er achtergekomen dat ze dit naar een verkeerde e-mail gestuurd hebben. Waar dus een typfout in zat. Wat normaal welDuidelijk is als het niet aankomt vanwege de waarschuwing in het e-mail systeem. Vervolgens ook geen belletje gehad. Nu stond ik dus te kijken want ik kon geen kant op en moest naar mijn werk en mijn kinderen van school ophalen. Ik mag dus nergens meer in Nederland een auto huren. Vervolgens tot 3 keer op de zaak geweest bij haleco en na 6 keer bellen en telkens verteld te worden dat de geene die hierover gaat niet aanwezig is. 3 keer een valse belofte dat het uit het systeem zou zijn gehaald. 3 weken verder. En ik er nog steeds in sta en geen kant op kan. Zeer slechte service en niet tevreden over dit bedrijf. Ook raar dat ik een rekening van 200 euro moet betalen terwijl de auto is nagekeken en netjes schoon is terug gebracht. En vervolgens nog niet geholpen word.
Na mailcontact, snelle reactie terug . Auto dezelfde dag kunnen brengen. Dag later weer opgehaald. Netjes en correct geïnformeerd. Topservice!
Goed geholpen en goed werk geleverd
Ik kom al lang bij Haleco en de service is geweldig. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en nemen de tijd om dingen uit te leggen. Ik ben blij om klant te zijn.
Altijd goeie advies ,snelle hulp gewoon een geweldige team in nuth.
Netjes volgens afspraak en functioneel ingebouwd.
Zowel de service alsook de gebruikte bus was dik in orde. Complimenten.
Ik kon alles persoonlijk regelen. Wat prettig is omdat ik niks online doe.
dit is een goede vak garage, goede service, goede kwaliteit van het werk, vriendelijke mensen, betrouwbaar
Goed geholpen. Probleem opgelost.
Goede en duidelijke afspraken en zeer netjes geholpen
deskundige en vriendelijke monteur die alles heeft uitgelegd
Ik heb mijn dubbele bediening voor mijn lesauto hier laten inbouwen. Zeer tevreden over de service en hun kwaliteit..
hier heb ik een team gevonden met een grote professionaliteit, correctheid en stiptheid. Met trots ben ik al meer dan acht jaar klant van deze postinstelling! Ik wens je veel sterkte om ons veilig te houden in onze auto's