Ik ben een aantal jaren klant van Vakgarage Mobron en word altijd goed geholpen. Ze denken goed mee en kijken eerst wat je auto echt nodig heeft i.p.v. een servicebeurt blind uit te voeren terwijl dit misschien niet nodig is. Hiermee heeft deze garage mijn vertrouwen gewonnen en er een trouwe klant aan overgehouden. Topbedrijf!
Uitstekend en eerlijk
Prima, kom al jaren bij Mobron. Altijd goed.
Probleem met starten. Zeer snel opgelost op een prettige manier. Zeer fijne en goede monteurs.
Duidelijk overleg
vriendelijk en behulpzaam personeel. Denken met je mee en geven goed advies. Ik kan deze garage ten zeerste aanbevelen
Ten eerste, zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Dan de benodigde reparaties gaan volledig in overleg. En geen absurde prijzen. Tijdens de reparatie, wordt je keurig ingelicht per telefoon, over eventuele zowel voor of tegen vallers. Heel netjes. En als je je auto weer meeneemt, voelt het super goed. Top Mark en jouw team, doorgaan zo.
vriendelijk, en deskundig.
Vandaag (27/07/20) onderhoud uit laten voeren, bleek met de banden ''verkeerd'' versleten te zijn, en nog wat kleine dingetjes. Keurig eerst gebeld om het e.e.a. door te bespreken. Alles binnen een dag kunnen afhandelen en auto weer tip top weer terug. Dank!
Ze houden je goed op de hoogte.
Altijd goed geholpen, ook nu weer. Betrouwbaar adres, ook m.b.t. APK Keuringen, zullen je geen flauwekul verkopen om hun omzet te verhogen. Zeer aan te bevelen.
Uitstekend geholpen door vriendelijke vakmensen. Duidelijke opgave van werkzaamheden en prijs vooraf. Deskundige reparatie van auto. En dat binnen de afgesproken tijd. En op een vriendelijke manier.
Fijne garage met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel!
Nu een aantal keren bij vakgarage Mobron geweest. de ene keer voor een eenvoudige wielenwissel, de andere keer voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. En iedere keer hetzelfde gevoel: deskundig, eerlijk en betrouwbaar. Kortom, een aanrader.
Eerlijk. Betrouwbaar. Snel. Vriendelijk. Professioneel.
dito
Prima geholpen, snelle offerte en alle werkzaamheden binnen een dag uitgevoerd. Auto rijdt weer prima
Duidelijke uitleg en prijs over uit te voeren werkzaamheden. Ook goede communicatie hierover.
zeer stabiel in kwaliteit en klantgerichtheid.
Vriendelijk, transparant en kundig als altijd. Wat een toppers.
Ik kom zelf al jaren bij Mark Mobron en heb hem zijn bedrijf van een eenmans garage tot een compleet bedrijf uit zien bouwen. Mobron heeft een eerlijke en klantgerichte werkwijze, zolang ze dat als belangrijkste kracht blijven inzetten zal ik met veel plezier bij hun blijven komen. Daarbij waardeer ik het zeer dat ik als hobby autosleutelaar als het voor hun mogelijk is zelf ook ruimte krijg om mee te kijken op de werkvloer.
Vriendelijk personeel, legt uit wat het probleem van de auto was en welke keuzes ik had. Ik kwam na sluitingstijd aan, werd vriendelijk nog even snel geholpen..
Ik ben keurig ontvangen. Werd op tijd geholpen. Ik kwam voor een bandenwissel. Kreeg een kopje koffie aangeboden. Ik voelde me een klant top.
snel en betrouwbare hulp
geef goed en eerlijk advies. Personeel is vriendelijk, wordt direct geinformeerd omtrent reparatie auto. Ik ben tevreden.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten