Vriendelijk mensen snel en deskundig opgelost.
Gisteren voor de tweede keer bij deze garage geweest. Wederom verbaasd over de prima service. Ook deze keer weer tussentijds gebeld worden om zaken door te nemen waarbij de klant prima kan overleggen met Erik. Ik raad deze garage dan ook van harte aan aan iedereen die problemen heeft met zijn auto, hier wordt je niet voor voldongen feiten geplaatst, laat staan hele dure verrassingen.
Zeer deskundige en uitstekende service.
Zeer prettig te woord gestaan, door iemand met hart voor het werk en de klant. Dat kom je bijna nooit meer tegen in garages. Zeer kundig, goede uitleg, neemt de tijd, vriendelijk. En hier heb ik het gevoel dat ik niet "genaaid" word. In andere garages had ik dat dus wel. Topper voor ons!
Mobron is nu al jarenlang mijn garage, zij denken met mij en mijn wensen mee, zijn duidelijk in hun informatievoorziening en wie je ook spreekt, je wordt altijd beleefd en vriendelijk te woord gestaan. Na APK, kleine of grote beurt krijg ik mijn auto altijd netjes terug, kortom, een hele fijne garage.
Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Ik werd voor de uitvoering gebeld en verteld wat de kosten zouden worden als ik mijn akkoord zou geven.
Probleem remmen , snel vakkundig opgelost , onderdelen waren wel duur maar heb wat korting gekregen, Top !
Ben uitstekend geholpen , prima prijzen , goede communicatie en en prima service..
Top bedrijf, je krijgt een warm gevoel als je binnenkomt. Mark en Eric verwelkomen je op een zeer prettige manier, de kwaliteit in de werkplaats is zeer goed, nog nooit een her reparatie gehad.
Eerste keer geweest bij Mobron voor trekhaak. Van offerte tot plaatsing is goed bevallen.
Altijd eerlijke en deskundige informatie
Fijn contact, goed overleg voordat een reparatie wordt uitgevoerd, duidelijk beeld van de kosten en een goeie uitleg over wat er gedaan moet worden / advies en wat er gedaan is. Als je nog op zoek bent naar een uitstekende vakgarage, dan heb je die nu gevonden!
Ik kom al vele jaren bij Mobron. Altijd fijn geholpen, geen rare prijzen en vaklui.
Ik vroeg om dingen aan te vullen als olie en koelvloeistof, bandenspanning etc. En er werd toch nog even verder in mijn auto gekeken wat wel heel fijn is.
Duidelijke uitleg en goed advies over aankomende reparatie.
Garage bedrijf die prima service biedt. Vriendelijk personeel en een redelijke prijs voor hun diensten vraagt
Zeer betrouwbare en eerlijke garage, ik ga nooit meer naar een andere garage toe!!!!
's Ochtends gebeld voor een nieuwe accu, deze was niet op voorraad. Door Vakgarage Mobron direct met spoed besteld en 's middags geplaatst.
De vakgarage beschikt over zeer kundig personeel die graag met je meedenken en je goed adviseren.
Weer als vanouds, heel goed geholpen
Ben een niet technisch persoon en er is mij goed uitgelegd wat er aan mijn auto mankeerde. Niks dus, rijd gewoon te weinig. Dat is nu helder.
Het was weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring. Van te voren de aandachtspunten besproken en daar afspraken overgemaakt. Mocht er nog iets aan het licht komen dan wordt ik daarover gebeld. Tevens advies gevraagd over een auto. Met dit advies in de achterzak zijn wij de volgende dag afgereisd naar Groningen.
Top bedrijf
ik ben altijd goed en snel geholpen
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten