Laden reviews...
224 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld van Vakgarage Los Rijsoord. Klanten waarderen vooral het vriendelijke personeel, heldere uitleg en snelle service. De prijs-kwaliteit verhouding en eerlijk advies komen vaak terug in de feedback. Over het geheel genomen vertrouwen klanten de garage en komen ze graag terug voor onderhoud of aankoop.
Prima geholpen
25 August 2026
Adri
Alblasserdam
Deal gemaakt voor inruil, tevreden met hetgeen ik bij moet betalen en mooie occasions in de showroom. Goeie sfeer in het bedrijf dat merk je meteen me wie je ook praat. No nonsens, vakkundig en hart voor auto's, dat straalt ervan af. Deze week ga ik de auto ophalen en ik weet zeker dat alles gebeurt zoals afgesproken, dit bedrijf is zeer betrouwbaar en ga terugkomen voor onderhoud ook al is het een uur rijden.
joop
houten
Meedenken doen wat ze beloven
H.M. Duynhouwer
Ridderkerk
Zeer meedenkend en gemoedelijk personeel
Martijn
Heerjansdam
Ik kom al jaren in de garage bij Robert en zijn vakmannen. Perfecte service, eerlijk advies en een vriendelijk woord voor iedere klant. Een dikke 10 van mij.
Cora
Rijsoord
zeer betrouwbare garage word zeer snel geholpen dat is vakwerk ik wil deze garage dan ook aanbevelen
ronald aldus
Ridderkerk
Auto daar gekocht, dat was al een prettige ervaring. Nu voor eerste keer ondderhout laten plegen. We wonen niet in de buurt, dus tijd afgesproken zodat we er op konden wachten, Op afgesproken tijd aan gekomen werd de auto direct onder handen genomen. We hadden onverwacht toch iets te doen in de buurt en toen we rond afgeproken tijd terugkwamen stond te auto keurig klaar op ons te wachten. Er is gedaan war er aan gedaan moest worden. Jammer dat het een half uur bij ons vandaan is, wat het praktisch lastig maak.
Albert HEERKES
Hoogvliet Rotterdam
We zijn prima geholpen en zijn tevreden over de reparaties.
17 August 2026
John
Barendrecht
Fijn bedrijf, super netjes en vriendelijk geholpen. Alles ziet er schoon en piekfijn uit. Kortom Top!!
René
Steenbergen
Mensen mensen die eerlijk en open met je omgaan.
Sikko Drint
Dordrecht
Je kan er snel terrecht. Vakkundig personeel. Vriendelijke bali medewerkers
Paola baldee
Hendrik-Ido-Ambacht
De prijs is correct en in al die jaren is de kwaliteit van hun werk prima. De communicatie is open en hartelijk.
15 August 2026
Do
die zijn altijd goed
15 August 2026
Jan
Ridderkerk
Fijne garage. Prima communicatie en duidelijk
13 August 2026
Simon
Heerjansdam
Rotterdamse mentaliteit van nie ***le maar poetse. Gewoon goed dus.
12 August 2026
Trapman
Almkerk
Vriendelijk en ondanks drukte goed geholpen ,netjes van te voren de prijs door gegeven.
8 August 2026
Jan Kruit
Goed geholpen.
8 August 2026
Wim
Zwijndrecht
Je kan er altijd gelijk naar toe, met pech, probleem of advies. Je wordt direct geholpen en de koffie staat klaar. Iedereen is vriendelijk, van kantoor tot en met de garage. Bij grote reparaties wordt er altijd meegedacht om het beste resultaat voor een zo voordelige prijs te krijgen. Wij komen al jaaaaren bij deze garage, voor keuringen, kleine en grote reparaties en volgens ons is er geen betere garage. Bovendien zijn ze zeer betrouwbaar!
5 August 2026
Gerry
altijd behulpzaam en meedenkend
1 August 2026
Gabrielle
Alblasserdam
Super geholpen door Tim, net bedrijf en blij met onze nieuwe auto
31 July 2026
Els
Ridderkerk
de service is goed de monteur kom het netjes uitleggen als wat gerepareerd moet worden de medewerker aan de balie zijn vakbekwaam ze regelen het voor je
30 July 2026
Leen Kruithof
Zwijndrecht
Garage Los leverd uitstekende service aan zijn vaste klanten. Bij problemen staan ze echt voor je klaar
29 July 2026
Arjen
Ridderkerk
Vriendelijke en persoonlijke benadering.
27 July 2026
Charley Krootjes-Vreeken
Dordrecht
Meedenkend, maar wel pittig geprijsd!
25 July 2026
Brenda