Topgarage

Altijd vriendelijk en snel geholpen,topgarage.

• Faciliteiten wachtruimte

Goede service en wordt altijd correct en vriendelijk geholpen. Kom al heel lang bij deze garage.

• Faciliteiten wachtruimte

Advertentie klopte precies , fijne zaak geen gladde verkopers , netjes geholpen auto stond snel gereed en alles volgens afspraak .

Zie onderstaande

Al jaren bij mijn Honda jongens Altijd eerlijk en oprecht Mocht rekening te hoog zijn altijd oplossing . Vriendelijk en belasteren mij niet. Top garage . Kom er al jaren . Binnenkort nieuwe auto kopen… ik weet waar ik naar toe ga voor onderhoudt:)

deskundig en super service

Goede service, geen discussies. Fijne medewerkers

top garage!

Los garage is mijn vaste garage geworden

• Faciliteiten wachtruimte

Inpakken en wegwezen zeg maar

Super snel geholpen

Super snel en vakkundig geholpen waren blij met leenauto

• Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

tot dusver altijd tevreden geweest.

geen

Prima garage

Ik ben goed geholpen, vriendelijk personeel. Vakkundig!

Super garage

Hele goede service en ze staan altijd voor je klaar !!!

• Faciliteiten wachtruimte

Vak garage naar mijn hart

Al het personeel staat altijd voor mij klaar. Ik ben zelf niet handig,dus voor kleine dingetjes even naar Vak Garage Los.

Alles prima geregeld

Altijd klantvriendelijk denken mee. Problemen worden opgelost. Niks aan toe te voegen

Super garage

Staan altijd klaar goede occasion voor een betaalbare prijs, onderhoud wordt ook altijd goed uitgevoerd, vriendelijk personeel

Topservice

Werd direct geholpen met een acuut probleem.

Goed, vriendelijk personeel

Klantvriendelijk

• Faciliteiten wachtruimte

Ik kom al zo 20 jaar er en dat zal zo blijven.nooit is iets te veel fijne mensen.

• Faciliteiten wachtruimte

Goed en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk personeel, gratis vervangend vervoer en grote beurt voor een redelijke prijs.

• Faciliteiten wachtruimte

Alles was gewoon netjes en goed geregeld

Bracht de auto voor uitlaat reparatie. Werd ook vakkundig gedaan. Had ook gelukkig een leenauto gehad van los, was zeer netjes. Ja heb een goede ervaring gehad daar, kom zeker terug.

• Faciliteiten wachtruimte

Uitstekende garage met pezierige mensen

Mooie occasion voor mijn dochter gekocht die binnen drie dagen geleverd werd met en grote beurt, keurig gepoetst en gereinigd met garantie en APK voor twee jaar.

Heel tevreden over Vakgarage Los

Voor de eerste keer een auto gekocht bij Vakgarage Los. Leuk gesprek met Robert en van beide kanten open en eerlijk zaken gedaan. Duidelijke opties over de voorwaarden van aankoop en inruil waar we snel uit kwamen. Ook de levering kon heel snel en ik rijd inmiddels al een paar dagen in een fijne (bijna nieuwe) auto. Heel tevreden over Vakgarage Los.

• Faciliteiten wachtruimte

Mooie garage met zeer nette auto’s

Hebben mooie auto’s staan en een vriendelijke service. Komen eerlijk en professioneel over zoals je van een vakgarage mag verwachten. Kunnen nog wat meer sterren scoren door extra te investeren op klantbeleving. Zo kon de aflevering wel wat extra aandacht krijgen, deze was in mijn geval erg simpel (betalen en buiten zetten). Bij de proefrit een afspraak gemaakt, was niet bekend bij binnenkomst, auto stond nog in de showroom en de tank was leeg. Zijn kleine details maar die maken wel het verschil in de klantenservice/beleving. Dit zijn slechts tips, want wij zijn blij met de aankoop van een mooie auto voor een goede prijs. Vriendelijke geholpen.

Probleem verholpen.

Probleem goed verholpen. Alleen het gevoel dat ruim 134€ voor het vervangen van een luchtfilterhuisrubber wel heel erg veel is. Rubber kost net 3€. 1,4 uur is ook wel erg lang.

• Faciliteiten wachtruimte

Staan altijd klaar voor de klant.

Wij wilden weg met de auto die in de garage stond,maar helaas deed de auto niets. De garage Los gebeld die kwam direct en heeft voor ons de auto weer aan de praat gekregen. Kon naar de garage waar ze direct een nieuwe accu erin gedaan hebben. Uiteindelijk binnen een half uur konden we weer de weg op. Kortom zeer tevreden over deze garage top.

• Faciliteiten wachtruimte

Een garage waren de klant vlot, vakkundig en met een vriendelijke toon geholpen wordt

Ik kom er al vanaf de koop van mijn auto door de wijze van omgaan met de klant en de vakkundigheid blijf ik in deze garage! Het zou makkelijker zijn als ik een garage zoek dichterbij huis, maar dat doe ik niet vanwege die reden. Ook weinig personeelswissel tot aan de monteurs. Dit geeft een vertrouwd gevoel.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Rijksstraatweg 36