Ik kom hier al jaren voor het onderhoud van diverse auto's (zowel zakelijk als privé). Over de communicatie en het onderhoud ben ik zeer tevreden.
Alles goed verlopen maar Leenauto mag een upgrade hebben
Je wordt zeer correct geholpen en er wordt goed meegedacht aan oplossingen bij storingen
Uitstekende garage, duidelijke uitleg en vriendelijke mensen. Leenauto is zelfs gratis, goede service !
Vriendelijk en vakbekwaam. Overleggen altijd over de te uitvoeren reparatie en de kosten daarvan. Geven goed advies over de afweging om iets al te vervangen ja/nee. Denken daarbij aan de klant en wat goed is voor de auto. Fijne en eerlijke garage. De garage is groter geworden, maar nog steeds de persoonlijke benadering.
Snelle service
Snel en vakbekwaam alles weer goed geregeld. Bedankt team Mobron.
Ben de eerste keer daar geweest voor een ventiel werd direct vriendelijk geholpen Daarna koppeling alles perfect gedaan en prijs ook eerlijk Gewoon fijne mensen met verstand van auto,s welk merk dan ook Ga zo door ik blijf klant
Niet verwacht dat het zo snel klaar zou zijn. Alles duidelijk uitgelegd. Fijn dat ik er een gratis leenauto bij kreeg.
De afgelopen 3 jaar kom ik bij Mobron. Voorheen ging ik naar de dealer, maar merk dat de prijzen voordeliger zijn bij Mbron het het infromele trekt mij erg aan. Als ik een vraag heb of niet weet wat er bedoelt word, word mij dit altijd netjes in een begrijpelijke taal uitgelegd.
Deze mannen hebben hart voor de zaak en zorgen dat je altijd op korte termijn hier terecht kunt. Klantvriendelijkheid en servicegericht zijn staat hier altijd voorop!
Correcte werkwijze en snelle afhandeling
Harde werkers, auto weer in top conditie terug gehad!
Altijd goed overleg na vaststellen wat gerepareerd moet worden. Duidelijke prijsafspraak. Vriendelijk personeel en uitstekende service. Al jaren reparatie na volle tevredenheid.
Via m'n broertje Bram hier terecht gekomen. Vriendelijk geholpen, overleg met wat er gedaan word een leen auto en de auto was snel klaar.
Super fijne garage, attent en heel snel. Zijn heel duidelijk en direct.
Direct overleg bij extra werkzaamheden/ kosten.
De auto voor apk en grote beurt ingepland met leenauto. De gratis leenauto stond keurig klaar en na een eerste inspectie werd ik gebeld met de prijsopgave voor de benodigde werkzaamheden. Deze kosten waren erg redelijk en bij het ophalen van de auto bleek de rekening ook daadwerkelijk het opgegeven bedrag. Goede service en nette prijzen
Goed geholpen alles volgens afspraak.
Ik kwam voor een apk en grote beurt voor mijn auto. De banden moesten ook vervangen worden... bij de vorige wissel (bij een ander bedrijf) was er iets niet goed gegaan. (Meerdere keren daar terug geweest) blijkt er dus een verkeerde maat onder te zitten. Dankzij Mobron nu weer de originele maat :) mijn autootje rijdt weer als een zonnetje! Bedankt dat jullie net even verder keken :)
Professionele monteurs en fijne service
snelle deskundige APK-keuring, conform afspraak gedaan binnen afgesproken tijd
Ik kom al sinds jaar en dag bij garage Mobron. Dat zegt genoeg denk ik
ze geven je van begin tot het einde een goed en betrouwbaar gevoel. 2e keer dat we er met een auto voor onderhoud komen. Maar de volgende keer zeker terug. Groet, Ron Buitendijk
Ik heb vertrouwen in dit bedrijf.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten