Netjes en goed geholpen.

Heel erg blij met mijn nieuwe auto. We zijn goed geholpen en goed geadviseerd.

• Klantvriendelijkheid

Auto stond mooi klaar en goed geholpen door Robert en collega,s.

mijn vrouw en ik hadden meteen een goed gevoel bij de auto omdat Robert zijn voorbereidingen had gedaan en de auto stond te glimmen en mooi schoon van binnen. Proefrit was ook helemaal goed en nog een oudere touran ingeruild en volgens mij waren we allemaal tevreden. Harstikke bedankt voor de prettige samenwerking en veel veilige kilometers.

• Klantvriendelijkheid

Al jaren een fijne garage.

Wort al jaren op een vakkundige manier geholpen.

Prettig bedrijf

Afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt gemaakt, keurig alles op tijd, werd tussendoor op de hoogte gehouden van de voortgang.

Altijd goed

Altijd vriendelijk. Goede kwaliteit

• Klantvriendelijkheid

Prettig geholpen, fijne auto gekocht

Bij binnenkomst direct aangesproken en geholpen en de auto die ik op het oog had met een mooie deal kunnen kopen. Kia Optima Sportswagon PHEV

Aanrader

Heel klantvriendelijk, totaal niet opdringerig. Echt heel fijn geholpen en een mooie auto gekocht. Dik tevreden!

Zoals altijd een topservice

Mijn auto was aan een grote beurt en apk toe. Ik als echte auto liefhebber ben zeer selectief waar de auto heen te brengen. Bij Los in Rijsoord is je auto op het goede adres. Top service en ze gaan uiterst netjes te werk. De prijs is ook netjes. Tot de volgende keer.

• Klantvriendelijkheid

Service en kwaliteit gaan hand in de hand

Nissan leaf gekocht. Top bedrijf!

Service gerichte garage

Vriendelijke medewerkers en goede service

• Klantvriendelijkheid

Correct en vlot geholpen met een redelijke prijs

Uitstekend zoals altijd!

Prima geregeld, APK en kleine beurt, "klaar terwijl u wacht". Goed terugkoppeling naar eventueel aandachtspunt auto. Ik hoop nog heel lang naar het mooie Rijsoord te kunnen komen.

Geweldig!

De vriendelijkheid en de service waarmee je geholpen wordt.

Klantgericht

Kom er al meer dan 25 jaar. Altijd uitstekende service. En tot twee keer toe en zeer betrouwbare tweedehands auto gekocht waar ik jaren mee heb gereden en nog steeds mee rijd.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Ik heb hier vorige week mijn 1e auto gekocht. Ik had al best veel garagebedrijven bezocht en ik moet zeggen dat ik over veel niet heel enthousiast was. Hier wel. Al van de 1e hartelijke ontvangst, het voorbereiden van de proerit tot het moment dat ik de auto rijklaar kon ophalen gewoon leuk en netjes. Topbedrijf.

Heel erg prettig

Goed geholpen

• Klantvriendelijkheid

Altijd vriendelijk, professioneel en snel geholpen

Je voelt je hier als klant altijd gewaardeerd. En voor een eerlijke prijs.

• Klantvriendelijkheid

Al jaren een zeer tevreden klant

Deze garage doet geen onnodig onderhoud en adviseert prima !

goede communicatie

Nette afhandeling en communicatie en overleg tijdens de apk en onderhoudsbeurt.

Wordt altijd netjes geholpen

Goede en snelle service

Makkelijk online een afspraak maken voor een beurt of APK en als er iets kleins is zoals een zachte band wordt je je meteen geholpen.

Geen verrassingen. Alles soepeltjes verlopen

Binnen een uur was alles gepiept. Ondertussen kopje koffie gedronken en ik kon met laptop aan een tafel werken.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende service en ontspannen sfeer

Altijd een uitstekende service in combinatie met een ontspannen.

Geweldige garage

Geweldige mensen, niet opdringerig.

Goede en snelle service.

Rijksstraatweg 36