Al bij het eerste contact had ik een goed gevoel over deze garage. Ik verwachte daarom ook goed geholpen te worden en dat is ook gebeurd. Mijn auto is weer tiptop in orde.
Na mijn telefoontje met het probleem aan mijn auto kom ik de zelfde dag nog terecht Aardig personeel goede service
ben een kind aan huis altijd in goede overleg met de klant wat er aan je auto mankeert en wat het gaat kosten voordat er een reparatie uitgevoerd wordt. en er wordt altijd mee gedacht met de klant.
Ze denken echt met je mee, communiceren duidelijk en doen alles in goed overleg. Dik tevreden.
Zoals het hoort.
Altijd persoonlijke services, telefonisch overleg voordat er wat aan de auto gedaan wordt.
Goede service en lekker dichtbij
Alles goed en volgens afspraak
Vriendelijk geholpen, goed en eerlijk advies voor een redelijke prijs
Lekker snel. Eerlijke en betrouwbare check. Duidelijk telefonisch vantevoren kosten besproken. Helemaal super
goed en gezellig
Prima garage
Prima geregeld
Vakwerk en transparant met de rekening
Eerlijke betrouwbare mensen.
Super service
Altijd goed en snel geholpen. Ook als iets last minute moet gebeuren proberen ze nog een gaatje te maken voor je. Vriendelijk personeel.
alles is prima verlopen
Vorig jaar remmen en banden vernieuwd. Nu wat problemen met remmen en hobbelig weggedrag van de auto. Zonder enige discussie de remmen vervangen en de wielen opnieuw uitgebalanceerd. Mijn auto rijdt nu weer als een zonnetje.
Eerlijk advies, denkt mee met situatie (wat is het voor auto, aantal KM en waar wordt deze voor gebruikt). Erg tevreden!
Wordt altijd telefonisch goed te woord gestaan, en als ik me auto brengt is er altijd een goed gesprek wat te doen met de auto. En als er onverwachte kosten zijn wordt ik daar altijd over gebeld om te vragen wat te doen. En als de auto klaar is krijg ik altijd netjes een bericht van via sms. En de rekening krijg ik altijd via de mail en dat vindt ik ook prettig. Dus alles bij elkaar ben ik dik tevreden met Vakgarage DT.
Vakkundige en klantvriendelijke mensen. Goed overleg. We zijn erg tevreden. We zijn nieuwe klant en zijn blij met onze nieuwe vakgarage.
Auto kwam voor een apk keuring, maar er was ook tijd voor groot onderhoud. hij was binnen een dag klaar! echt super goed geholpen!