Netjes thuisgebracht en te woord gestaan; zeer vriendelijke dames aan de balie. Duidelijke factuur en keurige offerte voor het verwijderen van 2 krassen.
Prima afspraken nagekomen, alleen had graag een telefoontje gehad over de te verwachten hoogte van de kosten. Maar ik dat had vooraf moeten zeggen denk ik dan.
Heel goede ervaringen en niets dan lof. Heel duidelijke een accurate analyse van het probleem, keurige offerte en toen de werkzaamheden een heel klein beetje uitliepen werden we keurig telefonisch geïnformeerd. Van harte aanbevolen!
Een eerste keer bij deze garage voor de APK en prima contact en overleg. Een onderdeel dat vervangen moest worden hadden we al zelf willen doen dus al gekocht. Dat heben ze er voor ons ingezet dus dat voelt sympathiek. En is ook weer duurzamer dan alsmaar pushen voor nieuwe onderdelen. Dus volgend jaar kom ik zeker terug!
Online afspraak gemaakt voor apk en grote beurt. Opvolging volgens afspraak, prima verzorgd.
Een garage met monteurs met kennis en zonder een opgeblazen rekening!
Mooi bedrijf, erg klantvriendelijk, goed advies, gespecialiseerde factuur, alle reparaties buiten de verwachting wordt in overleg gedaan. Super garage.
Het is voor mij de enige garage die een storing oplost door NIET systematisch alle onderdelen te vervangen. Ze repareren ook echt indien mogelijk om kosten voor klant te drukken. Deskundig en kennis van zaken tot in de details. Nooit te beroerd om de werking van iets uit te leggen als je daarom vraagt, als er tijd voor is. Gewoon een top garage.
Zeer snel een afspraak. Duidelijk verhaal over de evt. reparaties.
Ik heb onze auto's al jaren in onderhoud bij Vakgarage Driebergen. Ze denken mee in oplossingen en waarschuwen als er hoge kosten zijn. Ze nemen nog echt de tijd voor je. Top garage
Vakgarage Nijendal is heel toegankelijk en behulpzaam. Zoekt naar oplossingen en overlegt daar goed over met de klant.
Ondanks verkeerd geleverde onderdelen oplossingsgericht
In een spoed geval, snel en vakkundig geholpen.
Doen wat ze zeggen! Geen overbodige dingen. Werk is goed, vakkundig. En als er iets is, kan ik vaak even langs wippen om mijn ongerustheid weg te laten nemen. Heel fijn !
Deskundige service gehad met goede toelichting op het onderhoud, de apk en het spoelen van m’n automaatbak
Kwam de auto brengen voor de APK en onderhoudsbeurt. Auto was snel en vakkundig gedaan, in overeenstemming met kilometerstand en onderhoud wat nodig was.
Lastminute mijn apk incl reparaties kunnen regelen via vakgarage Nijendal en heel net werk afgeleverd tegen een nette prijs. Vakmensen met oog voor de klant en goede service! Erg tevreden
Goed gekwalificeerd en heel vriendelijk en klantgericht personeel. Geweldige service.
Super fijn deze garage. Wist eigenlijk niet dat er zo'n goede garage in Driebergen was.
APK en airco onderhoud uit laten voeren. Duidelijke communicatie gaande de dag waar nodig en reële prijzen. Geen lokkertjes met lage APK tarieven, gewoon de prijs die het kost zodat er ook een eerlijke keuring gedaan kan worden zonder dat er ‘gezocht’ moet worden om als garage de kosten te kunnen dekken.
Goed en snelle service.
Prima service, goede communicatie. Voelt vertrouwd om de auto in reparatie te geven.
S elle, vriendeljike reacties. Ik ben goed en tijdig geinformeerd en zij hebben meer gedaan dan afgesproken en minder gefactureerd.
Aardige mensen. Goede service
Nijendal 26