Dit is nog echt een garage waar een familiecultuur hangt. Groot en modern wat betreft faciliteiten, maar een ontvangst alsof je er al jaren komt. Auto netjes gewassen na de grote beurt. Ondertussen een vervangende auto mee gekregen. Dan is de locatie Blitterswijk voor mij geen probleem meer.
goed en correct
Goed en vlot geholpen top
Op zoek naar een nieuwe auto, alles wat ik graag zou willen aan een nieuwe auto doorgegeven aan Alexander van de wejebe. Binnen een korte tijd had hij een leuke auto gevonden. Vriendelijk en snel in reactie! Wejebe is een ontzettend fijne garage, al jaren vaste klant!
Vriendelijk , vakkundig en hulpvaardig personeel.
Goed bevallen
Dank voor de snelle service
Auto voor apk+onderhoud naar garage. Je wordt eerst gebeld en geinformeerd over hun bevindingen en na akkoord repareren ze de auto netjes. Fijne mensen!
's Morgens gebeld vanwege een melding in het display. 's Middags gelijk verholpen. Ik mocht zelfs een biertje drinken. Super gastvrij.
Ben al 40 jaar klant
Werd goed geholpen en geadviseerd. Kunt terecht met al je vragen. Mooie sfeervolle garage.
Bij importeren van Camper veel en goede hulp gehad.
Dacht meer kwijt te zijn maar wat ik dacht hoefde niet te gebeuren. Ja, hun waren daar eerlijk in en nee dat maak je niet vaak mee! Er zou niet veel verschil moeten zijn tussen de garages maar is er helaas wel. Zo vallen de goede wel op!
komen de auto halen en brengen hem op tijd terug
Vriendelijke mensen (man en vrouw), goede service bij onderhoud auto.
alles was geweldig
vriendelijk
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Zowel bij de receptie als vanuit de werkplaats.
Hele goede service en heel netjes geholpen.
Geen problemen
Ik ben door Rogier warm ontvangen, goede uitleg gekregen. Begeleiding na aankoop en levering ligier was prima in orde. Deze garage is aan te bevelen
De onderhoudsbeurten bij de WeJeBe zijn altijd conform afspraken en verwachtingen.De auto is bij de WeJeBe in vertrouwde en adequate handen.
Prettige goede afspraak gemaakt en geholpen
Berkenstraat 18
5863AH Blitterswijck