Henk, Erg jammer dat je via deze weg aangeeft dat je de auto niet bevalt en daarbij ons onterecht beschuldigd van sjoemelen met kilometerstanden. Wij hebben de desbetreffende auto vanaf 2011 in onderhoud gehad en netjes alle beurten volgens onderhoudsschema uitgevoerd. Ondanks aankoop ( in oktober 2016) zonder enige vorm van garantie zijn we altijd bereid om problemen op te lossen. Helaas hebben wij hier geen gelegenheid voor gehad. Het was beter geweest als je eerst contact met ons had gezocht dan hadden we een passend oplossing bedacht, zelfs de mogelijkheid om de auto terug te nemen was geen probleem geweest.