Bij keuringsaanvraag netjes en snel geholpen.
Kon elke keer heel snel terecht
Bij WeJeBe staat de klant altijd voorop. Er wordt goed overlegd met de klant over opties, nut en noodzaak van reparaties. Daarbij wordt ook goed rekening gehouden met leeftijd en verwachte levensduur van de auto.
Prettig ontvangen, niet opdringend. Prijs kwaliteit verhouding was boven gemiddeld. Dit bleek ook na de koop bij de oplevering. Auto stond er mooi gepoetst bij. Ook details als banden gepoets. Kreeg er nog een goede set winterbanden op velg bij met wieldoppen. Tevens hebben ze 2 banden vervangen wat niet nodig was. Zat nog bijna 3 mm op. Afleveringsbeurt was ook goed. Naast de kleine beurt is bv ook de remvloeistof vervangen aangezien deze ouder dan 24 mnd was en koelvloeistof is vervangen. Ik was positief verrast over deze afleveringsbeurt. We kregen er ook nog 1 jaar vakgarage pech hulp bij. Top bedrijf die ik zeker kan aanbevelen. Mocht ik nog reparatie in de garantie nodig hebben, het is natuurlijk een 2de handse auto, zal ik deze ervaring ook delen.
keep going on
Goed aan te bevelen
correct nakomen van de gemaakte afspraken
Vriendelijke hulp er wordt geluisterd en meegedacht
Is en blijft een geweldige Vakgarage! Afspraken zijn duidelijk, krijg ook een fris gewassen auto terug !
Afspraken uitmunten na gekomen en uitgevoerd.
prima werkplaats
lekker dichtbij
prima geholpen
Gewoon goed
's Avonds laat de hoofdveer van de voorpoot gebroken, vrijdag 'morgens even bellen wagen wordt opgehaald en op de zaterdagmorgen in het weekend wordt de auto gerepareerd en kun je weer rijden. TOP SERVICE!!!
Vriendelijk personeel met passie voor hun werk.
Prima service en fijn personeel.
Ik was aan het kijken voor een andere auto en had een nette RAV4 zien staan bij een andere garage. Pascal had de auto binnen een dag bij de Wejebe staan voor een proefrit en kon ook meteen een mooie inruilprijs voor mijn eigen autovgeven. De koop was snel gesloten, auto werd nog helemaal nagelopen en geleverd met een nieuwe Apk, airco-service en een vol jaar mobiliteitsgarantie. Binnen een dag was alles super geregeld. Dank je wel Wejebe. Top
is prima!
Ik ben zeer goed geholpen en alles wat er mis was id verholpen.
Goede service vriendelijk personeel altijd bereid om te luisteren en de auto wordt gewassen afgeleverd Kortom super tevreden zo door
Luisteren naar de wensen van de klant
wordt correct afgehandeld
Berkenstraat 18