Goede service en betrouwbaar

Al jaren onze auto bij Velthuis in onderhoud en recent samen een occasion uit Duitsland geimporteerd. Als er wat is met de auto wordt er altijd goed meegedacht en de service is top.

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte

Professioneel en uitstekende service

De aankoopkeuring van een occassion is door deze garage prima uitgevoerd. Samen met de telefonische terugkoppeling kan ik weloverwogen een besluit nemen. Ook super aardig personeel. Ik ben zeer tevreden over deze garage.

• Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Fijn geholpen, correct en volgens afspraak.

Doen wat er van ze wordt verwacht. Komne afspraken na. Erg prettig!

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf , en niet te vergeten BETROUWBAAR !

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en aardig personeel. Voor het maken van een afspraak wordt er zo veel mogelijk meegedacht met de klant. Goede service, snelle reparaties. Alles gebeurd in goed overleg.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Broekhoekweg 42