altijd vriendelijk en bereid te helpen goede service professioneel lokaal schept band
Goede service geleverd door vakmensen, maar helaas viel ook nu de rekening weer tegen.
Beste Paul, zoals vooraf door ons is toegelicht schrijft de autofabrikant voor dat elke 5 jaar ook de distributieset (distributieriem, spanrol, eventueel meelooprol ed.) inclusief nieuwe waterpomp en micro-vriem vervangen dient te worden, en daarbij vervolgens ook nog een defecte condensator moet worden vervangen en het gehele aircosysteem conform fabrieksvoorschriften met het speciale en vrij kostbare HFO 1234ys-gas koelmiddel moet worden afgevuld dat dit i.c.m een grote onderhoudsbeurt en apk-keuring uiteraard van invloed is geweest op het factuurbedrag.
De monteur heeft een ritje gemaakt met mijn auto om te luisteren wat het probleem nu precies was. Het was helaas toch weer een wiellager maar ik kon hem wel dezelfde dag nog laten maken dus dat was heel fijn. Ik kreeg een leenauto mee zodat ik ook naar huis kon weer om later de auto weer op te halen.
Ik ben goed, vakkundig en bijzonder vriendelijk en meedenkend geholpen door de medewerkers van Vloet Autocenter in Mill. Er werd uitgebreid rekening gehouden met de geldende Corona maatregelen. Tijdens de grote beurt heb ik heerlijk per fiets (in mn eentje) de omgeving verkent. Dank voor de goede service!
Prima bedrijf deskundigheid ten top!
Goede monteurs. Vriendelijke behandeling. Heel duidelijke factuur met uitleg.
APK keuring met duidelijke uitleg wat er aan mankeerde.
correct en duidelijk!!
Geen poespas. Bellen als er iets is wat vervangen moet worden. Extra service mag wel worden dat ze de wagen ff wassen na grote beurt.
Ga er graag heen voor de apk
Top service, klant vriendelijk, juiste prijs kwaliteit
Een nette werkplaats, deskundig personeel en heldere uitleg omtrent verrichtingen.
Zoals altijd, zeer correct. Goed advies en vakkundig werk
Alles heel goed en vakkundig gedaan.
ik kom hier graag voor mijn auto en hoop dit nog een hele tijd te kunnen blijven doen
Alle merken welkom; er wordt altijd meegedacht naar een goede oplossing
Koffie prima
De opdrachten zijn naar tevredenheid opgelost.
Zonder meer heel positief. Men wordt vriendelijk en deskundig geholpen.
onderhoud wordt al een paar jaar naar behoren uitgevoerd zoals je verwacht van een garage . onlangs 1 nieuwe auto gekocht . het was de bedoeling dat hij voor ons op zoek zou gaan , maar we kwamen een auto tegen bij een andere garage waar we puur naar toe waren gegaan om een paar auto's waar we oog naar hadden te bezichtigen zodat we wisten hoe deze auto's eruit zagen en of ze comfortabel zaten. deze auto is vervolgens na ons akkoord door vloet op deze locatie bekeken en gereden en in ons geval door vloet voor ons aangekocht naar de kwaliteits norm die door hun gehanteerd wordt. deze is snel en correct door vloet verder rijklaar gemaakt en door ons in ontvangst genomen.
Word er altijd goed geholpen. Uitstekende service en kwaliteit
Altijd behulpzaam en vriendelijk
weer helemaal top
Auto brengen en na enkele uren weer ophalen
Langenboomseweg 56 A
5451JL Mill
SC-Autoservice kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, kennis over jouw auto én betaalbare dienstverlening. Kortom: Totaal onderhoud voor iedereen bereikbaar. Wij bieden service van hoge kwaliteit en zekerheid voor de klant. Goede service, kwaliteit en snelheid is waar SC-Autoservice voor staat. Of je nou een APK-keuring wilt of klein- of groot onderhoud nodig heeft, SC-Autoservice is er voor je! Voor meer informatie: www.sc-autoservice.nl
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.