Fijne ruimte, prima personeel, prettig aanspreekpunt.
Toporganisatie en dito service. Jong en dynamisch team met veel enthousiasme en flexibiliteit. Ook in samenwerking met externe partijen. Prima service in aanloop naar event
Snelle doorloop bars & garderobe. Prima samenwerking met zowel Nalini als operationeel team!
De wisseling tussen verschillende medewerkers van Hutten zorgt voor verwarring. Tijdens de voorbereiding hebben 3 verschillende medewerkers zich bezig gehouden met de receptie, maar hebben wij ook 3 keer onze wensen aan moeten geven. De communicatie onderling kan zeker verbeteren.
Heerlijk eten, gastvrije samenwerkers, goede inzet!
Geweldige buffetten, keurige bediening. Alles zag er netjes uit. Hele fijne samenwerking met Melanie van Uitert.
de hapjes voor de gasten waren goed en de bediening was erg netjes en behulpzaam.
Prettige wijze samengewerkt.
Echt complimenten voor de partymanagere, René en Margareth waren zeer tevreden met hem .Voelde alles goed aan stuurde bij indien mogelijk, TOP!
Taylor made service. Meer aandacht
Zeer gastvrij, behulpzaam en klantvriendelijk door al het personeel bejegend. Zowel door de obers als de managers. In de aanloop naar het evenement goede bespreking over het evenement. Goede ideeen over catering.
Heel fijn om zaken met Veronique af te stemmen. Je weet dat het altijd perfect geregeld wordt.
Prima voorbereiding. Progressieve opstelling van de manager en een uitvoering van hoge kwaliteit met aks gevolg een tevreden publiek en dus ook de opdrachtgever.
Alle medewerking van de medewerk(st)ers op de dag zelf. Gastvrij team, ervaren; ook was er alle medewerking bij de voor-besprekingen (meedenken). Professionele geluidsman Sfeervolle zaal met prachtig plafond.
De Theetuin was echt super! Pascal, de partymanager was erg flexibel. Samenwerkers ook erg flexibel, harde werkers.
Meedenken op het moment dat de tijdsplanning niet helemaal volgens programma gaat.
Actualiseren parkeergelegenheden in de buurt
mooie locatie en zeer representatief
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.