Wij hebben een mooi feest gehad! Iedereen was onder de indruk van de locatie. Food was goed! bediening was super. Jammer van de muziek, zie onderaan verbeterpunten.
Leuke en verrassende gerechten. Hutten heeft duidelijk veel ervaring met evenementen. Het serveren van gerechten tijdens een vergadering/overleg is niet makkelijk maar alles liep super goed en conform afspraak.
In het voortraject was het soms wat mailen over een weer, doordat we een gesprek hadden met de accountmanager, maar vervolgens iemand anders onze wensen ging uitwerken in de vorm van een offerte. Hier zag je dat er soms wat miscommunicatie was. De dag zelf heeft onze verwachtingen overtroffen. De dag verliep goed met behulp van de partymanager. Door de partymanager werden zowel wij als bruidspaar als onze ceremoniemeester ontzorgd. Hierdoor hebben wij allemaal optimaal kunnen genieten van deze dag! Nazorg: N.a.v. een mail van de accountmanager over hoe onze dag is verlopen heb ik gereageerd met een nog een punt van aandacht mbt het diner, maar hier hebben we helaas niets meer op teruggehoord.
nvt
Wederom dit jaar een geslaagde samenwerking met Nick en zijn team. Verbeter punten en aanpassingen reeds tijdens de beurs doorgenomen om het traject voor 2020 te versnellen.
Zeer positieve ervaringen in de voorbereiding en uiteindelijke uitvoering van het diner/feest. Veel werk uit handen genomen en initiatief getoond.
Wij hebben onze bruiloft gevierd bij Klooster Bethlehem en deze dag was helemaal compleet dankzij de deskundigheid van Jacqueline Glaser en de medewerkers op de dag zelf: Ruud en Aaron. De aankleding, het eten en drinken, alles was tot in de puntjes geregeld! Ook de kleine dingen waar je als onervaren gast (wij als bruidspaar) niet aan denkt of over het hoofd zou kunnen zien, worden feilloos opgepakt en geregeld door bovenstaande personen. Kortom: uiterst tevreden met jullie en hartelijk dank voor de mooie en geslaagde dag!
de uitvoering was erg goed, we werden echt ontzorgd, eventmanager dacht aan alle details. vriendelijk team.
Onze bruiloft verliep zonder enige zorg, doordat Hutten alles tot in de puntjes geregeld had. Door de uitstekende catering, aankleding en het zalige eten, was onze dag voor ons en alle gasten perfect. Het feest was waanzinnig, constant werd op ieders glas gelet en wij, als echtpaar, werden simpelweg gezocht en voorzien van wat we wilden. Ronduit fantastisch!
Geweldige service, super eten, gewoon heel goed!!
deze al eerder gedeeld
Goede communicatie vooraf en tijdens het feest.
Onze trouwdag hebben we gevierd op Klooster Bethlehem met catering van Hutten. Het was in één woord geweldig! De locatie was prachtig. Het eten was goed, dit gaf iedereen aan. Ook de mogelijkheid om in verschillende ruimtes te zijn maakte het afwisselend. Ook de service, flexibiliteit, persoonlijke benadering en kwaliteit van het personeel (met name Ruud) was uitmuntend!!
Hutten is een echte sparringspartner die van je idee een concreet concept weten te maken waarbij ze continu checken of het dat is wat je in gedachten hebt en of het binnen het budget past. Een fijn bedrijf, persoonlijk, gastvriendelijk en echt out of the box. Niets is onmogelijk en ze vinden overal een manier voor.
Fijne behulpzame mensen die voor je klaar staan. Professioneel. Kwalitatief hoogstaande producten. Ik vond achteraf dat er meer parasols hadden moeten staan. De geleverde parasols waren overigens op het einde van hun levensduur, dit had mooier kunnen zijn. Door de opstelling van het buffet, wat er prachtig uit zag, ging men een rijen staan, volgens mij was dit niet nodig. Hierdoor echter wel langere wachttijden. De geleverde pizza oven zag er anders uit als op afbeeldingen in de offerte, er wordt gesuggereerd dat er een steenoven komt, er stond echter een electrische oven, dit heeft minder uitstraling als een steenoven. Gelverderde podium stond scheef, dit zag minder mooi uit als voorgaande edities. Nu lijkt het of ik niet tevreden ben, maar dat ben ik overall wel hoor ik meld het alleen om een correcte weergave te geven.
