Laden reviews...
224 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral het vriendelijke personeel, duidelijke uitleg over het uitgevoerde werk en een betrouwbare service. Veel reviews noemen snelle afhandeling en duidelijke betalingen. De algehele ervaring wordt als positief en professioneel omschreven.
Duidelijke afspraken, prachtig bedrijf. Dit zo’n bedrijf waar je weer terugkomt, dat is best bijzonder in de gebruikte auto handel!!
1 August 2026
Peter
Meteen geholpen met goed suc6
Toine
Blitterswijck
Zeer goed geholpen . Alleen dacht ik als je hier een beurt laat doen aan de auto . Dat de pech onderweg bij de beurt in begrepen zat . Net als bij de Toyota garage . Maar dat was helaas niet zo . Verder niks op aan te merken, is wel gewassen afgeleverd, zeker een plus10.
Paul
Blitterswijck
Nu mijn Audi na 450.000 km echt niet meer verder wilde, geweldig geholpen om een andere auto te vinden om weer vele km's (wel iets minder dan voorheen) te maken in de toekomst. En ook tof dat ik zo lang heb door kunnen rijden met de Audi door de goede service van Wejebe!!
Boudewijn
serieus vakmanschap
24 July 2026
karel clabbers
Broekhuizenvorst
Goed en duidelijk uitleg snelle reactie ik ben gelukkig nu wat wijzer geworden !
N.v.t.
22 July 2026
Daisy
16 July 2026
Mathieu
Broekhuizenvorst
Auto opgehaald en naar huis gereden en onderweg gaf hij de melding bandenspanning controleren. Er zijn 4 nieuwe banden op gekomen maar alle vier moest lucht bij.
15 July 2026
Jaap van der Broek
doed en correct
10 July 2026
Pierre
9 July 2026
Theo
Blitterswijck
Probleem met motormanagement. Direct geholpen zonder afspraak. Super garage!
7 July 2026
Thantita
Blitterswijck
APK is volgens de regels uitgevoerd, leen auto was op tijd beschikbaar, werzaamheden zijn duidelijk besproken en snel uitgevoerd, geen onnodige en onverwachte kosten, vriendelijke personeel.
3 July 2026
Zeljko
VENRAY
Netjes gebeld met kosten voor reparatie, direct verholpen en zelfde dag klaar, top!
1 July 2026
Mieke
Limburg
Ik had een auto bij de WeJeBe advertenties gezien. Nagevraagd hoe die was . Volledige onderhoudshistorie bij merkdealers. Kon meteen gaan kijken Eigen auto ingeruild en dezelfde dag spullen over kunnen laden en weg. Goede auto, goede service (Alexander!) en een eerlijke prijs. Plus weer een jaar gratis Vakgarage mobiliteitshulp. Top
29 June 2026
Gé
Correct en vriendelijk
28 June 2026
Henk
Swolgen
Ervaring met wejebe is prima. Betalen moet je overal, Service is een vraag......maar service is prima bij wejebe.
25 June 2026
Personeel vriendelijk en behulpzaam
24 June 2026
Huub
Venray
Wat ik fijn vind is dat er meteen naar de gehele auto word gekeken zodat je niet nog eens terug moet komen voor iets wat er misschien al was toen je de eerste keer kwam. Er word goed advies gegeven en proberen toch snel als mogelijk het probleem op te lossen. Altijd heel content en vriendelijk
Anet Jansen
VENRAY
vriendelijk, behulpzaam en ik hoop dat het startprobleem opgelost gaat worden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Leny EN LENY sanders
Oostrum lb
De regel omvat alles denk ik.
Jan ter Haar
TIENRAY