flexibiliteit van de organisatie
Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Kon alles aan uw medewerkers overlaten en hebben dan ook een zeer positieve ervaring met uw bedrijf.
Altijd een mooi uitzicht op het keizer karel plein
Ruimte is mooi , maar de theater show is aan de magere kant. Na de pauze werd deze gelukkig beter Diner ; voor en nagerecht prima
Met name het personeel op de dag was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook het contact met Michiel Wijnstroom is naar volle tevredenheid verlopen.
Het was voor mij de eerste keer dat ik voor de Orangerie heb gekozen om een vergadering van formaat te organiseren. Het was een prettige samenwerking waarbij jullie betrokkenheid echt te voelen was. Er is echt geluisterd naar hoe ik het graag zou willen hebben. Alle verzoeken zijn ingewilligd en uiteindelijk hebben alle deelnemers hun lof uitgesproken over de locatie en de mensen die die dag voor hen ter beschikking stonden. De locatie staat genoteerd op mijn lijst en als het geval zich voordoet doe ik zeker weer een beroep op jullie.
Ik ken de St. Jan en Bert Jansen goed en heb wel eens minder soepel verlopende evenementen meegemaakt, maar deze keer was het helemaal top! Alles conform afspraak danwel tot genoegen aangepast. De aanwezige medewerkers op de middag/avond waren zeer bereidwillig en prettig.
mooie locatie, vriendelijk personeel
Tijdens het optreden van de live-band stond de muziek net iets te hard, dat ten koste ging van de akoestiek in de zaal.
- De gastvriendelijke houding van de medewerker(s) - De (voorbereiding van de) lunch van het ochtendprogramma - De kwaliteit van de catering - De lunchpakketjes
zeer plezierig is het meedenken in concepten/ ideeën, en dit op een originele manier, ga daar vooral mee door!
Prachtige locatie, sfeervolle inrichting
vegetarisch gerecht was lekker en anders
Erg welkom gevoel bij de medewerkers
goede voorbereiding en meedenken
De bijdrage van Antoinet is super, voelt aan wat de klant wenst! Daar zijn er niet zo veel van wees er zuining op.
Het was gezellig.
Goede voorbereiding eerst door Sem en later door Debby en Daan. Dank aan Daan en de samenwerkers voor hun professionele en flexibele houding. Zij hebben mede - in combinatie met de prima kwaliteit van het culinaire deel - onze internationale conferentie tot een groot succes gemaakt!
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.