Voor het eerst zonder leaseauto en derhalve op zoek naar een garage, kwamen we uit bij Vakgarage Los waar de eerste onderhoudsbeurt goed en vakkundig gedaan is met een zeer vriendelijke manier van werken - en no nonsense. Uitvoering van werkzaamheden volgens afspraak. Wij komen hier terug!
De auto moest met spoed gerepareerd worden en dit werd snel en vakkundig gedaan. Heel Fijn.
Na jaren weer terug. Sinds het jaar 2000 rij ik om de 6 jaar in nieuwe auto's die dan in onderhoud gaan bij de dealer. Vanaf ? tot 2000 was ik al klant bij Los. Maar na informatie blijkt dat het onderhoud minstens 50% goedkoper is dan bij de dealer. De verrichte werkzaamheden waren vrijwel identiek aan de dealer.
Altijd meedenkend en vriendelijk personeel.
Wordt geholpen op afgesproken tijd, En de wacht ruimte is netjes en rustig. en alles wordt netjes afgehandeld.
Snelle vriendelijke service. Garage Los staat altijd voor je klaar
Enkele weken geleden kwam ik om een auto te bezichtigen, en direct bij binnenkomst was daar al die vriendelijkheid en vertrouwen. Afgelopen weekend heb ik de betreffende auto opgehaald en werkelijk alle besproken dingen die nog gedaan moesten worden zijn uitgevoerd en zelfs meer dan dat. De service die hun bieden en garanderen is werkelijk top! Hartelijk dank Tim en collega's! Een ware aanrader dit bedrijf ☆☆☆☆☆
Keurig netjes geholpen dit is de 2e auto die wij binnen 1 jaar daar gekocht hebben
wachten is geen last koffie en ander drinken vol op , je kan binnen en buiten allerlei naar de auto's kijken. service is goed.
Al jaren kom ik bij de Vakgarage Rijsoord. Ik vind het prettig dat als ik bel er vaak direct plek is. Altijd aardig en altijd een (eerlijk) antwoord op mijn vragen. Oja en de koffie is altijd goed! Ik rij er voor om!
Goed onderhoud door vakkundig personeel..
Vriendelijke mensen, geen gezeur, doen wat wordt beloofd, geen rare kosten. Prima.
kleine beurt en APK keuring; prima geholpen; auto is weer goedgekeurd
Onze auto heeft weer een grote beurt gehad. Alles weer netjes en voor ons gevoel deskundig uitgevoerd. Geen gekke prijzen.
Bij het ophalen van de auto bleek ongevraagd. 4nieuwe banden gemonteerd te zijn en distributie vervangen.te zijn heel vriendelijke en betrouwbare firma
Jarenlang is het onderhoud van mijn zakelijke (lease)auto’s bij de dealers van de betreffende automerken gedaan. Nu Peugeot hier in de regio geen vertegenwoordiging meer heeft, en ik gepensioneerd prive rij, moest ik op zoek naar een (andere) Vakgarage. Bij Los aangekomen voelde dat bij de 1e kennismaking gelijk heel vertrouwd. Dat gevoel is er nog steeds, nu na een eerste beurt. Plezierig contact, aandacht voor de (nieuwe) klant en zijn auto! Bedankt en tot ziens!
goed geholpen door monteur in werkplaats. Uitgebreide vakkundige uitleg en eerlijk. Praten je niks aan. De reparatie kon s middags uitgevoerd worden wegens bestelling van het materiaal, waardoor ik vervangend vervoer kreeg aangeboden en niet hoefde te wachten. Echt super!
Fijn contact
Omdat mijn auto niet meer startte is hij opgehaald, gerepareerd en weer thuis gebracht. Super !!!!
klantvriendelijk en goede service
Nette ontvangst kopje thee .snelle afhandeling .
Vriendelijk ontvangen in de showroom, geen gepush of iets dergelijks. Ik denk dat het een eerlijke fijne familie is om zaken te doen !!!
Via een vriend hier terecht gekomen en ondertussen een auto gekocht en doen mijn vrouw en ik het onderhoud hier. Fijne hulp!
Tweedehands auto gekocht. Hebben het correct en snel afgehandeld. Doen wat ze beloven. Tot dusver ben ik erg blij met de auto en de service.
Positief
Rijksstraatweg 36