Een top garage. Ben al een paar keer geweest,zonder onnodige reparaties. Hopen dat ze zo blijven.
Klantvriendelijk, duidelijk en zonder verrassingen.
Zowel vakmanschap, klantgerichtheid, uitstraling en prijs/kwaliteitverhouding overtreffen mijn verwachting. Chapeau!
Na een diagnose bij de merkdealer dacht ik, dit moet toch beter kunnen! En dat kon inderdaad! Voor minder dan de helft van de prijs heb ik hem bij Mobron laten maken. De bus heeft nog nooit zo goed gereden! Dank jullie wel!
Goede service en redelijke prijzen.
Betrouwbaar met transparant prijsbeleid.
Ik ben vanaf het begin klant. Ik ben tot op heden altijd goed en netjes geholpen, het mooie is dat je van tevoren een prijsafspraak maakt en die voor 95% uitkomt. de overgebleven 5% wordt altijd eerst met je besproken.
Kwam voor een check voor het afsluiten van pechhulp. Goed, netjes en snel geholpen. Garage Mobron is zeker aan te bevelen 👍
Fijne communicatie en nemen altijd de tijd voor je. Voeren alleen uit wat nodig is. Nemen verantwoordelijkheid en vertellen geen onzin.
Goede service ben zeer tevreden
Voor het eerst bij deze garage. heb een hele goede indruk gekregen zijn open en gastvrij en mijn auto heeft een goede beurt gekregen.
snelle goede service
Kan bij problemen snel terecht. Altijd een goede inschatting gehad van de werkzaamheden en de prijs is van te voren bekend. Wordt altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
er is een trekhaak gezet onder mijn auto. Alles keurig netjes afgewerkt en kreeg een leenauto mee
Zoals de voorgaande keren liep ook nu alles weer volgens afspraak. De afgelopen weken kon 1 van mn kinderen tot 2 x toe met een klein mankement ook direct langskomen en werd prima geholpen. Geweldige service.
zie hierboven (de aanhef)
Fijn ontvangst, bellen zoals afgesproken om even te overleggen en een leenauto.
Bij het brengen van mijn (oude) autobanden op velgen ben ik netjes geholpen. Ik kreeg netjes te horen hoe laat ik de banden weer op kon halen. Toen ik de banden op kwam halen een welkome groet bij de balie en nette afhandeling van de betaling. De banden lagen al netjes klaar in de werkplaats en er werd zelfs geholpen met inladen in de auto. Banden zien er netjes uit en vooral geen beschadigingen aan de lichtmetalen velgen. TOP SERVICE!
Ben al jaren klant en heb onze 3 auto's bij Mark in onderhoud. Vrienden komen ondertussen ook bij hem en hebben dezelfde ervaring als wij. Uitstekende service en vooral heel belangrijk: eerlijk en oprecht advies bij onderhoud of mankementen. Auto wordt altijd keurig opgeleverd na onderhoud of reparatie. Ik hoef dus nooit terug voor "nazorg". Prijs is netjes voor het geleverde werk. Aanrader dit bedrijf!
Prima geholpen zo vlak voor mijn vakantie! Hulpvaardig, integer en deskundig!
snel en bekwaam geholpen aan 4 nieuwe banden tegen een goede prijs
Mijn auto startte wat moeizaam. Ik kon gelijk langskomen voor een snelle controle. Daaruit bleek dat de accu aan vervanging toe was. Deze hadden ze op voorraad en 30 minuten later reed ik weer weg. En de auto start weer zoals het hoort
Alles prima geregeld.
Altijd op zoek geweest naar een no-nonsense garage, die je geen reparaties aansmeren, met redelijke tarieven. Die heb ik nu gevonden bij Mobron. Prima geviel bij.
We zijn prettig en snel geholpen, en kon op korte termijn een afspraak maken voor een kleine beurt voor onze Zafira. De auto gebracht te hebben werden we gebeld met de mededeling dat er meer gedaan moest worden, of wij dat ook wilde uitvoeren. Dat is erg fijn, bij veel garages voeren ze het gewoon uit en krijg je een veel hoger eindbedrag.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten