Zie boven
Prima , geen klachten
Behulpzaam en klantgericht
Ik kom al jaren bij DT Service voor onze twee autos. Altijd keurig geinformeerd over de benodigde werkzaamheden, op tijd klaar en eerlijke kosten. Fijn om hier klant te zijn.
Altijd fijn geholpen Wordt als het Jan meteen opgelost Fijne mensen als je kunt wachten altijd koffie
Het probleem was dat er een lampje vervangen moest worden welke op een "onmogelijke" plek zat. Zelf had ik al een poging ondernomen omdat een lampje omwisselen toch geen probleem mag zijn. Echter viel dat vies tegen. Mijn dealer heeft enige tijd geleden aangegeven er mee te stoppen dus was ik op zoek naar een ander garagebedrijf. Ik had al eerder goede berichten gehoord over DT Service. En dat bleek helemaal waar te zijn.
Al jaren lang erg tevreden over de service. Duidelijk overleg/uitleg over de werkzaamheden en de bijbehorende kosten, voordat er gesleuteld wordt. Altijd leenauto beschikbaar. En online afspraak inplannen vind ik erg handig! Laatst was ik er voor APK keuring. Een te vervangen onderdeel was niet op voorraad en daardoor de auto niet voor 17:00u klaar. Het was geen probleem dat ik met de leenauto veel meer km ging rijden omdat ik naar mijn werk moest. Was op kosten DT Service. Top!
Priema !!!!
De ontvangst was goed. De behandeling was zoals afgesproken.
Snel en goede service. Echte vakmensen.
Een afspraak is snel gemaakt. Prettige sfeer in de zaak en vlot geholpen
Mn vorige garage dealer stopte ermee. Hier een telefoontje aan besteed. Helder en duidelijke afspraken. Van te voren duidelijke kosten berekening.
Zeer vriendelijk bediening en er wordt goed meegedacht. Reparaties zijn van uitstekende kwaliteit
Goede service en adviezen
Op voorhand per mail contact gehad, de afspraak snel ingepland. Bij aflevering wederom prima contact en uitleg tav de demontabele trekhaak. Kortom; uitermate klantvriendelijk geholpen.
Hier kom ik vlgd jaar weer :-)
Vriendelijk te woord gestaan, prima service.
persoonlijke benadering en goede service
Goede duidelijke communicatie, kundige mannen, fijne garage!
Super gegaan.
Goede ervaring. klantvriendelijk met fijne personeel en prima service. Ik ben dik tevreden.
altijd aardige ontvangst, goede prijsopgave voor die tijd van de te verwachten kosten.
Prima service en klantvriendelijkheid
Team staat paraat!
Ik kwam voor de distributie ketting en die is gemaakt naar mijn zin en uiteindelijk viel de rekening mij ook mee!! Top geregeld mannen!! Toppers!