Helpen je snel en goed en kijken verder dan alleen het probleem zodat je niet voor verrassingen komt te staan
Fijne garage met deskundig personeel. Er wordt goede service geboden, voor betaalbare prijzen. Héél vriendelijk personeel.
Een klantgerichte garage. Vriendelijk personeel en behulpzaam
Zeer warme welkom bij binnenkomst en erg behulpzaam. Communicatie ging erg soepel en was duidelijk. Fijne garage om mee samen te werken!
Klantvriendelijke personeel, goed advies, schone werkplaats en wachtruimte
Ik ben naar deze garage doorverwezen door mijn vader omdat Atalay een deskundige en eerlijke monteur is. In de paar jaar dat ik hier mijn auto breng ben ik altijd keurig geholpen. Er wordt meegedacht met de klant en vaak is de auto dezelfde dag nog klaar. Deze Vakgarage is echt een aanrader!
Geen lange wachttijden goede service. Netjes geprijsd.
Snel en goede service, zeer klantvriendelijk. Al jaren mijn vaste garage. Echt een aanrader!
Ik was echt te verdienen met hun
Jullie zijn een top garage met uitstekende service
In Dordrecht CCS vakgarage beste. Dordrecht in en iyisi
Deskundig en accurate garage met hoge mate van klantvriendelijkheid. Transparantie in alle opzichten van diensten en prijzen.
Ik kom al jaren en altijd tevreden rij ik weer weg.
Süper
Fijne garage waar je altijd netjes en snel geholpen word!
Alles ging volgens zoals afgesproken was.
Mijn auto was APK afgekeurd bij kwikfit, die wouden hem wel repareren maar vroegen belachelijk hoge kosten. Via via ben ik toen bij Vakgarage CCS beland. Auto gebracht en dezelfde dag een offerte gekregen dit was bijna de helft minder dan dat kwikfit vroeg! Binnen een paar dagen was mijn auto alweer gemaakt en APK goedgekeurd. Super garage dus!
zeer goed
CCS is onze vaste garage. Er werken daar kundige monteurs die je meenemen in alles wat ze doen. Wat voor mij als leek heel fijn is. Daarnaast hebben ze ook schappelijke prijzen en goede koffie.
Vak garage doen voor mijn al tijd best.
Altijd behulpzaam en vriendelijk. Topbedrijf!