Alles duidelijk laten zien zelfs de auto op de brug gezet zodat ik van onderen kon kijken of alles in orde was.
28 October 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 179 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de service van de garage: langdurige hulp, proactief meedenken en duidelijke communicatie. Het team komt professioneel en eerlijk over en weet praktische oplossingen te bieden. Er wordt gewaardeerd dat kleine reparaties vaak snel en kosteloos worden opgelost, waardoor vertrouwen groeit. Over het algemeen wordt de dienstverlening als betrouwbaar, vakkundig en klantgericht ervaren.
28 October 2022
M.
Klimmen
Goede service en vriendelijk personeel
27 October 2022
Friedy
Nijmegen
Je kan naar elke auto kijken. Bij interesse openen ze de auto om een kijkje te laten nemen. Indien je een proefrit wilt maken is dit geen probleem, ook voor meerdere auto's. Fijn zaken doen zonder dat er een verkoper constant in je nek aan het hijgen is. Een fijne garage met goede service en een goed gevoel na aankoop.
T.
Elst
Super fijn bedrijf waarbij wij door de jaren heen de zoveelste keer een auto bij dit bedrijf hebben gekocht. En weer tevreden met de onlangs afgeleverde auto. Personeel zeer vriendelijk en bekwaam,
G.
Arnhem
Tweedehands auto maand geleden gekocht bij Garagebedrijf Zaat. Auto was conform verwachting. Netjes afgeleverd en alles volgens afspraak verlopen. Mensen zijn vriendelijk en hulpvaardig.
Erik
Veenendaal
Al bijna 5 jaar een tevreden klant.
12 October 2022
Gref
Bemmel
Kort geleden heb ik bij garagebedrijf Zaat een occasion gekocht. Toen ik de auto kocht kreeg ik te horen dat de distributieriem na een aantal km vervangen zou moeten worden, dus nog niet. Echter, toen de auto gereed werd gemaakt kwam Jan erachter dat deze ook na zoveel jaar vervangen zou moeten worden. Hij heeft dit alsnog voor me gedaan. Eerlijk en goed advies, ik zou deze garage zeker aanbevelen en ga hier graag terug voor de jaarlijkse check.
11 July 2022
Noa
Nijmegen
Al jaren onze vaste garage. Jan komt met een eerlijk verhaal en denkt goed mee. Legt bij een eventuele reparatie ook goed uit wat het probleem is. Goed en betrouwbaar advies en prettig contact.
29 May 2022
Merijn
Lent
In de afgelopen 10 jaar verschillende auto's gekocht en in onderhoud gehad. Altijd fijn en deskundig geholpen. Jan denkt graag mee om reparaties betaalbaar te houden.
10 May 2022
B.
Nijmegen
Afspraak gemaakt om een auto te bekijken met het bericht dat ze pas om 11 uur open gaan om vervolgens op de heenweg te horen te krijgen dat de auto de zelfde dag voor openingstijd de auto gekocht te hebben
Beveelt niet aan
25 April 2022
Tristan van Cleef
heteren
Een betrouwbaar, vriendelijk familiebedrijf. Dat meedenkt met de klant en waar nog service geboden wordt.
23 April 2022
Fam. Thomson
Oosterhout
Super blij met mijn peugot 108 die ik bij jullie heb gekocht.
21 April 2022
Anja
Arnhem
Altijd goed overleg over wat er moet gebeuren en eerlijk advies.
Miron
Lent
Onderhoud top uitgevoerd.
Lk
Burgum
Hulpvaardig en eerlijk. Fijne auto.
Johan
Vreeland
Goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Er werd ruim de tijd voor ons genomen wat ook leuke gesprekken opleverde. Daarnaast goede service gehad bij het ophalen van de "nieuwe" en inleveren van de oude auto. Als kers op de taart nog een leuke attentie gekregen voor onze zoon die daar weer heel blij mee is.
Marco
Nijmegen, Niederlande
Een bedrijf op menselijk maat, met een zeer professioneel aanpak.Als klant,ik krijg de steun en advies die nodig was om een auto te kiezen die correspondeert met mijn criterias…!Een goede en betrouwbare familie bedrijf .
10 December 2021
Eulalie
Arnhem
We kwamen eigenlijk voor een bepaalde auto kijken maar vielen voor een andere. Na uitleg mochten we even een proefritje maken en nadien waren we tot aankoop overgegaan. Een weekje later konden we de auto ophalen, de auto was lekker fris gepoetst en konden we na de administratieve handelingen op weg naar huis.
Els
Arnhem
De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken met je mee en voelen erg betrouwbaar aan. De service is snel en alles wordt besproken. Je krijgt zelfs een mooie kaartje ter herinnering van jou APK. Kortom éénn van de fijnere garages waar ik de auto heb gekocht en blijft terug brengen voor service en onderhoud.
Tommy
Nijmegen
Er word de tijd voor genomen, om een goede auto te verkopen
Angelique hegeman
Oosterhout Gld
Onze occasion daar gekocht. Vriendelijke mensen en vlotte afhandeling . We zijn tevreden en hebben vertrouwen in dit familiebedrijf.
5 December 2021
Maria
Nijmegen
Nieuwe banden gekocht voor een goede prijs en zeer goede kwaliteit En ook nog de remblokken vervangen Super goede service
Wil Burgerd
Nijmegen
Zijn altijd berijd om even naar je auto te kijken als er iets mee is. Voor zover ik weet eerlijke mensen.
Jet
Slijk ewijk
Super blij met mijn nieuwe auto :) Deze garage raad ik zeker aan !
Siona
Arnhem
Prima service en vriendelijk geholpen.
Robert Huisman
Oosterhout
Hartelijk welkom bij Garage Zaat!
Garage Zaat staat al ruim 25 jaar klaar voor al haar, veelal vaste, klanten uit het gebied Arnhem – Nijmegen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn belangrijkste uitgangspunten.
De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Deze werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur en gekwalificeerde medewerkers. Er zijn drie monteurs aanwezig. Met plezier in het werk en als bagage een fiks pak ervaring heeft u de zekerheid dat er voor een acceptabel werkplaatstarief een ervaren monteur met uw auto bezig is. Zij zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt.
Griftdijk 234
6515 AG Nijmegen