Wij waren laat met het aanvragen van dit evenement, maar alles werd tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Zeer vriendelijke en goed verzorgde medewerk(st)ers, heerlijke verse hapjes van voldoende diversiteit, mooie wijnen en alles op tijd gereed gebracht en naderhand vlot weer opgeruimd. Ook tussentijds hadden zij steeds oog voor het opruimen van de lege glazen en borrelbordjes/het bestek, top!
Zowel het offertetraject als facturatie zijn zeer rommelig en onduidelijk verlopen. Offertes zijn moeilijk te lezen en specificeren weinig van de kostenposten. Mede daardoor zijn er 5-6 correctierondes op de offerte geweest. Het gevoel dat het niet helemaal duidelijk was bij de accountmanager speelde zelfs tot na het akkoord geven op de offerte. Veel dank aan Peter Vrenssen voor het wegnemen van die twijfels en de uitstekende begeleiding voor en tijdens het event. Catering op de dagen zelf was kwalitatief heel erg goed. Personeel en begeleiding van Peter waren boven verwachting goed. Complimenten! Dat zowel de eerste en tweede dag de hamburgers op waren terwijl we veel no-show hadden was teleurstellend. Vooral omdat klanten die later kwamen daardoor weinig keuze meer hadden. Als de opkomst op de dagen naar verwachting was geweest was er echt een probleem ontstaan met de hoeveelheid eten. Aankleding en decoratie waren uitstekend. De avond voor het event was door de storm veel schade aan het meubilair ontstaan. Peter en zijn team hebben dit snel en adequaat opgelost.
Wij hebben onze bruiloft gevierd bij Klooster Bethlehem met als cateraar Hutten. Alles was tot in de puntjes geregeld! Vooraf werd een partymanager aangewezen die met ons de dag heeft doorgesproken tot in detail en die altijd beschikbaar was voor vragen. Op de dag zelf hoefden wij aan niks te denken. Wij en onze gasten werden echt in de watten gelegd en de medewerkers zaten overal boven op (op een zeer goede manier). Alle hapjes en het diner (een BBQ) waren heerlijk! Kortom, hele fijne service, goed en lekker eten en vooral hele fijne en lieve medewerkers! (met speciale dank aan Aaron en Antoinette, jullie zijn toppers!!!)
Voor herhaling vatbaar!
De partymanager Ruud heeft ervoor gezorgd dat alles in goede banen is geleid en met hem was ook alles bespreekbaar.
- Goede catering, professioneel bedrijf, prettige samenwerking, een volgende keer ga ik zeker weer met jullie samenwerken. Verbeterpunten - niet transparant qua personeelskosten vooraf en ook niet achteraf, ''je voelt je iets genaaid'' - elk klein dingetje wordt berekend, voor de hoge prijs die je betaald verwacht je iets meer flexibiliteit onsite - de aankleding van de buffetten viel mij tegen, voor 40 euro had ik iets meer verwacht dan 5 paprika's
Het laatste gesprek met de manager om de puntjes op de i te zetten was heel prettig en geeft een goed gevoel. Op de dag zelf een paar veranderingen en door het hete weer een aantal aanpassingen moeten doen. Deze werden door het personeel goed opgevangen en werden snel opgelost. De interactie tussen het personeel en het gezelschap was heel gemoedelijk en gezellig. Door het hete weer werd er veel gedronken, en moest het personeel flink doorwerken. Desondanks had niemand een leeg glas en werd het lege werk ook net zo snel opgeruimt.
Alleen maar positieve reacties mogen ontvangen van collega's. Erg leuk om in de buitentuin te mogen bbq en wat een leuke mooie locatie is de orangerie (Tuin der lusten).
wederom goede samenwerking met Hutten en een groots resultaat!
Ze leveren top kwaliteit. Alles is perfect geregeld en als je geen hele rare wensen hebt, kan alles wat je wil. Ze maken je bruiloft compleet en zorgen mede voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten.
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.