Nadat ik gebeld had met de vraag of ze even naar mijn auto wilden kijken omdat ik een vreemd geluid hoorde, kon ik mijn auto meteen daar laten en hebben ze diezelfde middag t probleem verholpen. Klasse.
Vriendelijk personeel en staan meteen voor je klaar als je ze nodig hebt. Goede service en altijd worden we gebeld als er bijzonderheden zijn.
kan geen betere garage vinden
goede service, prettige contacten, door goed onderhoud blijf je lang probleemloos rijden
Wel vreemd dat we een brief kregen inzake de verlenging van de pechhulp. Op die brief staat de naam van Vloet maar bij Vloet wist men niet welk bedrijf die brief had gestuurd. Wel wist men dat zij geen zaken doen met die partij terwijl in de brief staat dat om de pechhulp te verlengen bij de nieuwe partij,AutoCrew, men zich tot Vloet kan wenden. Waarschijnlijk zijn wij de eerste die dit aangaat omdat de wijziging per 1 januari ingegaan is. Hopenlijk wordt dit snel opgelost want ik denk dat dit probleem zich anders nog heel 2021 zal voordoen wat een beetje slordig overkomt
Beste Thijs, Wij hebben helaas al meerdere malen AutoCrew Nederland verzocht ons autobedrijf als pechhulppartner uit hun systemen te verwijderen omdat wij nooit bij hun organisatie aangesloten zijn geweest en of zaken mee hebben gedaan. Echter is dit blijkbaar nog steeds aan dovemans oren gericht en hebben n.a.v. uw opmerking vandaag nogmaals een verzoek ingediend om ons bedrijf per direct uit hun bestand te verwijderen, hopende dat er uiteindelijk toch nog gehoor aan zal worden gegeven en vervolgstappen kunnen worden voorkomen. We houden de vinger aan de pols.
Auto liep niet meer lekker en er waren diverse zaken mis. Werd snel geholpen en ze hebben het snel en vakkundig opgelost.
Onze beide auto’s zijn voor onderhoud bij Vloet en wij zijn (dus) prima tevreden over dit bedrijf. Prettige service en klantcontact en prima resultaten wat betreft het geleverde werk.
alles is verlopen naar wens
Het is een keurig/net/goed bedrijf.
Ik zocht een auto, het was wat anders dan anders. Binnen 1 a 2 weken ben ik de trotse bezitter van mijn nieuwe auto chapeau!
snel gehandeld en goed afgewerkt
Werd er super vriendelijk geholpen goede uitleg door monteur
Zeer service gericht
Afspraken en uitgevoerde werkzaamheden prima en ook nog eens leuk personeel
Reparatie snel en gemakkelijk, klaar terwijl u wacht
super snelle en goede service
Vakkundig en transparant de auto laten reparen en het onderhoud laten doen. Bedrijf straalt betrokkenheid en betrouwbaarheid uit.
Bij mijn auto is de distributieriem vervangen. Het eindbedrag was lager dan verwacht en de service was prima en prettig.
Prima services, denken mee, klantgericht. En altijd vriendelijk en staan voor je klaar. Heel erg fijn.
Fijn dat APK vrijwel meteen geregeld kan worden.
Volgens afspraak opgehaald, kleine beurt, thuisbezorgd en direct rekening beschikbaar!
correct, vriendelijk, de afspraken goed nakomen, voor de vaste klanten extra korting.
Prima gegaan, duidelijke antwoorden / uitleg op de vragen!
Langenboomseweg 56 A
5451JL Mill
SC-Autoservice kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, kennis over jouw auto én betaalbare dienstverlening. Kortom: Totaal onderhoud voor iedereen bereikbaar. Wij bieden service van hoge kwaliteit en zekerheid voor de klant. Goede service, kwaliteit en snelheid is waar SC-Autoservice voor staat. Of je nou een APK-keuring wilt of klein- of groot onderhoud nodig heeft, SC-Autoservice is er voor je! Voor meer informatie: www.sc-autoservice.nl
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.