Goede service, snelle en duidelijke communicatie

Los van de kwaliteit van de gekochte auto, zijn we erg tevreden over de service en communicatie in het after sales traject.

Vriendelijk, vakbekwaam

Nadat mijn auto was afgeleverd bij van der Kley, hebben ze mij eerst verteld wat de prognose is en de kosten besproken. Altijd correct behandeld en snel de reparatie gedaan. Het zijn toppers

Prima geholpen.

Beurt en keuring uitgevoerd. Informeerde over de distributieriem, moet vervangen worden. Nieuwe afspraak gemaakt. Goede koffie!

• Klantvriendelijkheid

Prettige en efficiënte dienstverlening. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers

Van aankoop tot latere dienstverlening zeer tevreden.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende monteurs en een geweldig team achter de balie

Bij ieder contact snel en goed geholpen

• Klantvriendelijkheid

Hele goede ervaring, BMW gekocht, erg tevreden.

Bij deze garage is de klantgerichtheid erg hoog, niet uitsluitend bij de aankoop, maar ook bij de service / werkplaats afdeling.

• Klantvriendelijkheid

Hele mooie auto, en prima verzorgde afwikkeling

We hebben een mooie BMW330E Xdrive gekocht. Erg mooie auto en prima afwikkeling bij de verkoop. Na enkele maanden hadden we wat pech met vocht in de achterlamp, dat blijkbaar niet onder BMW garantie meer viel ( Dat hadden we wel verwacht) maar Van der Kleij heeft het zeker schappelijk opgelost.

Afspraken nakomen

Keurig bedrijf met vakkundige medewerkers

Fantastische!

Arné heeft mij fantastisch geholpen aan een mooie M140i!

Helemaal top

Mijn Volkswagen bus had weer onderhoud nodig na 30.000 km rijden. Uiteraard was ik aan de late kant met het plannen. Maar de was totaal geen punt, ze regelen het daar gewoon. De receptie en de werkplaats zijn goed op elkaar ingespeeld. Een geoliede motor zal ik maar in technische termen zeggen.....

Top, zoals het hoort

Doet wat ie belooft

• Service N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Fijne garage

Ik heb hier mijn nieuwe tweedehands auto gekocht. Ze hadden snel door wat ik belangrijk vind en speelden daar goed op in. Niet te veel poespas maar wel professioneel en snel.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Vriendelijk personeel, vakgericht en snel klaar.

Zeer prettig, goede communicatie, geven leurig prijs door voordat er iets gedaan wordt en geven goed advies. Aanrader.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk personeel goede expertise en service.

Ik ben zeer tevreden, snelle actie na afspraak mocht dat nodig zijn. Prettige mensen om mee te werken, en vakkundig.

Bijzonder plezierige ervaring

Kleinschalig, gezellig met zeer aardig en correct personeel. En wat een mooi aanbod van interessante BMW's.

• Klantvriendelijkheid

Keurig geholpen, deskundig op gebied van BMW

Hier blijf ik terugkomen!

Goede service en klantvriendelijk

Fijne garage voor onderhoud en aanschaf van de auto

• Klantvriendelijkheid

Prettig zaken mee te doen

Snelle en deskundig zaken doen. Bovendien mooie ruime showroom

• Faciliteiten wachtruimte

Vriendelijke, behulpzaam en kundig.

Nieuwe auto gekocht. Goede voorlichting door vriendelijk, behulpzaam en kundige mensen. Geen vriendelijke verkooppraatjes maar goed advies en uitleg. Top service.

• Faciliteiten wachtruimte

Ervaren en oplossingsgericht vakmanschap!

Aanschaf van auto vlot en deskundig en eerlijk verlopen! Verkoper Arné is een topverkoper met goed advies . Aanrader voor nette jonge auto’s voor een goede prijs. Het team van de garage zijn toppers, heb sinds mijn aankoop altijd mijn onderhoud daar en word vakkundig geholpen!

Heel klantvriendelijk

Blij met Van der Klij

We hebben onze cabrio ingeruild bij Van der Klei en het onderhandelen over de nieuwe occasion ging heel respectvol met als doel dat beide partijen een goede deal sloten. En dat geschiedde. Wij een mooie auto en goede inruilprijs, zij een mooie auto verkocht. Bij de aflevering een week later bleek er een velg beschadigd die zonder discussie meteen werd vervangen. Waar vind je dit nog? Geen discussie maar oplossing zoeken. We zullen iedereen die een occasion zoekt daarom met een goed gevoel doorverwijzen naar Van der Klij. Wat een fijne mensen en eigenaar. Zegt het voort.

Vriendelijk vakmensen goede informatie

De Aaldor 3 A