Goed geholpen, snelle levering, en de auto is keurig afgeleverd
Erg vriendelijk en een goede deal kunnen maken. Alles netjes afgeleverd
het personeel is heel vriendelijk altijd klaar voor een praatje en om het probleem op te lossen
Wederom een prettige ervaring bij Vakgarage Los! Ze denken goed mee over het benodigde onderhoud voor je auto, houden een gezellig praatje en zijn zeer snel met het uitvoeren van onderhoud.
vriendelijk en duidelijk geholpen
Betrouwbaar, vriendelijke mensen, nog echt dorps, je voelt je thuis met een kopje uitstekende koffie
Wordt goed geholpen
oiuyfgxc
Altijd makkelijk in het afhandelen
Woensdag proefrit gemaakt, zaterdag afgeleverd. Fijne medewerkers, geen pressie, op ons gemak kunnen snuffelen, zonder gehijg van een verkoper in je nek, geweldig. Viel op dat er efficiënt word samen gewerkt daar, men neemt initiatief en taken van elkaar over. Kortom prettige ervaring.
Onze ervaring met vakgarage Rijsoord is uitstekend! De mensen op kantoor zijn erg vriendelijk, weten waar ze ,t over hebben. Voor de monteurs geldt ,t zelfde. Betrouwbaar en eerlijk. Een klantvriendelijke garage waar je gerust langs kunt voor onderhoud, of een auto te kopen.
We zijn vakkundig en persoonlijk zeer fijn geholpen bij de koop van onze auto's! Zeker een aanrader om bij Garage Los een auto te kopen!
top
Vriendelijke mensen en top service echt een aanrader.
Top service ze denken goed mee nemen de tijd klant is koning komt hier echt voor service tot de laatste minuten zeker een aanrader
Lekker snel geholpen, en snel klaar.
Klein ongelukje gehad op vakantie, toch even laten checken. Doordat de stuurstang iets verbogen was, waren de banden op de terugweg ook helemaal versleten. Ondanks een kleine bezetting (qua personeel, door de vakantie) was de auto de volgende middag toch weer helemaal in orde, top!
Na online een advertentie gezien te hebben van een Renault Clio Estate, direct een proefrit geboekt, twee dagen later langsgegaan daarvoor, en later die dag direct besloten om over te gaan tot de koop ervan. Gezellig en vriendelijk te woord gestaan, hele positieve ervaring.
Vriendelijk snel en deskundig
Geen commentaar
Top garage, de mannen en vrouwen zijn altijd vriendelijk en helpend. Ook voor kleine dingen (lampje stuk oid)word je snel geholpen. Ik ben heel tevreden over vakgarage Los!
word fijn geholpen als er iets is bellen ze gelijk. en heel fijn dat er een vervangende auto klaar stond zonder extra kosten allen brandstof.
Auto was net binnen en zag er wat smoezelig uit van buiten. Men had aangegeven dat ze de auto zouden poetsen en waxen en dan zou 95% weg zijn. Dat klopte ook
Lekker no nonsens garage Daar hou ik van!
Rijksstraatweg 36
2988BJ Ridderkerk