Bij mijn bezoek aan de garage word ik altijd vriendelijk geholpen, wordt er deskundig aan mijn auto gewerkt en zijn ze vooral heel erg eerlijk over de werkzaamheden die nodig zijn voor mijn auto. Daarbij denken ze mee. Een afspraak maken is zeer eenvoudig en gemakkelijk. Vervangend vervoer is altijd geregeld.
Bij deze garage word ik altijd zeer vriendelijk en goed geholpen. Ook heb ik het idee dat men open en eerlijk is omdat ik altijd op voorhand word geïnformeerd.
Nvt
Als je komt voor een kleine beurt en bandenwissel en ze stofzuigen ook nog ff je auto. Ja dat kan ik wel waarderen
Gemakkelijk een afspraak te maken en hebben op korte termijn tijd om een bandenwissel uit te voeren. Top geregeld!
Als overbuurman lijkt het een fluitje van een cent om de auto op te halen en na de werkzaamheden weer terug te brengen maar wordt wel zeer gewaardeerd. Ook de aanbevolen pechhulp valt in goede aarde. De prijs/kwaliteitverhouding voldoet aan mijn verwachtingen.
Helemaal top garage
Vriendelijk en meedenkend personeel, rijd er graag een stuk voor om vanuit Den Haag.
Is mijn 1e keer bij deze garage. Hun werkwijze leggen ze netjes uit. Je word gebelt met hun bevindingen en wat de koste zijn. Al met al een goeie 1e ervaring
Vlot gebeld over de bevindingen na de check van mijn auto. Uitleg over wat wel en niet gerepareerd moest worden en wat één en ander zou kosten.
Je wordt er vriendelijk geholpen. Als je even moet wachten krijg je lekker bakkie. Breng mijn auto nergens anders meer naar toe.
vandaag mijn eerste ervaring met dit bedrijf. prima verlopen, echt een aanrader.
Goed geholpen Goed geluisterd en stelde de juiste vragen Gaf goed advies betreft reparaties auto Snel geholpen En dacht goed mee qua ophalen auto
Top zaak ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
Deskundige vakgarage met grootse kennis van zaken. Toppertjes
Je wordt op een plezierige, persoonlijke manier geholpen en de service is heel goed!
Duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en wat ze eraan gaan doen.
Ik ben snel en goed geholpen!
Vriendelijk personeel, super geholpen
Goede ervaring
Fijn bedrijf,goed om mee samen te werken
Je wordt vriendelijk geholpen en ze gaan direct voor je aan de slag. Je krijg duidelijke en heldere uitleg. Ik kom graag terug en zou het zeker aanbevelen.
Zoals altijd weer goed geholpen. Communicatie ging netjes, van te voren een prijsopgave en de grote beurt was snel en netjes uitgevoerd.
Ik heb gebeld en 5 minuten later gelijk geholpen super.
Na de onderhoudsbeurt is mijn auto weer tip top in orde. Altijd goede service.