Laden reviews...
83 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen een positieve ervaring bij de garage. Klanten waarderen vriendelijk personeel, snelle service en vakmanschap. De communicatie is duidelijk en de prijzen zijn eerlijk. Al met al wordt CCS betrouwbaar en professioneel beschouwd.
Wij komen hier al jaren. Bevalt veel beter dan de officiële Mercedes-garages. Pragmatische oplossingen, betere prijzen, je kunt sneller terecht en de mensen daar zijn heel vriendelijk en klantgericht. Aanrader!
19 April 2026
Samantha
Dordrecht
Kon Snel terrecht. Voor kleine beurt en apk. Vriendelijke personeel. En goed geholpen
18 April 2026
John
Spijkenisse
Afspraak maken was eenvoudig. Kleine beurt en APK waren in een halve dag gedaan.
12 April 2026
Mehmet
Top geholpen
10 April 2026
Youssef
Dordrecht
Prima ontvangst, goede service en communicatie! Werk naar tevredenheid uitgevoerd.
9 April 2026
Koos
Zevenbergen
Goede service aardig personeel en snel.
8 April 2026
Patrick
Dordrecht
Vakmensen met juiste kennis en instelling.
5 April 2026
Cemal Em
Dordrecht
We zijn nu al verschillende keren bij deze garage geweest. Onze ervaring is een zeer kundige vakgarage die graag mee denkt en normale prijzen hanteert. Wij zijn er zeer blij mee.
1 April 2026
Koos
Dordrecht
Vakgarage CCS is de beste garage in de regio, ze zijn zeer sterk in het oplossen van complexe storingen, complexe reparatiewerkzaamheden inlcusief elektronische werkzaamheden zoals coderingen of programmeringen. Ook kunnen ze de onderhoudswerkzaamheden digitaal registreren (DSR). Simpelweg de beste in de regio.
26 March 2026
Ata
Dordrecht
Ik ben goed geholpen door vakgarage CCS. Ik heb mijn auto apk laten keuren, dit doen zij netjes.
22 March 2026
Onur
Sliedrecht
Super leuk personeel Vakkundig En de prijs is zeer rieel
21 March 2026
M.Kroon
Dordrecht
Goede en snelle service. Vriendelijke medewerkers
19 March 2026
Eren
Dordrecht
Vanaf het eerste (email-)contact werd ik vriendelijk bejegend. Defect aan de auto: verlies van koelvloeistof. Diagnose werd gesteld: lekkage in het tankje waar de koelvloeistof wordt bijgevuld, heel licht verlies via het thermostaathuis. Tankje is vervangen, thermosstaathuis niet, waarschijnlijk niet nodig. En dat is gebleken, na een paar weken nog geen koelvloeistof hoeven bij te vullen. Geen nieuw thermosstaathuis scheelt weer een paar honderd euro. (De vorige garage had als diagnose: nieuw thermostaathuis en alle zou weer oké zijn.) Dus: uitermate tevreden met CCS!!
18 March 2026
M.
Dordrecht
Ze hebben mijn auto weer prima nagekeken en hij is weer APK gekeurd.
14 March 2026
Mila
Dordrecht
Lieve aardige mensen, zeer duidelijk met alles, En een schone zaak, en het belangrijkste is. Afspraak is Afspraak !!
11 March 2026
G
Dordrecht
Een bedrijf dat naar klant luistert en oplossingen aanbied!
9 March 2026
Suat
Zwijndrecht
Goede service en ze komen hun afspraken netjes na. Vriendelijk personeel en mijn auto was snel en vakkundig gerepareerd.
8 March 2026
Erwin
Hendrik ido Ambacht
En moest een hoop gebeuren aan mijn auto en ik ben ontzettend blij hoe de auto is gemaakt distributiesnaar vervangen en nog veel andere dingen en de auto rijdt eigenlijk beter dan voorheen.
6 March 2026
A. T. A. Vreeswijk
Dordrecht
Eerste keer voor APK bij deze garage geweest. Kon gedurende de keuring wachten in nette wachtruimte. Ook de garage zelf ziet er netjes uit. De meneer van de receptie heeft duidelijk uitgelegd welke dingen niet goed waren en de kosten hiervan benoemd. Viel gelukkig mee ... ;-) Paar dagen later kon ik terecht voor definitieve reparatie. Je wordt netjes gebeld als de auto klaar is. M'n auto is weer prima en je wordt hier zeer vriendelijk geholpen.
5 March 2026
Mirjam
Dordrecht
Kom er al jaren voor de apk. Denken altijd met je mee en als er een reparatie uitgevoerd moet worden is je auto altijd weer op tijd klaar.
1 March 2026
Linda
Dordrecht
Ik kom al jaren in deze garage voor mijn APK en servicebeurten. Wordt altijd vriendelijk,goed en snel geholpen. Ik woon in Capelle a/d IJssel maar ik heb de rit er graag voor over!
28 February 2026
Bas
Capelle a/d IJssel
Altijd vriendelijk, duidelijke afspraken over de te verwachten kosten.
26 February 2026
Philip
Dordrecht
Mijn oldtimer voor een APK gebracht, en is prima gedaan….
N.v.t.
18 February 2026