absoluut perfect

Zonder afspraak hebben ze tijd vrij gemaakt om naar een motorstoring van mijn Audi A2 te kijken en deze ook vakkundig op te lossen, perfecte service, super-aardige vaklui en voor een heel redelijke prijs!

Goede service, klantvriendelijk

• Faciliteiten wachtruimte

Je wordt snel en goed geholpen als je een probleem hebt met je auto.

• Faciliteiten wachtruimte

Prettige behandeling bij afspraak plus voordat de reparatie wordt uitgevoerd en daarna de afhandeling.

Klantvriendelijk en professioneel

Duidelijke afspraak en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

• Faciliteiten wachtruimte

Onderhoud en reparaties worden netjes uitgevoerd, met vooraf prijsopgave tegen redelijke prijzen, zowel voor mijn bedrijfsauto als klassieke hobby-autos.

Wat een kennismaking......

Vandaag voor de eerste keer bij vakgarage Karimo geweest . Wat meteen opvalt is de mooi ingerichte showroom, vol met prachtig gepoetste auto's, bijna nieuwe auto's. Vriendelijke eigenaar die oog heeft voor zijn klanten en daar heel behulpzaam en zeker niet dwingend te hulp bij je keuze. Openheid en begrip voor elkaar staan hoog in het vaandel.

Top!!

Vriendelijke vakmensen die met je meedenken! bedankt voor jullie hulp!

Snel en correct

Meestal kun je snel terecht bij Karimo. De prijzen zijn redelijk en het werk is prima.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Snelle en vriendelijke service!!

Vlak voor mijn vakantie ging mijn auto stuk, er werd tijd voor mij vrijgemaakt zodat ik toch nog weg kon! Heel fijn!

Hardstikke goed geholpen

Zonder afspraak meteen geholpen omdat ik naar mijn werk moest.toppers!

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer vakkundig, betrouwbaar en servicegericht!

Toen ik 3 jaar geleden naar Zandvoort verhuisde, zocht ik een garage voor onderhoud aan mijn auto. Kwam, vanwege de goede beoordelingen, bij vakgarage Karimo terecht en ben tot op heden uitermate tevreden met die keuze. Kan dus nu zelf deze garage aanbevelen aan andere autobezitters die een betrouwbaar, vakkundig en klantvriendelijk adres zoeken voor onderhoud aan hun auto. Het personeel is top!

Airco

Super ! Ik had wat problemen met de airco. Dit is helemaal goed en netjes opgelost.

Auto geweldig hersteld

Auto geweldig hersteld. Onze auto was na een kettingbotsing zeer beschadigd. Karima heeft de auto hersteld, weer veilig gemaakt en extra zijn best gedaan om de auto er als nieuw uit te laten zien. Mooi vakwerk en goede service

Top service

Prima garage

• Faciliteiten wachtruimte

Kan nog niet heel veel zeggen, dit is mijn eerste keer bij de garage.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Ze staan altijd voor je klaar!

Ik ben super tevreden en blij met de medewerkers van deze garage. Als er iets mankeert kunnen we altijd snel terecht. Staat je auto er een dagje krijg je vervangend vervoer. Ze denken mee met je. We komen hier al jaren en dat zal ook zo blijven...

Fantastisch!

Ik heb hier de afgelopen jaren mijn auto’s gekocht en na een paar jaar plezierig rijden weer ingeruild. De service is erg goed en alles gaat hier transparant en helder. Voor mij alleen nog maar auto’s kopen bij Karimo!

