Prima garage
Kan nog niet heel veel zeggen, dit is mijn eerste keer bij de garage.
Ik ben super tevreden en blij met de medewerkers van deze garage. Als er iets mankeert kunnen we altijd snel terecht. Staat je auto er een dagje krijg je vervangend vervoer. Ze denken mee met je. We komen hier al jaren en dat zal ook zo blijven...
Ik heb hier de afgelopen jaren mijn auto’s gekocht en na een paar jaar plezierig rijden weer ingeruild. De service is erg goed en alles gaat hier transparant en helder. Voor mij alleen nog maar auto’s kopen bij Karimo!
Recentelijk ben ik verhuisd vanuit Zandvoort naar Haarlem. Desondanks kom ik voor reparaties en APK graag bij Karimo. Mijn ervaringen over de afgelopen tien jaar kenmerken zich door een hoge mate van professionaliteit van de medewerkers die zich vertaald in ; Goede prijs/kwaliteitverhouding, afspraken worden altijd nagekomen. Offertes zijn transparant en reeel. Op vragen omtrent reparaties of offertes wordt uitgebreid toelichting gegeven. Bij Karimo voel je je echt klant en kom je "samen" tot de beste oplossing. Er wordt meegedacht. Zeldzaam. In de toekomst kies ik misschien voor een garage dichterbij, maar wil het team van Karimo bedanken voor goede dienstverlening.
I've used these guys a couple of times now for my girlfriends car and mine, the garage was happy to fit us in, check out the issues, fill us in on what was wrong and what work needed to be done and got them fixed up and back on the road as quick as possible! They go above and beyond to deliver a friendly, professional service.
Beste, Ik kwam vanuit Oldenzaal, Overijssel om te kijken naar een Opel Astra 2015. Wij moesten hier hier een dikke 2 uur voor rijden. Ontvangst was goed en we kregen alle tijd voor een kop koffie of een glas fris. Gesproken met (aart, aad, art?) de meneer van de receptie. Een vriendelijk persoon die in alles rust ons een proefrit verleend heeft. Na de proefrit io. besloten de auto te kopen, maar omdat wij van ver kwamen gevraagd of hier tijd voor was. Hij heeft er alles aan gedaan om de auto klaar te maken en op naam te zetten terwijl wij aan het strand in Zandvoort waren. We kregen een belletje en de auto was klaar. alles afgehandeld en we zijn vertrokken. Ik kende op voorhand deze garage niet maar als ik in de buurt van Zandvoort woonde werd dit mijn garage. Wat een service en vriendelijkheid. Ik kan maar een ding zeggen een geweldige garage met een geweldige service. Een echte aanrader. Super gedaan jongens! Groet, Tom Volmer.
Snel geholpen, fijn te woord gestaan, fijn dat de APK betaalbaar en goed was. Hier kom ik graag terug. Rolstoel toegankelijkheid (hoge drempels) is wel voor verbetering vatbaar maar receptie is via showroom bereikbaar. Misschien een bel aanbrengen voor mensen die slecht ter been zijn?
Ik kom al heel wat jaartjes bij Karimo en altijd ga ik tevreden weg. Ze lappen elke keer weer mijn oude beestje op en dat vindt ik helemaal top.. ze zijn eerlijk en zeggen het als het het geld niet waard zou zijn. Ik ga weer met een veilig gevoel de weg op. Nu heb ik mijn zoon ook Karimo aanbevolen en ook hij is heel tevreden, dus weer een tevreden klant erbij :) Ze zijn betrouwbaar en zoeken altijd de meest voordelige maar wel de meest betrouwbare oplossing voor een probleem. Ik ben een zeer tevreden klant. Ga zo door met jullie goede service. tot de volgende APK/onderhoud groeten Inge Kensen/Ottenhoff
Mijn recent aangeschafte auto voldeed niet aan mijn verwachtingen, vervelend maar kan helaas gebeuren, soms heb je dat wel eens. Dat was wel jammer want het was echt een mooie auto. Nu zit niemand te wachten op gedoe maar als je dan het aanbod krijgt om hem terug te brengen en alles wordt gelijk en netjes opgelost dan kan je daar alleen maar waardering voor hebben, goed geregeld, waarvoor mijn dank en een man een man, een woord een woord, bij Karimo lossen ze het voor je op. Bedankt.
We zijn fantastisch geholpen tijdens onze vakantie in Zandvoort! Op de weg naar kort verblijf in Zandvoort last van schurend geluid bij remmen. Vanochtend vroeg gebeld of er vandaag mogelijkheid was voor reparatie. Auto gebracht om kans zo groot mogelijk te maken, en na gepuzzel heeft Karimo reparatie kunnen uitvoeren. Echt ontzettend fijn en klantvriendelijk, hier zijn we enorm blij mee!
