onze bruiloft in de Orangerie was echt fantastisch, heerlijk eten, perfecte ambiance en een sprookje zo mooi!! Personeel was super vriendelijk en ook in de voorbereiding hebben wij ontzettend fijn samengewerkt met Caitlin en Koen om alles te bedenken en uit te werken voor onze prachtige trouwdag.
Algehele indruk is goed. Echter is het administratieve gedeelte redelijk 'streng/strak'.
Locatie top! Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, lekker eten (de porties mogen iets groter).
Veel van mijn collega's hebben gezegd dat het eten simpel maar lekker was, passend bij onze vrijwilligersdag. Persoonlijk een compliment aan Koen die er voor zorgde dat ik heerlijke koolhydraatarme variaties kreeg. Er werd met vega's rekening gehouden etc.
Wij hebben een mooi feest gehad! Iedereen was onder de indruk van de locatie. Food was goed! bediening was super. Jammer van de muziek, zie onderaan verbeterpunten.
Zeer positieve ervaringen in de voorbereiding en uiteindelijke uitvoering van het diner/feest. Veel werk uit handen genomen en initiatief getoond.
Alleen maar positieve reacties mogen ontvangen van collega's. Erg leuk om in de buitentuin te mogen bbq en wat een leuke mooie locatie is de orangerie (Tuin der lusten).
Goede bediening, mooie locatie en lekkere hapjes
Hutten Catering verzorgde onze partij op het Singer in Laren 28/4/2019 fantastisch met een hoog kwalitatieve culinair gehalte, creatief en met excellente service.
Ons evenement is werkelijk top verzorgd door Hutten Catering op alle vlakken!
Mooie locatie, mooie aankleding, goede bediening, leuk entertainment
Fantastisch feest gehad.
Zeer veel super positieve reacties ontvangen. En veel dank voor het snelle schakelen van het gebruik van de Jeroen Bosch Tuin naar de Orangerie
Goed georganiseerde avond, prima bediening.
Manager en samenwerkers waren enorm behulpzaam!
Hele prettige samenwerking in een hele mooie locatie.
Ik produceer al sinds 18 oktober 1994 jaarlijks evenementen in de Orangerie. Al jaren werk ik met o.a. Peter Frenzen samen. maar het team, de inspanning en samenwerking die ik afgelopen keer heb meegemaakt waren van ongekende gastvrijheid. jullie noemen jullie personeel samenwerkers en gaan voor het verschil wat de individu kan en moet maken. daarom heb ik speciaal hieronder allen uiteengeschreven. Want het was echt een team effort. Ilse, Vera,Tim, Sami, Gino, Guus, Chris & Meike waren onder leiding van Peter in één woord FANTASTISCH!! Dank voor een geweldige samenwerking en door dit soort ervaringen maakt het de keuze voor mij makkelijker om voor Hutten catering te kiezen. Hele fijne jaarafsluiting en hoop elkaar in het nieuwe jaar weer te ontmoeten. Ps. u mag dit ten alle tijden aan Bob voorleggen want de complimenten zijn hardgrondig gemeend.
Perfect! Het feest was super, iedereen heeft het heel erg naar zijn zin gehad! Complimenten aan jullie voor alle voorbereidingen, de gastvrijheid en de fantastische decoratie!
Prachtige locatie
HUTTEN WIL HARTEN RAKEN EN VEROVEREN Gastvrijheid en culinair vakmanschap zijn al jarenlang hét visitekaartje van Hutten. Dit maakt Hutten tot de meest unieke conceptcateraar en medeorganisator van spectaculaire events en betekenisvolle ceremonies. Hutten maakt bijzondere momenten en momenten bijzonder. Overtreft verwachtingen van mensen en geeft altijd net dat beetje extra. Dat alles met oprechte gastvrijheid, het meest smaakvolle en beste eten en drinken, ambachtelijk bereid, verrassend en natuurlijk duurzaam.