Bereidheid vooraf met manager prima, aankleding prima culinair prima, verwarming prima, bediening prima, kleding prima, correctheid personeel prima, entree prima.
De afspraken zoals die vooraf zijn gemaakt zijn goed nagekomen. Antoinette heeft uitstekend werk verricht in de begeleiding van de dag.
Goede samenwerking, rustige prettige manier van werken
prachtige locatie en fraaie ligging, stijlvol en gastvrij. Kortom een aanrader voor een event.
Prima georganiseerd met gastvrije medewerkers.
Entertainment was eigen invulling.
Mooie locatie met veel ruimtes; professionele mensen
Alles was goed geregeld, erg vriendelijk , kwaliteit vh eten was zeer goed.
het was weer goed geregeld allemaal. Zelf toen we zaken anders wilden hebben staan werd alles gedaan om aan onze wensen te voldoen. Er is zelf nog iemand naar een winkel gereden om zaken extra te halen.
Is reeds besrpoken
Onze locatiemanager was eerst niet op de afspraak: vergeten. Gelukkig waren we niet voor niets afgereist naar Geldrop er was een aardige "ans" die ons heel goed heeft geholpen.. vervolgens bleek dat we niet een zaal konden gebruiken. Toen had ze zelf een alternatief bedacht en ons hiervan op voorhand niet gemeld. Later was ze in de bediening en toen ging het weer goed.
Dankzij de medewerkers van Hutten hebben wij drie geweldige dagen gehad.
Hutten heeft goed met ons meegedacht om het doel van de bijeenkomst te bereiken. Leuk concept, goed uitgevoerd met als resultaat veel positieve reacties van collega's en hun families. Ballonartiest, fietsharmonisch orkest en de poloroid-dames waren een erg leuke toevoeging. Ook tijdens evenement was Melissa een erg prettig aanspreekpunt.
Parkeergarage.
Het is altijd plezierig werken met Hutten, creatief en oplossingsgericht. Vriendelijk personeel met oog voor de gasten en de opdrachtgever.
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.