Laatst een 2e hands auto gekocht bij Karimo. Zeer fijne ervaring gehad, voor een fair prijs de auto ingeruild. Na 1 week bleken er toch wat mankementjes te zijn aan de gekochte auto. Na overleggen met Mo, zijn we er samen goed uit gekomen en zijn de probleempjes opgelost. aangezien zandvoort voor mij 2,5 uur rijden was en dit liever opgelost had bij mij in de buurt, dit was voor Mo ook geen probleem en bespaarde mij weer een reis van 5 uur. Al met al raad ik deze garage zeker aan!!
Hi Bjorn, Bedankt voor je beoordeling! wie weet tot de volgende keer.
Mijn ervaringen bij garage Karimo zijn heel goed. Vorige week is mijn auto gekeurd, nadat er eerst op een vriendelijke, meedenkende manier overlegd is wat er zou moeten gebeuren en wat de kosten zouden zijn. Zo kwam ik niet voor verrassingen te staan.
Hi Jennie, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
Op vakantie in Bloemendaal aan zee, beet een vos mijn kabel door van mijn fietsendrager. Na andere garages te hebben gebeld, werd ik hier vriendelijk ontvangen. Er werd ruimte gemaakt in de drukke agenda en ik kon weer op tijd naar huis. Met fiets en fietsendrager.
Beste Ria Bedankt voor u geweldige review en positieve beoordeling.
Na de zoveelste keer pech met mijn auto ben ik door de Anwb wegenwacht bij Karimo gebracht omdat de meneer van de ANWB hier naar eigen zeggen hele goede ervaringen had. En hij heeft niets teveel gezegd! Ik werd bij binnenkomst gelijk zeer vriendelijk en hartelijk geholpen. Omdat ik mijn auto met 3 kleine kinderen hard nodig heb, heeft Ab ervoor gezorgd dat mijn auto tussen andere klussen door snel gemaakt kon worden. Ook heeft hebben ze een tweedehands dynamo voor me geregeld om de kosten te drukken. Ik werd keurig van te voren gebeld, wat de kosten en alle opties waren. Ook kon ik met Ab overleggen of het slim was om de auto nog te houden of dat het beter was op zoek te gaan naar een andere auto. Er werd echt geluisterd en meegedacht, iets wat ik bij andere garages nog niet eerder heb meegemaakt. Ook tegen mijn kinderen waren ze erg aardig. Tot slot hebben ze ook nog zonder dat ik het heb hoeven vragen mijn klokje in de auto goed gezet, misschien iets kleins maar iets wat ik ook erg waardeer! Als je op zoek bent naar een eerlijke, betrouwbare, betaalbare en zeer vriendelijke garage waar je zeker kunt zijn dat je niet wordt opgelicht dan zou ik zeker hierheen gaan! Wij worden in ieder geval vaste klant!
Vorig jaar heb ik bij Karimo een nette tweedehands Ford Courier gekocht voor mijn bedrijf. Na een prettig gesprek besloten om de auto te kopen inclusief afleverpakket en garantie. Inmiddels heb ik de auto 9 maanden in gebruik en ik ben er zeer content mee en de garantie heb ik geen gebruik van hoeven te maken (mede door de correcte afleverbeurt die uitgevoerd is) Eerdaags ga ik met mijn privé auto voor apk en onderhoud/reparatie naar Karimo en daar heb ik dan ook de volste vertrouwen in! Aanrader *****
De accu en dynamo van mijn camperbus gingen stuk en 5 minuten voor sluitingstijd in de drukke aanloop naar kerst hebben ze me prima geholpen! Goed overleg vooraf over de uit te voeren werkzaamheden, te kopen onderdelen mbt prijs, merk en alternatieven. En uit eigen initiatief alle vloeistoffen gecontroleerd, indien nodig aangevuld, en banden opgepompd. Zelfs mijn klokje was gelijk gezet. En heel vriendelijk geholpen! Dank jullie wel! Een tevreden klant erbij!
Door een scheur in mijn slang lekte al mijn olie eruit en kon hierdoor bijvoorbeeld niet meer remmen, lichten op mijn dashboard deden het niet meer enz. Voor mijn werk heb ik dagelijks de auto nodig, dus enige haast was wel geboden. Om 08:00 uur werd ik direct geholpen op een heel erg prettige manier. Er werd goed geluisterd Naar mijn probleem en adequaat gehandeld. Een geweldige service!. Mijn auto kon ik 4 uurtjes later weer ophalen. Probleem opgelost. Heb je een probleem met je auto zou ik deze garage zeker aanraden...
