goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geadviseerd, geholpen en behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede afspraken en vriendelijk.\r\nGoed bereikbaar.\r\nPrima diagnose apparatuur.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een bedrijf met een eerlijke prijs .\r\nmedewerkers komen vertrouwd over.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen. Altijd snelle service en vriendelijk geholpen.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf....leuke mensen!\r\nKennis van zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk en goede voorlichting\r\nen goed bereikbaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al ruim 10 jaar klant wegens geweldige service en topkwaliteit.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service. Eigenaar en medewerkers zijn erg klantgericht en staan altijd voor iedereen klaar. De deskundigheid is goed en de prijs/kwaliteit is prima. Pluspunt van het bedrijf is dat zij meedenken met de klant, wanneer deze naar iets speciaals op zoek zijn.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie ervaring en vlotte service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reeds jaren een zeer tevreden klant en afgelopen vrijdag wederom keurig geholpen bij de oplevering van onze auto.\r\nDe service is van zeer hoog niveau, door Marcel van Boven wordt altijd in oplossingen gedacht waardoor de klant met een goed gevoel de garage uitgaat. Het is een eerlijk en net bedrijf die zijn afspraken nakomt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al jaren klant bij dit bedrijf. Zijn hier altijd naar volle tevredenheid en deskundigheid geholpen. Beide auto\'s die we hadden jaren voor onderhoud, reparatie en apk bij hun gebracht nadat wij bij de officiele dealers niet geholpen werden zoals je zou mogen verwachten. Van Boven Erica is een no nonsens bedrijf waar service en klantvriendelijkheid volop aanwezig is. Onlangs beide auto\'s (Mitsubishi Carisma 1.8GDI en Suzuki Swift 1.3) bij hun ingeruild op een Volvo S40 2.4. Beide autos hebben we met alle plezier gehad en mede door de deskundigheid van Van Boven nooit enig probleem mee gehad. De normale gebruiksslijtage heb je met iedere auto en dit is ook altijd netjes behandeld door hen. Geen spookrekeningen en altijd netjes een prijsopgave voordat men het werk uitvoert. Vallen de kosten, door onvoorziene omstandigheden/mankementen, toch hoger uit, wordt er eerst contact opgenomen voordat men verder gaat met de werkzaamheden. Hierbij wordt goed geadviseerd en meegedacht met de klant. Eerlijk en betrouwbaar van generatie op generatie. Jammer dat ik dan wel hier lees dat Henk uit Sassenheim zo negatief is over dit bedrijf. De betreffende Mitsubishi waar hij over praat was onze auto. Henk, wij hebben deze auto 12 jaar gehad en hebben hier nooit problemen mee ondervonden. Het had tenminste enig fatsoen betuigt als jij gewoon normaal contact had opgenomen met Van Boven. Men had in alle redelijkheid graag tot een oplossing willen komen met je. Jammer dat je, doordat je zelf misschien wel te impulsief bent, een bedrijf dat al jaren een goede naam heeft in de regio op deze manier de grond in probeert te trappen. Wij zullen in ieder geval onze auto zonder enige aarzeling ten aller tijde gewoon hier brengen voor onderhoud, reparatie en apk.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas hebben wij moeten ondervinden dat dit bedrijf niet eerlijk is.Wij hebben bij deze garage een Mit.subishi Charisma gekocht die tip top in orde moest zijn.Nee dus!!Er was flink gesjoemeld met de kilometerstand en er waren diverse gebreken aan.Dat geintje kostte ons 1600 Euro plus een hele goede Hyundai Accent die jonger was en wel een Nationale Autopas had.Wij voelen ons behoorlijk opgelicht door dit bedrijf die eerlijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel had staan is dat niet het geval.Wij raden iedereen aan om NIET bij dit bedrijf te kopen wat zij zeggen klopt NIET!!!Ja..een kat in de zak kunnen ze je wel leveren,maar daar zit niemand toch op te wachten.

Pannekoekendijk 36

7887EX Erica