Kundig, snel geholpen, klantvriendelijk.
Er wordt voldoende tijd besteed aan de klanten. Ook voor de vragen e.d. Ook tijd voor een praatje. De service bij de aankoop van onze auto was ook heel goed.
Mijn 3e auto die ik koop bij Vakgarage Los. Altijd goed en vriendelijke geholpen. Niet opdringerig, maar rustige en duidelijke informatievoorziening.
Bij pech heel snel en correct geholpen.
Zeer goede service.
meer dan 20 jaren als klant
Fijn en vriendelijke mensen, vakbekwaamheid en altijd behulpzaam…. Echt aan te raden
zeer goed.
Beste garage in de weide omgeving. Nog nooit het gevoel gehad dat ik belazerd wordt. En wees eerlijk dat kan men niet met volle overtuiging zeggen over andere garages.
Hier terrecht gekomen na een mooie opel Crossland, we kwamen zonder afspraak langs om hem gewoon even in het echt te zien, na even gekeken te hebben vroeg mevrouw gelijk of we een proefrit wilde maken, gedaan en verliefd op de auto geworden. Het probleem alleen was dat onze auto totalloss was en we even moesten wachten waardoor we niet meteen konden kopen. Ondertussen nog gehoord dat het wat langer ging duren voordat de verzekering uitbetaalde maar dat was geen probleem. Inmiddels hebben we de auto en zijn we er super blij mee, bedankt!
Uitstekende service maar een bepaalde specialistische handeling (stopzetten spiegels inklappen bij Citroen) kan niet uitgevoerd worden.
Bij dit familie bedrijf ben ik keurig en netjes geholpen. De prijs die ik terug kreeg voor me oude auto was fair, en onder aan de streep konden we elkaar de hand schudden op een mooie deal.
Een hele fijne garage waar je als klant altijd keurig word geholpen,altyd betrouwbaar en eerlijk,we komen er al jaren voor aankoop en onderhoud.
Onlangs onze Volvo ingeruild voor een mooie V60 ( plug-in hybrid ). Auto stond netjes klaar voor een proefrit. Na terugkomst leuk gesprek met Robert gehad. Deal gesloten.. iedereen blij. Na het ophalen van de auto bleek dat de auto niet kon opladen. Dit laten checken en inderdaad het laadpunt had een permanente storing. Was helaas al bekend bij de vorige eigenaar, maar niet gemeld bij Garage Los. Robert netjes gebeld met nog wat puntjes. Keurig opgelost en afgehandeld onder garantie. Kan niet meer zeggen dan top service.
Problemen worden als ze er zijn netjes en snel op gepakt
Netjes aangesproken en geholpen zeker een aanrader
Alles goed geregeld
Service beurt volgens afspraak . Niet goedkoop maar wel netjes verder
Q
Teruggekomen na 10 jaar afwezigheid bij deze garage staat de service en klantgerichtheid nog steeds op een zeer hoog niveau
Had de auto staan die ik zocht kon gelijk proefrit maken daarna prima geholpen
Zoals altijd, duidelijke communicatie over de uit te voeren werkzaamheden. Gewoon goed...
Afspraak gemaakt voor een grote beurt en aircocheck. Auto in de ochtend op de dag van de afspraak gebracht. Ongeveer een uurtje later gebeld door de monteur over wat er moet gebeuren en eventuele kosten daarvan. Er moest een onderdeel besteld worden, waardoor de auto een dag later klaar zou zijn, maar alles was keurig op tijd klaar. Volgende keer breng ik mijn auto hier zeker weer voor het onderhoud.
top
Rijksstraatweg 36