We hadden geen afspraak, maar de achterlichten deden het niet. Toch werd ik meteen en adequaat geholpen . Ook de lichten waarvan we het niet wisten werden met een duidelijke uitleg verwisseld. Dus een groot dankjewel voor het helpen .
fijn in mijn woonplaats
MEnsen zijn vriendelijk, Behulpzaam en vakundig. Proberen altijd met de klant mee te denken
Prima service en in de rekening staan de gedane werkzaamheden duidelijk omschreven.
Wat ook erg fijn was, is dat we heel snel konden aansluiten. Alles volgens afspraak verlopen.
Wat vakgarage WeJeBe Blitterswijck beloofd doen ze goed klant vriendelijkheid En deskundigheid staat hoog in het vaandel
Deskundig en vriendelijk personeel die meedenken in allerlei situaties.
Was daar voor informatie over de vakgarage pechhulp, zeer goed geholpen en ook meteen kunnen afsluiten. Zeer vriendelijk geholpen.
Goede en snelle service
snelle service, vriendelijk personeel.
Staan altijd klaar om me weer op weg te werken.
Deskundig en probleem snel gevonden
Goed en vriendelijk personeel goed geholpen !
Altijd goed geregeld Goeie service Behulpzaam Klantvriendelijk
Vriendelijk ontvangst. Komen afspraken na.
Goede servis
Al jarenlang goede ervaringen mee.
Vriendelijk en super goed geholpen! Zeker aan te bevelen om hier een auto te kopen
Zeer goed!
d
Ben direct geholpen. Waar vind je dat? Mijn ervaring is dat bij andere garages eerst afspraken gemaakt moeten worden en dat de planning aangeeft dat je misschien over enkele dagen terug kunt komen.
Super om zaken mee te doen
Vakkundig
Berkenstraat 18