De locatie was geweldig mooi versierd door de lichten en verdere aankleding. Peter (?) de manager van de avond was erg gastvrij en regelde dat het goed liep.
Goede communicatie en bijzonder flexibel
Hele gemoedelijke sfeer en vriendelijk personeel. Vooral de inzet van Peter heeft een positieve invloed gehad op het eindresultaat en organisatie. Complimenten!
Zeer tevreden over de snelle actie om de ruimte nog te laten schilderen. Uitstekende ontvangst en verzorging.
Hutten heeft voor ons een onvergetelijk jubileumfeest verzorgd in een van de mooiste lokaties van Nederland. Werkelijk een fantastisch feest. We hebben eigenlijk alleen maar complimenten gekregen over de verzorging. Tot in de puntjes...
Makkelijk en ontspannen contact Fantastische locatie
Goede ervaring met Hutten, lieve zorgzame mensen. Op ons huwelijksfeest hebben ze super hard gewerkt om het de gasten aan niets te laten ontbreken, helemaal geweldig
Prachtige locatie. Mooi aangekleed en echt in sfeer. Dank voor de aandacht voor alle roze decoratie (inclusief de loper) !
Ambiance eten ontvangst
Goede sfeer en vriendelijk personeel. Alles stond op tijd gereed voor de ontvangst van de mantelzorgers.
Een erg gezellig feest in een prachtige ambiance!
Wat een ruimte! En wat een prima eten en drinken werd er geserveerd op ons evenement.
Ik heb helaas enkele malen aan de DJ moeten vragen om rekening te houden met de doelgroep, zoals voorafgaand besproken met Sem, vraag was om met name jaren 80/90 muziek te draaien. Helaas had hij weinig oog voor het publiek en viel regelmatig terug in house-muziek welke door groot aantal mensen niet werd gewaardeerd.
Wij hebben als personeelsvereniging een evaluatie gemaakt van ons feest op 02 oktober jl. in de Orangerie in Den Bosch. Omdat ik onze evaluatie niet bij deze beoordeling mee kan sturen heb ik die per mail gestuurd naar Sem de Vries. Ik wil jullie vragen om die gegevens bij Sem op te halen.
Gastvrijheid, professionaliteit, alert zijn op wensen van gasten van de samenwerkers en partymanager! Inrichting en verlichting, prima. Kwaliteit en presentatie diner, heel goed, voldoende hoeveelheden. Goed kunnen afstemmen met partymanager en samenwerkers over tijdstip speeches en uitserveren gerechten.
Veel gasten hebben het wel gehad over de vrouwelijke ober die redelijk wat drankjes/dienblad heeft laten vallen
Het proefdiner was anders dan het eigenlijke diner, terwijl was gezegd dat dit hetzelfde zou zijn: de opmaak van de borden was anders en limoenparels misten bij het voorgerecht gerookte zalm. Daarnaast duurde het erg lang voordat het hoofdgerecht volledig was uitgeserveerd. Wat betreft de presentatie van de bitterballen: dit zou gebeuren in een houten kistje maar gebeurde vanuit witte schaaltjes. Verder niets dan lof.
Erg gastvrije en flexibele medewerkers. Alles kon worden besproken, niets was te gek.
We hebben weer super samengewerkt met Peter hij vulde ons team naadloos aan en kijkt naar het totaal product en niet alleen naar sec de catering. Top gastheer!
Goede sfeer, gastvrij
HUTTEN WIL HARTEN RAKEN EN VEROVEREN Gastvrijheid en culinair vakmanschap zijn al jarenlang hét visitekaartje van Hutten. Dit maakt Hutten tot de meest unieke conceptcateraar en medeorganisator van spectaculaire events en betekenisvolle ceremonies. Hutten maakt bijzondere momenten en momenten bijzonder. Overtreft verwachtingen van mensen en geeft altijd net dat beetje extra. Dat alles met oprechte gastvrijheid, het meest smaakvolle en beste eten en drinken, ambachtelijk bereid, verrassend en natuurlijk duurzaam.