onze bruiloft in de Orangerie was echt fantastisch, heerlijk eten, perfecte ambiance en een sprookje zo mooi!! Personeel was super vriendelijk en ook in de voorbereiding hebben wij ontzettend fijn samengewerkt met Caitlin en Koen om alles te bedenken en uit te werken voor onze prachtige trouwdag.
Wij hebben onze bruiloft gevierd in Klooster Bethlehem. Het eerste contact wat we gehad hebben was erg prettig. In plaats van 'je kunt kiezen uit deze 3 menu's', werd er de vraag gesteld 'wat zouden jullie graag willen eten? Wat bestellen jullie normaal gesproken als je gaat uit eten?'. Dit om de de menukeuze op je grote dag af te stemmen op dat wat bij het bruidspaar past. Dit vonden wij erg prettig. Tijdens het plannen werden veel keuzes bij ons gelegd. We konden aangeven wat we graag zouden willen en dan ging onze contactpersoon kijken hoe dit te organiseren is en wat de kosten dan zijn, zodat we een keuze konden maken. De dag zoals hij in eerste instantie bedacht was, heeft door corona niet kunnen plaatsvinden. Het verzetten van de datum was geen enkel probleem. Uiteindelijk hebben we besloten afgelopen maart toch te trouwen op de locatie. Ook toen bleef het dialoog open, wat is er namelijk nog wel mogelijk binnen de huidige regels, waarbij de horeca dicht is, maar afhalen wel tot de mogelijkheden behoort. Dit is een zoektocht, veel brainstormen en vraagt creativiteit van beiden partijen. Omdat deze situatie nieuw is voor iedereen, is het begrijpelijk dat wij als bruidspaar met meer ideeën moesten komen dan Hutten. Ook moest alles op relatief korte termijn georganiseerd worden, omdat je pas kortdag duidelijkheid hebt wat wel/niet mag. Wij hebben fijn contact gehad met Lonneke, Jacqueline en later Caitlin. Tips voor komende bruidsparen: trouw wanneer de horeca open is, omdat je dan wel kunt borrelen en het feestelijker kunt afsluiten. Dit hebben wij wel gemist op de dag zelf.
Trouwen bij klooster Betlehem is echt top. Wat hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Alles was tip top geregeld. Zorgeloos konden wij genieten van onze dag. Dit was mogelijk gemaakt door Aron. Dit is zeker een aanrader als je zorgeloos wilt trouwen.
Als je iets te laat voor een omelet bent ivm het wachten op de hoofdverpleegkundige kan er absoluut niet eitje gebakken worden !! Klantvriendelijkheid 0 Paarse Crocodile staat in de keuken wat een armoede !!
Voor een hele bijzondere verhuizing de samenwerking opgezocht. Uiteindelijk heeft Hutten de complete dienstverlening voor wat betreft eten, drinken, schoonmaak en een groot deel van de faciliteiten voor haar rekening.
Mooie beloftes maar werden niet gehaald. Jammer.
De begeleiding door de mensen van Hutten tijdens het event was goed, wel een heleboel gedoe om met oude apparatuur een presentatie met geluid aan de gang te krijgen; catering prima. Wat duidelijk beter kan en moet is de parkeerplaats: helaas vonden er bij diverse gasten inbraken plaats in de auto's en dit was een teleurstellend einde van dit event; worden hier maatregelen voor genomen om dit een volgende keer te voorkomen (bewaking/camera's/overige maatregelen?).
De catering was prima verzorgt, tevens fijn personeel. Dus zeker voor herhaling vatbaar!
Domusdela was nog niet klaar toen we het offertetraject ingingen en dat was duidelijk te merken in de voorbereidingen. Uiteindelijk een prachtige klus gedraaid. Compliment aan Sem de Vries.
Toelichting - in vergelijk met het vorige event (wat tevens de 1ste samenwerking met Hutten betrof voor een personeelsevent) was de bediening en event manager minder prettig. Ik vind dat heel belangrijk voor de algehele ervaring. Eten was super maar in zijn geheel de presentatie erg mager. Graag in een nader gesprek met accountmanager bespreken.
Werk al jaren naar tevredenheid met Hutten Catering in de Sint Jan. In het bijzonder zeer tevreden over Nick Welten. Zeer professionele en prettige gastheer.
Wij hadden Hutten ingehuurd voor een kerstborrel. Van het begin tot het einde waren de mannen erg behulpzaam. Het eten was lekker, origineel en vers bereid. Er was ook genoeg.
Bij een event moet ik zelf met ideeën komen voor hapjes, drankjes e.d. Bij borrels/diner is er standaard te weinig hapjes, drankjes, eten. Bijv. 31 dec er zijn weinig mensen op kantoor maar Hutten neemt niet het initiatief om oliebollen neer te zetten. Jammer
Beste Marian, Bedankt voor je feedback en de telefonische toelichting. We vinden het erg vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze werkzaamheden/initiatieven. Zoals telefonisch besproken gaan we er alles aan doen om de volgende ervaring met Hutten onvergetelijk te maken. We komen binnenkort graag bij jullie langs om de wensen en behoeften op elkaar af te stemmen. Bedankt voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Micki van den Heuvel – Salesmanager Hutten Meetings & Events
Zeer leuke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar
Hutten denkt mij in mogelijkheden. Staan open voor verbeteringen en hebben service hoog in het vaandel staan.
Algehele indruk is goed. Echter is het administratieve gedeelte redelijk 'streng/strak'.
Vooraf was de communicatie slecht,. Het was te merken dat een medewerker nieuw was bij Hutten. Vond dat ze zich niet echt kon inleven in het Event en alle aanbevelingen werden uit een boekje gehaald, alsof ik alles via een website bestelde.
Hutten is een professionele partner, klantgericht en professioneel
De avond met Michel en zijn team maakte onderstaande goed! Professionele instelling, werd hard doorgewerkt, persoonlijke wensen werden onthouden enz. Eten was goed en voldoende hoeveelheid aanwezig! Goede doorstroom bij buffet en bar. Het voortraject verliep niet soepel: - onduidelijkheid over offerte - toch moeten onderhandelen over de prijs, ondanks vooraf aangegeven budget - uitgeklede offerte - vertraging in communicatie
Originele beoordeling
Het voortraject verliep niet soepel: - onduidelijkheid over offerte - toch moeten onderhandelen over de prijs, ondanks vooraf aangegeven budget - uitgeklede offerte - vertraging in communicatie De avond met Michel en zijn team maakte bovenstaande goed! Professionele instelling, werd hard doorgewerkt, persoonlijke wensen werden onthouden enz. Eten was goed en voldoende hoeveelheid aanwezig! Goede doorstroom bij buffet en bar.
Locatie top! Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, lekker eten (de porties mogen iets groter).
Het voorstel voor drie buffetten was zeer geslaagd. Men kon nu op op verschillende plaatsen opscheppen en dat verliep zeer naar wens. Iedereen tevreden en verrast door de vele keuzes en kwaliteit. Ook de bediening was geweldig, dank je wel.
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wijzigingen en toevoegingen op het laatste moment, geen probleem! Heerlijke hapjes en goede kwaliteit. Keurig en vriendelijk personeel.
Prijs per persoon is aanzienlijk. - deel van het diner was niet warm genoeg. - dessert erg klein (en zonder koffie en thee) Inzet personeel prima en betrokken!
Een fijne samenwerking waarin wordt meegedacht om onze wensen in een bepaald sfeer uit te werken.
We komen graag terug, het was een feest waar collega's heel enthousiast over nagepraat hebben.
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.