Net zoals in voorgaande jaren geeft het een goed gevoel dat mijn Honda Jazz hier in goede handen is. Het personeel is vriendelijk , vakbekwaam en biedt een luisterend oor igv vragen. Gewoon zo doorgaan !!!
Heel vriendelijk en netjes geholpen. Auto is ook netjes thuis afgeleverd.
Tot op heden goede ervaringen. (Inmiddels 12 jaar)
Auto hier gekocht, komen altijd terug voor onderhoud. Fijn personeel, altijd overleg over vervanging/reparatie. Altijd goed.
Alleen jammer dat mijn kleine en grote beurt niet samenvallen met de APK. Nu en kleine beurt met APK gehad waardoor ik de APK gewoon moest betalen, dat zou anders moeten kunnen als het niet gelijk loopt.
Voor het eerst op bezoek bij vakgarage Los en hier warm en hartelijk ontvangen. Personeel met vakkennis en een persoonlijke touch. Een prachtige auto op de kop getikt voor een meer dan prima prijs. Onze complimenten
Zeer te vrede
Kom al jaren bij dit bedrijf heb geen klachten. Snelle nette service.
Na een zoektocht van enkele maanden naar een goede geschikte occasion zijn we in Ridderkerk geslaagd. Gedurende de zoektocht is het een enkele keer voorgekomen dat tussen het maken van de bezichtigings-afspraak en ons bezoek de auto verkocht bleek te zijn. Toen we op de website van Vakgarage Los Rijsoord 2 auto's vonden die ons wel wat leken maakten we een afspraak voor de bezichtiging en een proefrit. Heel fijn was het dat beide auto's netjes voor ons klaar stonden. Eén van de auto's voldeed volledig aan onze wensen en onder het genot van een kop goede koffie sloten we een koopovereenkomst af. Enkele dagen later haalden we de auto op, netjes voorzien van de beloofde APK keuring en de servicebeurt. Omdat er, na de poetsbeurt, een waasje op de lak was achtergebleven besloot de verkoper dit te herstellen, maar we konden ook kiezen voor een volle brandstoftank in plaats van de halve tank. We kozen voor de volle tank en even later reden we tevreden naar huis. Nu na enkele dagen en alweer ruim 500 km kunnen we niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met onze aankoop.
Na groote onderhoudst beurt van de auto rijdt ie prima.
][kljhgfvcwaerst567890/\jhigyuftdrresr6tuyfhgcxffzdGRaesuedruykrhfjdxzfcggddkdmgcgfcjykufu
Bij aankomst om een proefrit met een seat ibiza grijs te maken zijn we heel open ontvangen, het zijn vriendelijke mensen en ook heel eerlijk.
Recent auto gekocht. Nette prijs, goed geholpen en keurig afgeleverd.
Mijn auto eenvoudig aangemeld voor onderhoud via de website. Altijd makkelijk, want dat kan gewoon op een zondag avond op de bank. Afspraak wordt netjes bevestigd via een persoonlijke mail. Bij het onderhoud had ik gevraagd om aandacht te schenken aan de remblokken omdat ik het idee had dat die (door piepen) mogelijk slijtage zouden hebben. Wat een verademing dat deze dan gecontroleerd en goed bevonden worden. maar dat herken ik ook bij van mijn vorige Vakgarage. Ik kan niet alle onderstaande punten beoordelen want was pas mijn eerste bezoek en heb nog niet alles ervaren. Dit bezoek was in ieder geval positief, vriendelijke medewerkers, communicatie loopt vlot, laagdrempelig, geen gedoe, gewoon dik tevreden.
Had een auto gezien waar ik interesse in had. Was niet helemaal de bedoeling om direct de auto te kopen maar aangezien Robert zo’n mooi inruil voorstel maakte was ik eigenlijk al om. Nette afspraken gemaakt voor de nieuwe auto en tot nu toe uiterst tevreden over het hele proces. Zal hem zeker aanraden bij anderen
I have a very old care and which I love and they help me to keep it running, advice mewhat to do, get me quick for service look like they take me personally not just a client. Is always fun to go there. Even the guys that works in the workshop are awesome. Just super garage
De auto is al jaren in onderhoud en de service is al jaren uitstekend.
Wij liepen woensdag jl binnen bij Vakgarage Los te Rijsoord en hadden meteen een goed gevoel. Alle auto’s keurig verzorgd, duidelijke documentatie etc. Feitelijk meteen een aankoop gedaan. Vandaag zaterdag de auto opgehaald. Vriendelijke uitleg door mevrouw mbt documenten. Auto werkelijk keurig afgeleverd, alles conform afspraak. Uitermate tevreden naar huis gereden.
Fijn geholpen aan een super auto.
10 jaar geleden hier een 4 jaar oude auto gekocht en sindsdien in onderhoud. Halen en brengen geen probleem en het mooiste is dat er in die 10 jaar en een dikke 100.000 km verder naast de vervanging vd banden en ruitenwissers alleen de accu vervangen is! Voor mij een TOP-zaak!
Auto gekocht Netjes en vriendelijk geholpen. Verkopen daar geen onzin maar eerlijke auto's
De mensen zijn vriendelijk en staan altijd voor je klaar.
Altijd behulpzaam
Een bedrijf dat weet hoe met de klanten om te gaan.
Vakmensen bij een vakgarage
Rijksstraatweg 36