Top service!
Ik heb een tweedehands auto gekocht welke bij u door de APK is gegaan en een kleine beurt heeft gekregen. Toen ik met mijn nieuwe auto naar huis reed, bleek 1 van de remlichten het niet te doen en heb ik 2 ruitenwissers welke dusdanig versleten zijn, dat ik deze net zo goed niet kan gebruiken. Hier heb ik best van gebaald want nu moet ik weer vrij nemen om de auto alsnog te laten doen en volgens mij zijn dit wel 2 dingen die tijdens de apk én de kleine beurt gezien en aangepakt zouden moeten worden. Verder ben ik wel vriendelijk geholpen en is de de verkoop snel verlopen.
altijd vriendelijk en vakkundige service
auto gekocht, nu paar dagen in bezit en alles is in order
Een goede service en prettige samenwerking
Heb hier een seat leon gekocht, de verkoper was goed behulpzaam en wist waar die het over had. Echt een heel goed bedrijf.
Altijd fijne en goede service. Kan altijd snel terecht, onderdelen op voorraad, gewoon een hele fijne garage met fijn en aardig personeel.
Ik kwam bij Vakgarage Los Rijsoord terecht tijdens mijn zoektocht naar mijn eerste auto. Veel aanbod en je kan op je gemak de auto bekijken en een proefrit maken. Geen opdringerig personeel maar gewoon heel relaxed. Alle vragen die je hebt worden beantwoord. Een echte aanrader! (-:
Klasse
Altijd goede service
Afhandeling volgens afspraak. Klantvriendelijke medewerkers
Zeer fijne garage
Prima service , en wij zeer tevreden al jaren lang voor het onderhoud van onze auto, Ook een bak koffie word aangeboden , dat is ook veel waard als je moet wachten !
Goede service, duidelijke afspraken en lekkere koffie
APK keuring vlot en deskundig uitgevoerd.
N.B. Nog even dit. Jullie doen ook al mee met die moderne peiling over de mening van hun klanten. Dat hoeft toch niet bij zo'n goed en degelijk bedrijf. P.S.A.Lefeber
Goeie koffie ook daar, goed geslaagd voor een jong gebruikte auto en super vriendelijk geholpen.
Goede service, vriendelijk personeel en na afloop de auto ook nog even gewassen. Mooi toch?
Keurig!
Word altijd vriendelijk en correct geholpen .
vriendelijke mensen
oudere auto , waar best wel iets aan moest gebeuren voor de apk , vakkundig en voor een schappelijke prijs weer voorzien van een verse apk , door mee te denken en met oplossingen te komen
Ondanks de drukte nemen ze toch te tijd voor je en wordt je dezelfde dag nog geholpen.
Adequaat en vriendelijk geholpen. Ondanks drukte, werd ik toch dezelfde dag geholpen met een raam dat weigerde dicht te gaan. Kon gelukkig weer de weg op.
Ik ben keurig en netjes geholpen
Rijksstraatweg 36
2988BJ Ridderkerk