Lunch voor vegetariërs (die ook geen vis eten) was zeer beperkt. Alleen een broodje kaas.
Goed georganiseerd door Ramona.
locatie accommodatie het gebouw zelf dus en de faciliteiten
Heel goede verzorging van mijn receptie en het buffet.
Top dag!
In het traject vooraf meer afstemming met event manager: de dagen voorafgaand aan het event heb ik verschillende e-mails verstuurd met draaiboek, bevestiging definitief aantal gasten, opmerking over gast met gluten allergie e.d. Graag had ik een ontvangstbevestiging gekregen. Tevens zou ik meer informatie ontvangen over RICOH Open en over de mogelijkheden met beeldschermen (ICT-vraagstuk). Eenmaal aangekomen op locatie was wel alles in orde.
toewijding, flexibiliteit, inhoud
Niek Greefhorst is een goede gastheer die weet hoe hij z'n gasten en organisatoren ontzorgt. De dag was zeer goed verzorgd.
Makkelijk en ontspannen contact Fantastische locatie
Uiterst sterke performers die onze dag optimaal hebben voorbereid en uitgevoerd onder leiding van Sacha van Lanen en Niek Greefhorst.
De account manager had een persoonlijke benadering wat erg prettig is. Verder hadden we alles goed afgestemd met de Floor manager. Hij luisterde aandachtig en was geduldig, waardoor het de dag is geworden zoals wij hem voor ogen hadden. We hadden een zorgeloze bruiloft met alleen maar complimenten over de locatie en service. Erg fijn!
Het was een geweldige dag. Alles was tot in de puntjes geregeld!
Hutten weet altijd een goede ambiance te creeren!
Niks anders dan lof.
Alles tip, top geregeld. Vrienden en familie waren erg enthousiast erover.
het was geweldig geregeld en georganiseerd door Judith en Antoinette. Eten was super, drankjes goed verzorgd. Alle gasten vonden het super.
Geweldig goed meegedacht bij de organisatie. Het zag er allemaal uitstekend uit en het liep op rolletjes;
Kwalitatief goed eten en vriendelijk personeel.
het was een echt bijzondere dag bij het kasteel Ammersoyen. Goede ontvangst en acties van partymanager. Zie onder verbetering van details.
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.