adequaat gereageerd door directie n.a.v. klacht: bloemen, lunch en korting op factuur.
goede, prettige en zeer flexibele samenwerking. Jullie eigen medewerkers zijn kanjers en denken goed mee. goed en prettig dat Bob Hutten regelmatig zijn gezicht laat zien.
Inrichting was super! Happen waren erg goed van smaak
Alles was goed geregeld. We hebben alleen maar positieve reacties gehad van de gasten. Een mooie afscheidsfeest! BEDANKT!!!
Complimenten voor de opzet, de bediening en de service dat je samen met de patiënt kunt eten.
Fijne samenwerking
We werden echt ontzorgd zoals de bedoeling was.
Snelheid van opruimen en op de manier waarop, ongemerkt toch al opruimend zonder dat dit storend is voor het feesten.
Gezellige, ontspannen dag
Zeer fijne en professionele samenwerking
Als je een bedrijfsfeest op een bijzondere manier wilt organiseren, brengt dat voor een ondernemer veel zorgen met zich mee. Als je dan Hutten hebt gecharterd om dat feest te organiseren, ontdek je pas echt de kwaliteit van deze cateraar en haar onvolprezen medewerkers. Chapeau!
Ik heb de mensen horen klagen over de soep.....koud. Verder was echt alles naar wens. Heel hartelijk dank. Wim Muller Uitvaartverzorging van Lith
De lokatie is goed en de bediening, verzorging ook
Top geregeld. Wij werden echt ontzorgt. Compliment voor de partymanager en zijn medewerkers.
Culinair, ruimte, techniek
Jammer dat om 17.00 uur de wijn op was...
Prettige en professionele samenwerking, pro-actief meedenken.
We zijn erg gastvrij ontvangen en behandeld
super servicegerichte en attente manager! heerlijke crew catering heerlijke en prachtig gepresenteerde hapjes voldoende drankjes
Voldoende eten
Hoeveelheden waren prima. Prima volgens afspraak geleverd.
Geweldige ontvangst en begeleiding. Echt top Dagmanager Daan groot compliment
Keurige ontvangst tijdens voor bespreking,borrel was perfect georganiseerd,uitstekende communicatie en overleg. Compliment voor manager dhr Boyd Rossieau en zijn team.
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.