Ik was erg onzeker maar werd warm ontvangen en kreeg goede uitleg en er werd met me meegedacht en me tegemoet gekomen. Dat gaf vertrouwen en zorgde ervoor dat ik mn droomauto vond!
Nvt
Vriendelijk ontvangen en auto heeft een prima beurt gekregen. Alle benoemde punten opgelost en vooraf prijsopgave gekregen voordat er gesleuteld werd.
Je wordt prettig te woord gestaan, gebeld als er wat gevonden wordt om toestemming te vragen. En goed advies!
Vanaf de telefonische afdeling, het maken van de afspraak tot en met de uitvoering van de werkzaamheden, zoals onderhoudswerkzaamheden aan de auto verlopen goed en ook in goed overleg. Ik ben heel tevreden met dit garagebedrijf.
Auto was niet aanwezig toen wij zonder afspraak kwamen kijken. De auto was al naar een spuiter gebracht voor een krasje. Op ander plaatsen wachten ze tot de verkoop of ze zo'n kras moeten repareren. Niets was te veel, de auto werd even bij de spuiter gehaald zodat we hem konden zien en er in rijden. Meteen een mooi, eerlijk bod op onze auto en de koop was snel beklonken. Over garantie hoefden we niet te praten, die zat er gewoon standaard bij, zelfs pechhulp. Na een week konden we auto halen. Alles netjes geregeld als afgesproken.
Wederom keurig geholpen, vriendelijk personeel, sraat altijd voor je klaar. Auto keurig op tijd klaar en het werk netjes uitgevoerd.
Bij de aanschaf van mijn nieuwe occasion werd de tijd genomen, vertrouwen, rust en eerlijkheid getoond. Zeker het ritje vanuit Venlo waard.
Snel geholpen en omdat ik een vervoersprobleem had hebben ze netjes de auto thuis gebracht. Complimenten voor het meedenken Martijn.
Gastvrij, vriendelijk, professioneel. Weet dat t altijd goed komt ;)
Slecht.
Tevreden en vertrouwd
Vlot en duidelijk!
meer dan 40 jaar mijn garage!
Super vriendelijk ontvangst bij de garage. Koffie en ff een praatje. Niks mis mee. Daarna keken ze of ik de winterbanden, die nog op de auto lagen, vervangen moesten worden door zomerbanden. Dit was niet het geval, dus besloten om de banden erop te laten zitten. Mijn zomerbanden lagen in de auto en die hebben ze ook gemeten. Totaal €82,28 Bij de vorige wissel van winterbanden, uitbalanceren etc € 79,50 betaald. Ik vind dit niet in verhouding staan en vind het een dure check.
Goed geholpen en service.
Ik vind wel dat jullie vooraf een betere voorcalculatie moeten maken. Nu werd ik verrast omdat tijdens een telefonisch advies niet geinformeerd werd over de kosten die speciale reparaties zouden zijn
Goed en vriendelijk personeel Goed geholpen Deskundig en ervaren personeel
Ze nemen absoluut rustig de tijd voor je. Prettig geholpen en goede afwikkeling.
spontaan voor service naar binnen gegaan, ontdekte dat koplamp stuk as en vervangen moest worden. binnen een half uur geholpen tegen een zeer redelijke prijs. super!
Zeer tevreden met uitgevoerde werkzaamheden en behandeling.
correct
Berkenstraat 18