Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Meedenkend, betrokken, betrouwbaar en klantvriendelijk. Al vele jaren trouwe klant, en super tevreden. Voor iedereen een dikke pluim
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
28 January 2026
Piet v Dongen
Zeeland
Mijn ervaring met Hontec, Super team van specialisten in hun werk gebiedt. Adviseren en bedenken oplossingen in alle zin hoe moeilijk het soms ook lijk! Ze weten altijd de auto weer de weg op te helpen. Thanks, Hontec Team.
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
14 October 2022
René Robben
Veghel
Jochem en zijn monteurs hebben een motor met weinig km's ingebouwd in mijn Lexus IS200. Dat hebben in 2 dagen gedaan. Maar ook het uitgebreid testen van de de nieuwe motorblok laat zien dat deze garage niks aan het toeval overlaat. Mijn grote complimenten hiervoor. Mijn Lexus rijd weer als nieuw. Ik ben hier heel tevreden mee. Immers konden de monteurs ook mij haarfijn uitleggen wat er precies scheelde met het oude motorblok. Maar ook de service ernaast, het meedenken doet mij veel deugt. Ik kom in de nabije toekomst zeker langs bij Jochem. Prijstechnisch was het geen verassing, immers hadden we vooraf een prijs afgesproken. Ik was er tevreden mee.
20 November 2020
Sudesh
Amsterdam
Kom al jaren bij Hontec voor afleverbeurten en reparaties. Jochem en zijn team tonen zich telkens weer als vakmensen die niet zomaar klakkeloos onderdelen vervangen maar ook repareren wat kan. Korte wachttijden en reële prijzen, absoluut een top-adres voor uw auto!
22 January 2020
Timon
Uden
Je kunt altijd snel terecht en word vriendelijk behandeld en de auto word altijd goed gemaakt!!
29 August 2019
Sharon
Boekel
Topbedrijf, zowel voor advies als uitvoering als service.
28 August 2019
Pepijn
Helmond
Dit bedrijf verleent top service en denkt met je mee en hebben verstand van zaken.
20 August 2019
Peter Jacobs
28 January 2019
Willem Van den bogaart
Zeeland
Prima service ervaren bij de ombouw van de motor van mijn Subaru Outback diesel waarvan de krukas was gebroken. Auto rijdt weer als nieuw.
24 January 2019
Robert adrichem
Heeg
Fijn dat ik online een afspraak kon inplannen en dat ik terecht kon op het tijdstip van mijn voorkeur.
12 January 2019
anoniem
Deskundig (advies), goede diagnose, vakkundige reparatie.
7 January 2019
Chris Rozeboom
OVEZANDE
18 December 2018
Marloes Van Deijne
Uden
Onze ervaringen zijn goed! Goede service, denk goed na voor oplossingen. Snelle service!
3 December 2018
Diane de Waal
14 November 2018
Marco Leemhuis
Zeeland
Prima service en denkt goed mee.
21 September 2018
Patty Robins
Lent
14 August 2018
anoniem
Hele goede ervaringen het hele jaar door. Niks te klagen.
14 August 2018
Longien Snijders
Zeeland
Autoservice Hontec heeft alles in huis voor het onderhoud van uw auto. Of het nu gaat om reparaties, onderdelen, onderhoud, vakkundig advies of schade. Wij helpen u graag en zetten ons voor u in om mobiel te blijven. Lees meer over onze diensten of de mogelijkheid om via ons uw onderdelen te kopen.
Hogeweg 23
5411 LP Zeeland