Eten kwam bij alle gasten, ca 75, warm op tafel en alles was goed en strak georganiseerd.
We zijn meer dan tevreden. Het eten was heerlijk en van hoge kwaliteit. Onze gasten waren zeer enthousiast en hebben, mede door jullie eten, een topavond gehad. Ook de bereiding van het eten en samenwerking tussen de koks en onze studenten verliep soepel en was leuk om te zien. Het was zeer prettig dat we dit onderdeel van de avond op deze manier uit handen konden geven. Bedankt!
Wij kozen voor een walking diner. Helaas was de hoeveelheid iets te min omdat niet alle gasten alle bordjes hebben aangeboden gekregen. Het personeel kende de gerechten niet of niet voldoende. Ze moeten wel weten wat ze uitserveren.
Taart niet goed aangesneden. Stukken veel te klein waardoor we erg veel van onze bruidstaart over hadden!
Locatie was meer dan naar tevredenheid
Flexibel, goed meegedacht, super samenwerking, mooie inrichting en heerlijke happen
Goed kwalitatief eten en mooie uitstraling met servies etc.
De smaak van het eten.
Hele prettige samenwerking in een hele mooie locatie.
Heel flexibel, niks is teveel. Goed geregeld
Super Kok Ward! Heerlijk eten en alles gladjes verlopen en geregeld! Hutten algemeen: heel flexibel en klantgericht, TOP!!
De personen voor wie dit bedoeld was hebben genoten van het heerlijke eten.
Medewerkers die in de buurt van de uitloop zaten/stonden waren bijzonder tevreden over de hoeveelheid en diversiteit.
Weet niet zeker voor welk event deze enquete bedoeld is want wij hebben de bedrijfscatering van Hutten
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.