Altijd op korte termijn plaats voor reparaties.
Belde op met een acuut probleem en kon direct komen, auto loopt weer als een zonnetje top service bedankt
Eerst een check wat er moet gebeuren, waarna overleg met een voorstel incl. prijs en tijd en vervolgens zo uitgevoerd.
Communicatie en service uitstekend.
Auto voor apk weg gebracht, punten waarop hij zou worden afgekeurd netjes over gebeld, in overleg meteen verholpen zelfde dag auto opgehaald
Overgestapt van dealer onderhoud; obv goeie recensies en na offerte - rondje uitgekomen bij Graveland. Beste prijs, prima en snel uitgevoerd/ fijne en persoonlijke benadering. Bye bye dealer!:)
Al jaren wordt er zeer hoogstaande kwaliteit geleverd. Daarom ben ik een vaste klant van Auto Graveland en heb daar diverse keren een auto gekocht.
Goede ervaring. Ga zo door.
Zeer goed bedrijf
als je in de garage komt, word je vriendelijk ontvangen, naar je geluisterd als er problemen zijn met de auto en naar de problemen gekeken.
Ik vind jullie autobedrijf geweldig altijd tijd er voor net mijn voor banden gewisseld echt helemaal een top bedrijf Groetjes Fam. Spaans
Altijd een goede ervaring. Ik ervaar het als positief dat ze altijd contact opnemen over de kosten zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Goede communicatie, goede service.
Heb onlangs APK en groot onderhoud laten doen. Leenauto stond klaar, werd na diagnose netjes gebeld voor overleg welke dingen wel/niet aan te pakken en tegen welke prijs. De auto was ook dezelfde dag nog klaar, terwijl er best aardig wat werk nodig was. Kortom: super, zeker aan te bevelen!
Correcte behandeling c.q./ prettig personeel. Snel en accuraat bij calamiteiten.
Het was een super service. Alles was goed geregeld en de auto is top!
De problemen met de airco zijn vakkundig opgelost, tegen een scherpe prijs. Top!
Snelle goede service staan altijd voor je klaar en overleggen goed
mijn ervaring is goed word snel geholpen
Wij kwamen met een auto met een brandend lampje. We waren op weg om een paar dagen vakantie te vieren maar vanwege het brandend lampje kwamen we bij jullie terecht. De andere dag was het euvel verholpen en konden zo door om een paar dagen weg te gaan. Snel gedaan en we zijn we zijn nog geeneens een klant van jullie Onze dank. Gijs en Adri
Altijd goede service en deskundige hulp. Prijzen zijn gewoon concurrerend met anderen. Volgende keer weer.
Prima in communicatie en goed service. Alleen de app werkt niet best met afspraken maken. Geen probleem, gewoon bellen.
Goede service en klantvriendelijk
zie boven
De jongens in de werkplaats zijn echt ervaren en heel behulpzaam. En als het nodig is help Johan zelf ook mee. Maar het mooiste is dat je voelt dat ze er allemaal met plezier werken. Hele positieve sfeer met hart voor de zaak en oog voor de klant. Mannen, probeer dit zo te houden, dit vind je echt niet veel meer.
Hoge Eng West 46
3882TR Putten
Wij zijn een full-service auto bedrijf waar u terecht kunt voor reparaties, APK keuringen, airco service, onderhoud, diagnoses en elektronica-storingen van alle automerken. Bovendien verkopen wij jong gebruikte auto’s van alle merken. Speciale wensen kunt u aan ons kenbaar maken via ons zoekformulier, zodat wij op zoek kunnen gaan voor u. Zo vind u bij Auto Graveland altijd de ideale auto.