Goede service en altijd vriendelijk.
Als ik mn rekening niet had nagekeken had ik €55,00 te veel betaald en dat vind ik n duur foutje
Mooi bedrijf, vriendelijk personeel, meedenkend en oplossingsrichtingen. Kennis van zaken
Na een vervelende ervaring bij een andere garage kwamen we hier terecht, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werd er duidelijk gecommuniceerd over de verwachtingen, en we zijn ontzettend goed geholpen. De klantgerichte service en persoonlijke benadering waren precies wat je hoopt te vinden bij een garage in deze tijd. Wij zijn zeer tevreden en komen hier zeker terug!
Heel erg behulpzaam en eerlijk!
Nette en vriendelijke communicatie en vlotte afhandeling wat betreft de aankoop van mijn nieuwe occasion. Erg tevreden!
Prima garage die met de klant meedenkt. Geen onnodige reparatie worden er aangeboden.
Goed en vriendelijk bedrijf. Bellen als er iets is. Verder prima bedrijf
Tevreden
Ik heb er een auto gekocht waar achteraf een probleem mee was en dat is heel goed opgelost, de service is er echt heel goed, als ik weer een andere auto moet hebben kom ik zeker terug!!
Geven advies wanneer iets vervangen moet worden en bieden dan optie.s aan qua prijs Goede service denken mee in oplossingen enz Ik kom uit brabant moet 30 min rijden maar elke keer weer terug dat zegt genoeg ondanks dat ik in de buurt ook vak garage heb zitten
Word goed geholpen duidelijke antwoorden op vragen top garage
Al jaren een fijne garage met goede service en aardig personeel.
Al een aantal jaren klant. Altijd goed geholpen door vriendelijk personeel.
Ik heb een prima ervaring gehad. Aardige mensen, eerlijk en open communicatie!
Vriendelijke verkopers. Vlotte en snelle afhandeling. Auto geleverd volgens afspaak.
De verkoopster van Vakgarage was heel erg vriendelijk, de communicatie was helder en een top service! Ook op de dag van aflevering zag de auto er tip en top uit! In de auto lag nog een leuke attentie. Voor het kopen van een auto of onderhoud raad ik deze garage zeker aan!
Auto in principe telefonisch gekocht. We zijn vriendelijk ontvangen en de deal was snel gesloten. Voor de terugreis kregen we nog koffie mee!
Fijne garage, goede communicatie en service!! En normale prijzen!
Service is goed, vriendelijk personeel, wifi en tafel beschikbaar om verder te werken.
Afspraak grote beurt, APK en reparatie spiegel. Ik werd eerst gebeld over de kosten van de spiegel, omdat deze veel hoger uitvallen dan verwacht i.v.m. ingebouwde camera. Ruim 900 euro! Intussen was er al gekeken of er geen tweedehands spiegel verkrijgbaar was om de kosten te drukken. Advies: denk er eerst over na en overleg even met de verzekering i.v.m. no-claim korting. Ze denken dus echt met je mee en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden.
niet van toepassing
Vriendelijke mensen met goede kennis en uitleg. Totaal geen opdringerige verkoop praatjes. Ben erg tevreden over de gekochte auto.
Goed geholpen
Rijksstraatweg 36