Ik heb hier een heel goed gevoel bij en daarom ook mijn auto ingerollen en een andere auto gekocht waar ik nu dik tevreden over ben.Als ik weer een andere auto wil ruil ik deze in.Als er iets is met mijn auto mag ik gewoon bellen en word het opgelost.Ben netjes geholpen en een zeer net bedrijf.Met andere woorden een aanrader. Mvg henrie
We zijn zeer gastvrij ontvangen. Is te merken dat het een familiebedrijf is.
Vriendelijke behulpzame medewerkers die de tijd voor je namen
Allemaal goed en snel geregeld
Prettig, ontspannen en vakkundig personeel. Duidelijke adviezen.
Ik kom er graag, vakkundige mensen daar en snelle service
Kleine beurt incl APK en vervangen remvloeistof uitgevoerd volgens afspraak
Staan voor je klaar met helder advies en helpen je waar nodig is. Zodat je met een goed gevoel weg rijdt.
Ik kwam voor een kleine beurt en apk, was binnen 45 min klaar. Top! Kon er op wachten. Personeel kan wat vriendelijker. Denk dat ze nog wakker moesten worden. Verder alles ok.
Prima en relaxed
Al jaren kom ik bij vakgarage Los en ik ben daar zeer tevreden over
Altijd prettig contact en goede service!
Gebruikte volkswagen aangeschaft. Ik werd keurig te woord gestaan en als er een vraag is wordt je gewoon goed geholpen!
Vakkundig en aardig personeel. Goede uitleg en goede aflevering.
Fijn bedrijf om mee te werken flexibel en vriendelijk dit bedrijf maak zijn naam waar als vak garage daar kan de dealer nog een voorbeeld aan nemen . Top jongens ga zo door .
Service is uitmuntend, prijs-kwaliteit is prima, klantgerichtheid uitstekend.
Rij graag 23 om bij Los mijn auto te laten onderhouden
Een snel en vakkundige monteur en een scherpe prijs voor de verrichte reparatie.
Goede verkoper heel correct afspraken nakomen al met al topgarage een dikke 10
Goed opgeleide monteurs
Ik ben al jaren klant en iedere keer staan ze voor je klaar om te helpen hoe groot of hoe klein het probleem ook is. Een uitmuntende service en bediening waarvan ik nog vele jaren gebruik van wil gaan maken
Vriendelijk geholpen bij de koop van een occassion. Gemoedelijke sfeer, meedenkend en keurig bedrijf.
Altijd uitstekend.
Zoals altijd, netjes te woord gestaan en vakkundig geholpen.
Rijksstraatweg 36
2988BJ Ridderkerk