Zeer veel super positieve reacties ontvangen. En veel dank voor het snelle schakelen van het gebruik van de Jeroen Bosch Tuin naar de Orangerie
Super mooie dag gehad met lekkere hapjes, was ook echt genoeg. Diner was ook prima en zag er mooi uit.
Toplocatie, prachtige aankleding, gastvrije mensen
een hele mooie locatie. goede bediening en lekkere hapjes. goede organisatie en professionele leiding
Snelle vlotte communicatie Prettige, hulpvaardige medewerkers Afspraken 100% nagekomen Dieetwensen perfect uitgevoerd tot volle tevredenheid van onze gasten (vegan)
- Wat is het toch een prachtige locatie, niet alleen wij zijn er verliefd op, maar onze gasten ook! - Iedereen is goed verzorgd op de bruiloft en niemand heeft iets tekort gehad
Stijn en zijn team bood gevraagd en ongevraagd hulp aan.
Goed georganiseerde avond, prima bediening.
Het hele team was aardig, gastvrij en erg behulpzaam. Heel prettig om met Hutten samen te werken! Zeker voor herhaling vatbaar.
De locatie was erg mooi. Fijne grote omgeving waardoor iedereen genoeg eigen ruimte had. Het diner was voortreffelijk.
Prachtige gedekte tafels bij het diner. Perfecte bediening per tafel. Prachtige gerechten: mooi en lekker. Het diner was helemaal af. De bediening zag er keurig uit.
Deskundig personeel, iedereen tevreden
In 1 woord: PERFECT!! Van het eerste contact met de dames van Sales & Support, partymanager Ruud tot de overige medewerkers van Hutten tot het eten.... Alles was super geregeld! We hebben op onze trouwdag nergens over na hoeven denken, aan alles was gedacht.
Party manager van Boxtel deed prima werk;ook medewerkers waren vriendelijk en oplettend.Allen hebben genoten.
gastvrijheid en flexibiliteit personeel; mooie inrichting; prima kwaliteit food; goede organisatie en aan-/afvoer van materialen
De aankleding van de locatie was precies zoals we ons hadden voorgesteld. Het eten en drinken was goed. De bediening was erg professioneel en vriendelijk. Iedereen werd goed voorzien van drinken, wat erg fijn was met het warme weer.
Heel goed geregeld, enorm gastvrij en lekker eten!
Van voortraject tot aan het opruimen en alles wat daar tussen zat: geweldig. Goeie kwaliteit. Heel plezierig en betrokken in het contact. Extra stapjes willen zetten om het ons naar de zin te maken. Hartelijk dank voor alles!
Prima aankleding Samenwerkers van Hutten Catering overall
We hebben hele fijne planningsgesprekken van tevoren gehad met Jacqueline Glaser en Aaron van Hintum. De styling was precies zoals we gehoopt hadden, het eten was heerlijk, alles werd heel goed verzorgd waardoor wij aan weinig hoefden te denken, en we hebben een fantastische dag gehad. Jacqueline heeft ons ook nog aan de DJ en de BABS geholpen en gaf hele goede tips voor de planning van onze dag! Aaron beantwoordde al onze vragen en gaf ons een heel relaxed gevoel :). Super!
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.