Mijn ervaringen bij garage Karimo zijn heel prettig. De service is goed en vriendelijk. Heel fijn dat ik altijd gebeld wordt met wat ze adviseren wat er gedaan moet worden en dat er mee wordt gedacht als het in de kosten gaat lopen.
Ik kwam terug bij Mo omdat de tweedehands auto die ik gekocht had bij hem een mankement had waar we allebei niets van afwisten tijdens mijn aankoop. Mo heeft dat zeer goed opgelost en mij als klant alle ruimte gegeven om aan te geven hoe ik me het beste geholpen voelde. Dit had niet beter kunnen gaan. Ik beveel deze garage absoluut aan want je kunt erop vertrouwen dat je echt geholpen wordt en een hele goede service krijgt. Mijn complimenten.
Ruim een jaar geleden een Citroën DS3 kunnen kopen dankzij een zeer goede korting. Wat een geweldig karretje! Rijdt nog steeds probleemloos, ben er super blij mee!
Ik heb eind 2018 een mini Cooper S gekocht. Toen er na 10 maanden bij de keuring iets mis was met de katalysator, werd deze als nog gratis voor een goed werkend exemplaar vervangen. Daar ik mijn auto voor mijn werk niet kan missen, stond er zelfs kosteloos een keurig nette leenauto voor mij klaar! Een uiterst top en vriendelijk garagebedrijf! Ik kan deze dan ook een ieder aanbevelen!!
Ik belde op zaterdag wegens interesse in een te koop staande auto. Ook al was de garage gesloten werd ik zeer keurig geholpen door de eigenaar “Mo” met de nodige informatie over de auto en kreeg netjes antwoord op mijn vragen. Er werd rustig de tijd genomen voor mij en ik voelde mij gewaardeerd als mogelijke koper. (Daar ik bijna een kwart eeuw in de luchtvaart werk op Schiphol let ik indirect altijd op de klantvriendelijkheid naar mij toe als ik zelf een klant ben). Mij viel de flexibiliteit erg op van Karimo. Dat uitte zich in 2 onderstaande voorbeelden; (Inmiddels maandag) ben ik van Leiden met de trein naar Zandvoort aan Zee gekomen en werd zelfs opgehaald door een medewerker van Karimo op het station. Mede omdat ik mijn 1,5 jarige dochtertje mee had en de NS er (helaas) een zooitje van had gemaakt was dat heel erg fijn na ruim 2 uur reizen. Mijn wens was om de auto mee te nemen naar een officiele dealer in Hoofddorp voor een second opinion. Ik kreeg het vertrouwen om de auto zonder enig begeleiding en slechts op een kopie rijbewijs mee te nemen en op een afgesproken tijd later op de dag weer terug te brengen en dat zegt ook wel wat over deze vakgarage. Ook aan de inwendige mens werd gedacht; goede koffie in overvloed en zelfs dochterlief kreeg ondanks een zelf meegenomen lunchpakket een broodje aangeboden. Nb: De auto verkeert in prima staat en we zijn tot een akkoord gekomen. Topklasse!
Wij hebben laatst een mini Cooper gekocht we zijn van het begin tot het eind super goed en vriendelijk geholpen! Erg deskundig en vriendelijk personeel. Ook toen de auto terug moest voor een onderdeel te vervangen werd ik met alle vriendelijkheid geholpen er stond zelfs een keurig nette leen auto klaar! Echt een op en top perfect autobedrijf! Ik beveel deze garage dan ook echt aan iedereen aan! 👍🏻 Ik wil niets anders meer!!
Auto gekocht bij karimo zonder garantie, na een maand was mijn lampda sensor stuk terug gegaan bij karimo zou in orde gemaakt worden na de reparatie ging ik de auto ophalen kreeg de auto zo mee zonder te betalen dat is pas service BEDANKT JONGENS.
Curiestraat 10
2041CD Zandvoort
Kennis, kwaliteit, prijsbewust. Met deze kernwoorden vormen wij een full service autobedrijf: van onderhoud, reparatie en schadeherstel tot het aanbieden van een ruime keus aan vele occasions. Onze veelzijdige kennis vloeit voort uit ons goed opgeleid personeel met jarenlange ervaring. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit die gedachte zullen wij u deskundig adviseren over oorzaken, mogelijkheden, oplossingen en kosten. Wij denken graag met u mee. Daardoor wordt u prijsbewust en rijdt u kwaliteit tegen de laagste kosten. Vrijblijvend advies? Bezoek ons autobedrijf op de Curiestraat 10 of neem contact met ons op via 023-5733792. Wij staan u graag te woord