voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lekker huiselijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst door werknemers.\r\n\r\nMonteurs zijn kundig en prijs / kwaliteit is goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elk auto-gerelateerd probleem wordt op een vriendelijke manier snel en vakkundig opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Wij worden altijd snel en vakkundig geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week gingen we kijken voor een mooie VW Polo automaat, bj 2013. Wij hadden ook een VW Polo automaat, bj 2001 om in te ruilen en kregen een hele goede prijs voor onze Polo. Binnen 1 uur hebben de nieuwe Polo gekocht. \r\nWij werden goed ontvangen en de service is erg goed. Vandaag onze nieuwe Polo opgehaald en het rijdt prima.\r\n\r\nBedankt.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer behulpzaam, goed prijs kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige mensen en luistert goed naar de klanten!! \r\n\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super fijn geholpen, met duidelijke uitleg over de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een prettige ervaring met dit bedrijf onder vonden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Autobedrijf Coen Droomers is zeer positief. Professioneel, persoonlijk en snel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met autobedrijf Coen Droomers. \r\nLeuke vent. Goed personeel , vakkundig in reparaties en de prijs/kwaliteit is goed.Transparant in de kosten voor ze gaan repareren en denken goed met je mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 1975 ben ik klant van fa. Droomers, eerst bij vader Wim en nu bij zoon Coen. Altijd prima service en telkens weer wordt een prima auto geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en vriendelijk contact met Coen Droomers.\r\nZeer klantvriendelijk en komen afspraken na zoals het hoort. \r\nTevens een aanrader voor onderhoud en aanschaf/inruil van een auto.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Coen Droomers has a large variety of cars, really good service. Coen is excellent on customer service, takes his time and is very responsive.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reed vanaf driebergen richting rosmalen. Halverwege ging het lampje van de motor branden . Rustig naar huis gereden terwijl de auto stotterde en inhield . De volgende ochtend coen droomers gebeld kon gelijk langs komen . Ze hebben de auto uitgelezen . En 1 van de bobine kabels was kapot . Hadden ze niet op voorraad . Ze hebben een medewerkster nieuwe laten halen . Erop gezet en hij rijd weer super . Ik ben super tevreden en de snelle service is top . Heel erg bedankt .

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de koop van de auto bleken er toch nog gebreken aan de auto te zijn. Die zijn verholpen nog voordat ik met vakantie ging. \r\nOok een jaar later konden we terug komen om terugkomende kleine defecten te laten repareren zonder problemen. Met gebruik making van een vervangende wagen.\r\nWe zijn zeer tevreden over deze service!\r\n

Katwijkstraat 32

5341TC Oss

Over Autobedrijf Coen Droomers B.V.

Welkom bij Autobedrijf Coen Droomers, jouw partner in mobiliteit sinds 1956. Met zo’n 100 auto's in alle prijsklassen hebben wij voor elke rijder iets passends. Van een betrouwbare Suzuki Alto tot een exclusieve Range Rover, wij hebben het allemaal!