Al enige tijd klant hier. Altijd duidelijk, vakkundig en eerlijk. Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Heldere communicatie en goed overleg. Ze denken met je mee.
Kijk, simpel. Ik heb een Kia uit 2011. Een leuke auto, automaat, en dik 173000 kilometer op de teller. Hij brengt mij van A naar B, en dat gaat nog steeds ontzettend goed. Sterker nog, ik heb mijn ANWB lidmaatschap opgegeven, na 18 jaar. En sindsdien rijd ik al jaren vrij van zorgen rond. Zoek je een goedkope garage, dan kun je echt wel bij een beunhaas terecht op de Markerkant. Dan bespaar je toch weer lekker 50 of 100 euro op wat reparatiewerk. Wil je de zekerheid hebben dat alles verholpen wordt, en dat je zonder zorgen van A naar B kunt rijden, spendeer dan die paar cent per kilometer, en rijdt zonder zorgen tevreden rond. Bij Mobron is het gewoon een goede mix. Veel kennis, een hartelijk ontvangst, een gratis leenauto, en ja - een rekening die mij altijd 20% te hoog uitvalt. Maar ja, die 20% zorgt ervoor dat ik niet met samengespannen billen hoef rond te rijden. Ik wil niet nadenken over de vluchtstrook, een ANWB-er die mij een accu aansmeert, of afspraken waar ik niet op tijd kan komen, omdat ik toch die paar tientjes wilde besparen. Al met al, kom ik met 4,5 cent onderhoudskosten per kilometer prima weg, en dat is inclusief het wegwerken van achterstallig onderhoud.
als we problemen met de auto hebben, hoeven wij maar te bellen en staat hij heel snel voor ons klaar om het probleem op te lossen zijn heel erg tevreden
Vriendelijke bejegening en goede en snelle onderhoudsbeurt vd auto. Professioneel. Kom zeker terug!!
Mijn auto was op ruim 180000 KM aan een wat uitgebreidere beurt toe waaronder het vervangen van de distributieketting. Alles liep zoals elke keer weer van een leinen dakje. Het maken van de afspraak, de leenauto, de reparatie en het informeren dat de auto weer opgehaald kon worden.
NoNonsense vakgarage Prima garage zonder romslomp, luisteren goed naar de klant. Duidelijke afspraken en goede prijs/kwaliteit. Personeel is erg vriendelijk en duidelijk. Goed, duidelijk en snel overleg voor, tijdens en na de garageafspraak.
Vriendelijk en kundig personeel. Duidelijke communicatie en het personeel denkt in mogelijkheden! Erg goed bevallen en zeker aan te raden.
Vriendelijke medewerkers, duidelijkheid, goede en snelle service.
Super goede service!
Altijd een luisterend oor
Wederom mijn Renault Grand Espace langsgebracht nu ivm een defecte bobine. Bobine achterkant schutbord vervangen is een behoorlijke klus bij een 3.5 v6 motor. Snel en vakkundig gerepareerd, heel fijn net voor de vakantie. Voor mij een goed adres er staat nog wat vervang acties te wachten, dynamo, airco onderhoud, ik kom zeker terug bij Vakgarage Mobron Almere Buiten.
Altijd een prima en prettige behandeling. Alles wordt duidelijk uitgelegd.
Goede communicatie. Denken mee. Geen onnodige reparaties, maar wel duidelijk over mogelijke problemen in de toekomst. Zeer prettig.
Prima service en vriendelijke werknemers
Mark Mobron staat meteen voor je klaar als je een probleem met je auto hebt.
Mijn ervaring met Mobron was zeer goed, paste voor mij de planning aan en dachten mee in oplossingen.
Plezierige service desk, goede service en kwaliteit werk geleverd.
Nauwkeurig op hun werk
Altijd uitstekende communicatie, geven goede adviezen en zijn zeer klantvriendelijk
Ondanks dat het repareren tegen zat alles uit de kast getrokken om toch op tijd klaar te komen. Geweldig.
Ik kwam om slechts één band te vernieuwen. Een aantal vragen van mijn kant werden vakkundig beantwoord en er wordt meegedacht om eventueel tot een oplossing te komen.
Een plotseling euvel aan mijn auto kon snel tussendoor verholpen worden. Er is direct een onderhoudscontrole gedaan zodat ik al weet wat er bij de komende onderhoudsbeurt te gebeuren staat. Keurige opvolging toen ik na de reparatie een probleem had van andere aard. Die service werd zeer op prijs gesteld.
top
Wordt vooraf op de hoogte gehouden over eventuele reparaties.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten