Ik had vandaag telefonisch overleg over een twingo die ik wilde aanschaffen bij Los. Ik heb een Toyota aygo uit 2012 met 44000 km en met het luxe pakket, airco, hippe velgen, 5 deurs, zonder schade en extra winterbandenset. Op autoscout en autotraider staat er geen enkele aygo uit dit jaar met minder dan 60000 km voor onder de 4500 euro en de meeste zelfs boven de 5000 euro. (Echt, check zelf maar nu). De medewerker van Los bood 3250 euro en wilde ook nog geen euro van de te koop staande twingo afdoen. Natuurlijk is het autobedrijf Los zijn goed recht te bieden wat hij wil, en niet mee te denken met de te koop staande twingo, maar ik kreeg er wel een nare smaak van, het voelde alsof ik wel erg veel euro s tekort gedaan werd. Als laatste kreeg ik het advies mee om hem maar particulier te verkopen en dat ga ik nu dan ook maar doen :). Ik klaag eigenlijk zelden en schrijf nooit revieuws, ben ook niet boos, maar moest dit nu even kwijt. De toon van het telefoongesprek had zeker ook vriendelijker gekund. Hier is nog winst te halen ook al hoef ik geen gelijk te krijgen.
Zeer prettig garagebedrijf
Een eerlijke garage, die je niet onnodig op kosten jaagt. Ik moet er een stuk voor omrijden, maar dat doe ik graag want uit ervaring ben ik goedkoper uit.
Goede service, vriendelijke mensen
Afspraken worden nagekome
ik werd snel en adequaat geholpen
Zij denken met de klant mee. Ik hoop dat mijn auto voorlopig weer goed op z'n benen staat .. dan kan ik er voorlopig weer meer verder rijden ..
Wij zijn al 20 jaar klant bij Garage Los. We zijn zeer tevreden over de vakkennis van de monteurs, de klantvriendelijke benadering van de heren achter de balie en de snelheid waarmee men eventuele schade of storing verhelpt.
Goede service en zeer klantvriendelijk
Zeer goed geholpen en geadviseerd
Altijd correct
Aan de Kleine beurt en APK wordt direct begonnen conform het afgesproken tijdstip, waardoor je er onder het genot van een bakkie koffie op kan wachten.
Er wordt altijd tijd voor je gemaakt, goeie service, gezellig personeel!
Kom hier al jaren en wordt altijd op een vriendelijke en snelle manier geholpen
Helaas bleken enkele onderdelen die dringend moesten worden vervangen niet aanwezig zodat ik nog een keer terug moest komen.
Snelle en goede service, heel fijn!!
Goed geholpen en geadsiveerd
Vriendelijk en snel geholpen met onderhoud.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Denken mee en geven eerlijk advies. Hele prettige sfeer met kundige mensen. Zowel in de garage als in de showroom. Heel tevreden!
X
Klantvriendelijk
geen klachten, altijd vriendelijk
Persoonlijke en professionele benadering.
Ik kom al vele jaren bij deze garage voor onderhoud en Apk van mijn auto. Het is een betrouwbare garage met uitstekende automonteurs. Daarnaast is de service uitstekend en staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij vakgarage Los. Een eerlijke prijs voor vakwerk! En als er onverwachte gebreken aan de auto opduiken, wordt er eerst telefonisch contact opgenomen om te overleggen of het extra werk mag worden uitgevoerd. Ik kan voor deze garage werkelijk geen minpunten bedenken. Ik beveel deze garage bij iedereen aan.
Rijksstraatweg 36
2988BJ Ridderkerk