Pas een leuke Toyota Yaris cross gekocht. Zeer tevreden over de ontvangst en aankoop waarom 4sterren i.p.v. 5. Je moet ze altijd ruimte geven op verbetering ;). We zijn dik tevreden

goede snelle reparatie en makkelijk contact

goede snelle reparatie en makkelijk contact

• Klantvriendelijkheid

Ik bin super-tevreej euver de Wejebe en fijne klup minse, kundig en vriendelik!

Ik kan niet anders dan alleen maar positief zijn over Wejebe. Vriendelijk kantoorpersoneel en kundige mensen in de werkplaats. Je bent er geen nummer en das belangrijk. Na een beurt of apk wordt de auto ook nog eens door de wasstraat gehaald. Het zijn eigenlijk de kleine dingen die het doen. Een mooi bedrijf met mooie mensen die absoluut het verschil maken van monteur tot baliemedewerker(ster) en van verkoper tot directeur. Ze stralen Wejebe uit en zijn apetrots op hun vakgarage en terecht!

Ben goed geholpen

Mijn auto werd gehaald en terug gebracht. Zonder commentaar, ik was hier heel blij mee.

• Klantvriendelijkheid

Vakbekwaamheid op en top!

Lekkere koffie en goede service

Goed service, niet goedkoop

Ik word altijd goed geholpen, leenauto staat klaar, belletje als onderhoud gereed is. Soms lange plantijd tot aan afspraak. Geen goedkope garage.

Snel en vakkundig

Heel klantvriendelijk

Professioneel

Wordt altijd goed,netjes en vooral professioneel geholpen. Ze houden altijd rekening met mij. Top.

• Klantvriendelijkheid

Correct, vriendelijk en afspraak is afspraak!

Prachtig bedrijf met deskundige, eerlijke en klantvriendelijke eigenaar en medewerkers!

Altijd goed

Heel positief

Vakkundig geholpen, betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf

• Klantvriendelijkheid

heel erg goede communicatie, voor, tijdens en na afloop van onderhoud.

zie boven

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk bedrijf dat met je meedenkt!

Wij hebben WEJEBE garage als plezierig bedrijf ervaren met de aankoop van een brommobiel, het zat zonder dat WeJeBe er wat aan kon doen even niet mee om de papieren naar NL te krijgen, en er werd meteen in oplossingen gezocht! Fijn bedrijf!

zeer goed

heb nog nooit zo goede servers gehad

Altijd uitstekende service

Wij rijden wat oudere auto’s en deze garage is altijd bereid om mee te denken advies te geven of een inspectie uit te voeren. Wij komen hier al jaren en de service is onveranderd goed..

• Klantvriendelijkheid

Netjes te woord staan. Heb je een lampje kapot word meteen gerepareerd. Bij extra's als de auto gekeurd word, word je netjes opgebeld en uitgelegd wat er nog meer gedaan zou moeten worden. Mogelijkheid om in termijnen betalen.

• Klantvriendelijkheid

mooi en goed werk geleverd.

Uitstekend werk geleverd.

• Klantvriendelijkheid

Ben netjes geholpen maar de leen auto vindt ik geen succes dat vond ik een min punt dat mag voor mij wat beter gr. Noud Verstraelen

• Kwaliteit N.v.t.

Uitstekende en snelle service

Vriendelijk personeel en een snelle service. Denken met je mee.

een geweldige service

het was schitterend dat we precies op tijd weer van onze auto gebruik konden maken. een goede timing

• Klantvriendelijkheid

Voor een keuring plaatsten wij onze camper op hun parkeerplek En ook daar ging onze koppelingsplaat stuk Plots hadden we een automaat en geen versnelling meer , Geluk bij een ongeluk kun je niet beter staan als bij de Wejebe op de plaats Deze is keurig weer gemaakt en gewassen terug , Oeps dat laatste niet , was te hoog hahaha

snel en vakkundig

• Klantvriendelijkheid

Goed geholpen op een snelle manier en erg meedenkend en adequaat

• Klantvriendelijkheid

Wederom snel en goed geholpen.

Op afspraak netjes op de afgesproken tijd geholpen. Klaar terwijl ik wachten. Goede monteurs en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goed klantencontact

Goede communicatie naar klant. Uitgebreide factuur met uitgevoerd werk.

Berkenstraat 18

5863AH Blitterswijck