Goed contact. Goede afstemming en service. Niet te officieel en chick maar lekker normaal.
Pascal is een man met liefde voor de autobranche, heel duidelijk, prettig in omgang
Nieuwe auto gekocht, werd geholpen alsof ik al jaren klant ben. Leuke enthousiaste verkoper en aardig personeel.
Vriendelijk personeel. Snel antwoord op vragen.
Ze hebben voor ons via een zoekopdracht een auto gezocht en gevonden alles is prima verlopen
Pascal Jansen heeft mijn uitstekend geholpen bij het vinden van een nieuwe 2de hands auto. Zijn service (en ook van zijn collega's) was zeer professioneel en vriendelijk. Zeer ter zake kundig. Hoge kwaliteit en zeer prettig.
Prima! Indien nodig heel flexibel.
Prima garage alles goed geregeld voor een normale prijs
Fijne service, goed overlegd over de zaken, gezellige sfeer.
word goed geholpen staan altijd voor je klaar
goed, u wordt snel geholpen als de mogelijkheid er is
Altijd prima service en goed onderhoud!
Servicebeurt naar tevredenheid uitgevoerd. Goede afstemming vooraf.
Opgebeld met een probleem, auto opgehaald, probleem opgelost, auto weer netjes en gewassen teruggebracht.
Goede communicatie, goede service, vriendelijk contact.
We hebben hier onlangs naar tevredenheid een occasion gekocht. Gedurende de zoekperiode ervaren dat ze kundig zijn en het beste met hun klanten voor hebben.
Ondanks dat we geen kant waren, was de garage bereid om ons te helpen. Onze dank hiervoor.
hebben onze eerste auto van WEJEBE gekocht, meer dan keurig volgens afspraak afgeleverd. hopen dat we op termijn nog net zo tevreden zijn
als zeer goed.
Vriendelijk en correct afhandelen van werkzaamheden.
Garage met goede service en deskundig en klantvriendelijk personeel
volgens afspraak en correct
Prima geholpen en geadviseerd. Keurige aflevering.
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck