Laden reviews...
108 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke personeel en de duidelijke communicatie. De uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden is helder en het werk wordt betrouwbaar uitgevoerd. Prijs-kwaliteitverhouding en planning komen over het algemeen als eerlijk en transparant naar voren. Al met al geeft dit een positief beeld voor toekomstige bezoeken.
Goed snel en vakkundig geholpen. Vriendelijke ontvangst.
17 July 2026
Ilona
Driebergen
Goede service, huurauto beschikbaar, ( Ik ben Invalide )
17 July 2026
Jan
Driebergen
Probleem met mijn camper keuring apk.bij mijn vaste garage ging in eens niet meer probleem en nu. Via kennissen bij vakgarage nijverdal gekomen. Goed geholpen u direct gekeurd was top. Tot de volgende onderhoudsbeurt en apk.
3 July 2026
C.j.
Doorn
Iedere keer als onze auto hier heen gaat is snel duidelijk wat er moet gebeuren, wordt dat goed gecommuniceerd en wordt er - indien nodig - snel actie ondernomen, zodat we de auto weer zonder onderbreking kunnen gebruiken in technisch goede staat.
3 July 2026
Geert
Driebergen
de vakgarage heeft ons snel en netjes geholpen nadat we met onze werkbus met pech kwamen te staan.
29 June 2026
Bas
26 June 2026
Ruud
Driebergen
Fijne mensen, behulpzaam om me met jullie auto weer naar huis te brengen
26 June 2026
Mevrouw Stubenrouch
Driebergen
Iedereen is altijd vriendelijk en heb ik het gevoel dat mijn auto in goede handen is. Reparatie is snel uitgevoerd en de communicatie is ook fijn.
25 June 2026
Lennard
Driebergen
Nadat ik had afgerekend kwam monteur mij bij de auto nog het een en ander vertellen over iets wat niet werkte. Heel fijn. Bedankt!
22 June 2026
meneer/mevrouw M. Bruijn
Driebergen
Mijn eerste ervaring met deze garage voor grote beurt, airco check en apk. Vriendelijke en vakkundige mensen. Ik heb een ‘nieuwe’ garage voor in de toekomst.
20 June 2026
Remkomeneer/mevrouw
Driebergen Rijsenburg
Vakgarage Nijendal heeft verstand van auto's en zij doen er alles aan om het contact met de klant prettig te laten verlopen. Ga zo door!
20 June 2026
Ed
Driebergen
Goed professioneel en snel geholpen
19 June 2026
Nick
Amersfoort
Zeer gedegen en professioneel
19 June 2026
I.M.Bakker
Driebergen-Rijsenburg
Mijn startmotor moest vervangen worden. Dat het hebben ze Keurig gedaan volgens afspraak. Er moest echt er ook gekeken worden naar voorraam dat niet meer open ging. Ik ben daar extra voor Langs geweest dat dit ook Moest gebeuren. Ze konden het werkformulier niet vinden maar ze verzekerden mij dat ze dit Mee Zouden nemen. Toen ik de auto kwam ophalen , bleek dat men niet had gedaan. Heel vervelend omdat ik dan weer opnieuw terug moet om dit weer te Laten repareren! Er werd ook niet aangeboden om hier nog even naar te gaan kijken!
Beveelt niet aan
17 June 2026
Harry
Driebergen
Fijne garage, die snel reageert en mee denkt met de beste oplossing.
16 June 2026
meneer
Driebergen
Voor een plotseling optredend defect kon ik nog dezelfde dag terecht. Belangrijk, omdat we over twee dagen op vakantie gaan (met de auto). Al de volgende dag was de auto gerepareerd. Hulde voor de garage en de monteurs!
12 June 2026
meneer Jan
DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Altijd vriendelijk, werken probleem oplossend en snelle service, fijne medewerkers. Goede garage om heen te gaan
12 June 2026
Alie
Driebergen-Rijsenburg
Zeer vriendelijk, goede service.
29 May 2026
meneer/mevrouw N.
Driebergen
Medewerkers staan altijd voor je klaar!
27 May 2026
A.
Driebergen
Netjes geholpen Vriendelijk Auto goed nagekeken Dus TOP !!!
23 May 2026
Willem Aerns
Driebergen-Rijsenburg
Persoonlijk, chaotisch, vriendelijk en eerlijke prijzen
22 May 2026
Look-a-like van Ewout
Utrecht
Ik kom al heel lang bij de vak garage Nijendaal. Deze garage is betrouwbaar en hoog vakmanschap. Ze zijn niet te duur en goed. ik kom uit Den Haag speciaal hier naar toe voor de kwaliteit.
21 May 2026
meneerAlfons
'S-GRAVENHAGE
Ewout en zijn medewerkers staan voor je klaar op het moment dat het nodig is. Verlenen optimale service ! Heel erg blij met vak garage Nijendal :-))) ik zou geen andere garage willen voor mijn auto :-)) Groetjes Monica
/mevrouw Monica
Driebergen
Al meerdere keren heb ik mijn auto voor apk en onderhoud gebracht. Het personeel is erg vriendelijk en is duidelijk over wat wel of niet nodig is.
Pietra
Prima geholpen