Ik heb een auto gehuurd bij de WeJeBe. Goede service en duidelijke uitleg. Goede afspraken kunnen maken voor het ophalen en terugbrengen van de auto.
Het wisselen van zomerbanden naar winterbanden is soepen verlopen.
Het wisselen van zomerbanden naar winterbanden is soepen verlopen.
Goede service bij banden omzetten naar winterbanden
Goede service bij banden omzetten naar winterbanden
Bus gebracht voor APK keuring.
Bus gebracht voor APK keuring.
Service
Goeie service voor het huren van een personenbus. Super snel geregeld met duidelijke informatie en de kosten zijn ook gewoon goed.
goed geholpen
Klantvriendelijk en deskundig
goed geholpen met de vriendelijke verkoper Pascal, alles netjes afgeleverd. BEDANKT !!!
Ik vind het hele zeer betrokken en professioneel. En klantgericht.
Snelle en goede service met het repareren van de auto.
snelle afhandeling en vriendelijke benadering
Een fijne garage, kundig en vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Nvt
Heel blij met de Wejebe, ze staan altijd klaar. Vlotte reparaties. Tevens goede uitleg.
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck