We zijn vooraf een aantal keren langs geweest om zaken te regelen. De dag verliep heel soepel en de medewerkers waren allemaal even vriendelijk. Wij voelden ons thuis op Klooster Bethlehem en de gasten vonden het geweldig.
Klantgerichtheid
alles, het geheel
Wij zijn tijdens onze bruiloft geheel ontzorgd. De verwachting is waargemaakt. Jullie geven goede aandacht aan het bruidspaar. We hebben een onvergetelijke dag gehad.
Wederom prima samenwerking met Pascal en team!
Flexibel, op tijd, kwalitatief en gastvrij. Meedenken en oplossingsgericht. Goede afspraken vooraf en tijdens het event. Philips Museum is een leuke locatie die met de catering van Hutten ook 's avonds kon worden ingezet.
De flexibele opstelling van de kok om aan de wensen van de gasten te voldoen is als zeer positief ervaren.
Alleen maar complimenten over catering gekregen
Zeer goede en vriendelijke service vanuit het magazijn, zelf vijf jaar werkzaam geweest bij jullie en leuk om te zien dat de ziel er nog goed in zit! Dankjewel!
Kaasplateau voor dessert
Zeer tevreden over de snelle actie om de ruimte nog te laten schilderen. Uitstekende ontvangst en verzorging.
+++ Bedienend personeel. Wij zijn erg tevreden. Iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Echter proberen toch elk jaar weer een andere locatie te kiezen.
De sfeer bij binnenkomst door de aankleding en belichting, het was meteen goed. Tot aan het eind van de avond hebben de mensen van het team de benen onder het lijf uit gelopen, met volle dienbladen. Indien iemand niet voldoende zou hebben gedronken, ligt dat echt niet aan het personeel. Top!
Goede styling. Heerlijke appeltaart!! Eten👍Personeel 👍
Met grote groep 2e jaars agrarische bedrijfskundige studenten uitstekende presentatie over circulaire economie en cascadering van voedsel gehad. Hele duidelijke presentatie en interactie.
de hele organisatie, gastvrijheid, bediening, etc. van de avond was perfect
Hutten heeft voor ons een onvergetelijk jubileumfeest verzorgd in een van de mooiste lokaties van Nederland. Werkelijk een fantastisch feest. We hebben eigenlijk alleen maar complimenten gekregen over de verzorging. Tot in de puntjes...
Gastvrijheid Invulling wensen (opstelling, temperatuur)
kwaliteit van het gebodene in combinatie met de sfeer van de lokatie
Netjes geregeld. En fijn dat er vier dagen dezelfde personen waren (kok en serveerster)
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.