APK keuring, 2 nieuwe banden, grote beurt. Alles top uitgevoerd. Tsja, de rekening viel nu wel tegen maar er is ook veel gedaan aan de auto. Zeer vriendelijke mensen! Voel je je gelijk thuis.
Helemaal TOP!
Goed, je wordt op de hoogte gehouden wat er er moet gebeuren bij de grote beurt en de keuring
Zie boven
Onderhoud + APK laten uitvoeren volgens opgave fabrikant. Ik was vergeten te vermelden dat ik een leen auto nodig had, dit was geen probleem en werd direct geregeld. Dezelfde dag was mijn auto weer klaar en netjes gewassen !
Prima garage, vriendelijk
Snel geholpen
Goede communicatie, goede service en kwaliteit!
Zeer goede service en prima geholpen.
Prima geregeld
Altijd zeer goed geholpen. Ga zo door!
prima service, snel afgewerkt en tegen een normale prijs.
correct geholpen
goed afgehandeld
WEJEBE is een betrouwbare garage, hebben alles goed op orde, goede service, alles wordt netjes geregeld en ik wordt goed ontzorgd.
Auto weer netjes gerepareerd, nieuwe apk en een poetsbeurt gekregen! Top!
Wordt goed geholpen
Wij hebben op 7 februari onze 2e, auto gekocht bij WeJeBe, en daarbij kregen wij een goed inzicht, voorlichting omtrent de auto waarin wij interesse in hadden. Er werd ons door de verkoper Pascal Fransen) precies verteld welke handelingen nog aan de auto zouden worden gedaan voor aflevering. Omdat wij eerder bij deze garage een auto hadden gekocht -met ook deze opties- hebben wij de 2e,auto gekocht .Ze medewerkers komen vertrouwd, eerlijk en vriendelijk over. Zo ook als bij reparties iets (duurder) moet worden gedaan, van te voren een belletje of het al dan niet akkoord is. Ondanks dat wij uit Mook komen (toch 40 min. rijden naar Blitterswijk) hebben wij groot vertrouwen in de medewerkers van Wejebe vakgarage !!!.
Er werd slecht overlegd en kortgesloten met ons over het vervolg. Afspraken werden niet nagekomen over vervangend vervoer en over tijdstip van de reparatie. Doordat de uitleesapparatuur niet goed was moest de auto vaker terugkomen en zelfs naar een andere garage toe.
klantvriendelijk
ff olie en vloeistoffen controle geen enkel probleem bij wejebe
Iedereen praat met je ,of het een monteur of verkoper isdat steld me gerust.
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck