4 sterren: goede service, goed behandeld
Nette werkplaats, fijn en snel contact, afspraak binnen twee dagen gemaakt, deskundige monteur,
29 September 2018
Review overzicht
29 September 2018
Bas Van de Loo
Eindhoven
Fantastisch bedrijf. Heel kundig en snel in diagnosticeren. Technisch gedreven.
1 September 2018
Willem Verhoef
Bergen op Zoom
Vriendelijke ontvangst. Eigenaar maakt zeer correcte afspraak en is bovendien erg duidelijk. Een 10 geven zou volmaakt zijn.
6 August 2018
Andre de Vries
Nuenen
Goede en snelle service. Vriendelijke mensen. Altijd snel & goed geholpen. Eerlijk & meedenkend ... hier word je niet belazerd maar oprecht geholpen! Super fijn!
25 July 2018
Marjan De Putter
Eindhoven
Mijn ervaringen met Autobedrijf van Breugel zijn zonder uitzondering positief. Altijd snel een afspraak te maken, in noodgevallen kon ik dezelfde dag terecht, prijs is altijd duidelijk en er wordt meegedacht deze redelijk te houden. Er worden geen dingen gedaan die niet nodig zijn. Advies is neutraal, onafhankelijk en professioneel. De reparaties en onderhoud zijn prima, en daarbij is de omgang prettig en gezellig. Ik ben al vele jaren klant bij Autobedrijf van Breugel, met verschillende auto\'s en hij heeft altijd prima werk verricht. Fijn bedrijf!
24 July 2018
Allard Krijger
Eindhoven
Ik laat al enkele jaren hier mijn beurten en reparaties uitvoeren. Zeer bekwame en integere garagehouder. Erg blij met dit adres.
23 July 2018
M Leenen
Snelle en goede service
11 July 2018
Henriet
Eindhoven
Alleen maar goede ervaringen. Nooit bij een betere garage geweest.
9 July 2018
Jaco Van Drongelen
VELDHOVEN
Prettige, betrouwbare service
28 June 2018
Irene Appel
Eindhoven
Zeer vriendelijk, deskundig en meedenkend. Wij komen hier altijd met onze auto.
23 June 2018
Alwin Tulner
Eindhoven
Al jaren betrouwbaar, deskundig, flexibel en een goede service.
22 June 2018
Angelo Van Unnik
Waalre
Zeer goede ervaringen met zowel onderhoud als reparaties. Vriendelijk en denkt mee over gepaste oplossingen.
20 June 2018
Ben Laauwen
Hoi Ben,
bedankt voor uw reactie.
tot de volgende keer.
kom hier al jaren, en elke keer is de service goed. Het voordeel van een klein bedrijf is dat je gewoon de garage in kan.
19 June 2018
Henk van der Pijl
hoi Henk,
bedankt voor je feedback, dat word door ons erg gewaardeerd.
Fijn om klanten zoals u al jaren te kunnen helpen.
Bart is erg precies,werkt netjes,en ontdekt snel wat er fout is aan een auto.Ook kleine probleempjes die eigenlijk niet tot zijn werk behoren lost hij vlot op.Vakwerk. Zeer goede dienstverlening. Erg schappelijke prijzen vanwege wat moeilijkere bereikbaarheid van de garage. SUPER !!
13 June 2018
Piet Reniers
Hoi Piet,
bedankt voor de fijne reactie.
als er iets is?.... je weet ons te vinden he?
Groetjes
Al jaren komen wij bij bart(autobedrijf van breugel) Steeds tot tevredenheid.
12 June 2018
Kim Janssen
Eindhoven
Wij zijn zeer enthousiast over autobedrijf van Breugel. Ze leveren goed werk, zijn klantvriendelijk en betrouwbaar!
12 June 2018
Fieke Ophuis
Eindhoven
bedankt voor uw beoordeling.
graag tot ziens en veel veilige kilometers.
eerlijk en opgeruimd bedrijf.
11 June 2018
saskia thijs
Lierop
Autobedrijf van Breugel is al jaren een bekend service punt voor uw auto, door onze jarenlange ervaring in de automobiel industrie. Wij kunnen ons met name onderscheiden met reparaties en onderhoud aan uw automobiel en niet te vergeten, de lage overhead kosten.
Karolingersweg 3 E
5616 HX Eindhoven