• Faciliteiten wachtruimte

Profesionele dienstverlening in een bijzonder klantvriendelijk "jasje"

Recentelijk ben ik verhuisd vanuit Zandvoort naar Haarlem. Desondanks kom ik voor reparaties en APK graag bij Karimo. Mijn ervaringen over de afgelopen tien jaar kenmerken zich door een hoge mate van professionaliteit van de medewerkers die zich vertaald in ; Goede prijs/kwaliteitverhouding, afspraken worden altijd nagekomen. Offertes zijn transparant en reeel. Op vragen omtrent reparaties of offertes wordt uitgebreid toelichting gegeven. Bij Karimo voel je je echt klant en kom je "samen" tot de beste oplossing. Er wordt meegedacht. Zeldzaam. In de toekomst kies ik misschien voor een garage dichterbij, maar wil het team van Karimo bedanken voor goede dienstverlening.

• Faciliteiten wachtruimte

Incredible service, fast, reliable, friendly

I've used these guys a couple of times now for my girlfriends car and mine, the garage was happy to fit us in, check out the issues, fill us in on what was wrong and what work needed to be done and got them fixed up and back on the road as quick as possible! They go above and beyond to deliver a friendly, professional service.

Geweldige Garage.

Beste, Ik kwam vanuit Oldenzaal, Overijssel om te kijken naar een Opel Astra 2015. Wij moesten hier hier een dikke 2 uur voor rijden. Ontvangst was goed en we kregen alle tijd voor een kop koffie of een glas fris. Gesproken met (aart, aad, art?) de meneer van de receptie. Een vriendelijk persoon die in alles rust ons een proefrit verleend heeft. Na de proefrit io. besloten de auto te kopen, maar omdat wij van ver kwamen gevraagd of hier tijd voor was. Hij heeft er alles aan gedaan om de auto klaar te maken en op naam te zetten terwijl wij aan het strand in Zandvoort waren. We kregen een belletje en de auto was klaar. alles afgehandeld en we zijn vertrokken. Ik kende op voorhand deze garage niet maar als ik in de buurt van Zandvoort woonde werd dit mijn garage. Wat een service en vriendelijkheid. Ik kan maar een ding zeggen een geweldige garage met een geweldige service. Een echte aanrader. Super gedaan jongens! Groet, Tom Volmer.

• Faciliteiten wachtruimte

Snel geholpen, fijn te woord gestaan, fijn dat de APK betaalbaar en goed was. Hier kom ik graag terug. Rolstoel toegankelijkheid (hoge drempels) is wel voor verbetering vatbaar maar receptie is via showroom bereikbaar. Misschien een bel aanbrengen voor mensen die slecht ter been zijn?

uitstekend

Ik kom al heel wat jaartjes bij Karimo en altijd ga ik tevreden weg. Ze lappen elke keer weer mijn oude beestje op en dat vindt ik helemaal top.. ze zijn eerlijk en zeggen het als het het geld niet waard zou zijn. Ik ga weer met een veilig gevoel de weg op. Nu heb ik mijn zoon ook Karimo aanbevolen en ook hij is heel tevreden, dus weer een tevreden klant erbij :) Ze zijn betrouwbaar en zoeken altijd de meest voordelige maar wel de meest betrouwbare oplossing voor een probleem. Ik ben een zeer tevreden klant. Ga zo door met jullie goede service. tot de volgende APK/onderhoud groeten Inge Kensen/Ottenhoff

Curiestraat 10

2041CD Zandvoort

Over Vakgarage Karimo

Kennis, kwaliteit, prijsbewust. Met deze kernwoorden vormen wij een full service autobedrijf: van onderhoud, reparatie en schadeherstel tot het aanbieden van een ruime keus aan vele occasions. Onze veelzijdige kennis vloeit voort uit ons goed opgeleid personeel met jarenlange ervaring. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit die gedachte zullen wij u deskundig adviseren over oorzaken, mogelijkheden, oplossingen en kosten. Wij denken graag met u mee. Daardoor wordt u prijsbewust en rijdt u kwaliteit tegen de laagste kosten. Vrijblijvend advies? Bezoek ons autobedrijf op de Curiestraat 10 of neem contact met ons op via 023-5733792. Wij staan u graag te woord

Over Vakgarage Nederland